Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz wwenigma #31859 üzenetére

  Nem hülye, csak fogalmatlan és tudásának hiányából fakadóan olyat ajánl, ami igazából minden, csak nem jó vétel. Aztán lehet, hogy másik 5 fogalmatlan Karácsonyt ül a vásárlás után, míg az az egy, akinek az idegrendeszere nincs belassulva, a falról is leátkozza a tapétát, hogy szakmai topikba ment tanácsért a lutri helyett.

  "nem kell mindenkinek a 3KW-os űbertáp."

  Ahogy nekem sem. Főleg, miután egy FSP-350PNF röhögve vitt 24/7 egy D965EE + 4 RAM modul + húzott 8800 GT + 2 vinyó + optikai meghajtót, hónapokig. Biztos voltam benne, hogy így lesz (tekintve, hogy leadja azt, ami rá van írva), de a békesség kedvéért beírtam topikba is. Ami a vicc, hogy mindenki, aki egy kicsit is értett (ténylegesen) a témához, hátbaveregetett, akik meg nem annyira, ott sírtak, hogy de megbánom, hogy nem 15ezeré vettem valamit. Tényleg nagyon megbántam. 3ezeré vettem használtba és 5 év után, teljesen hibátlanul, ugyanennyiért adtam tovább, mert már kevés volt rajta a tápcsati a vinyóhegyeimnek.

  De a mostani FSP-belsős Gigabyte tápomat is pont 6 ezerért vettem, vadi újan. Mert utánaolvastam, és nem volt kedvem csillogó szemétre 3x annyit költeni.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák