Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yamaha R1

    tag

    válasz whYz #1597 üzenetére

    Amiket most leírtál, teljesen jogosak, ha akarnék, se tudnék belekötni. Teljesen egyet értek vele. Inkább csak 1-2 dolgora írok észrevételt.
    A keménymagban is vannak fiatalok. Bár való igaz, hogy jellemzően nem 13, de 15-16 évesen már jópáran sokra vitték. Nem az életkor a lényeg, hanem a hozzáállás.
    A cod2 scene-t nem ismerem. Mondjuk az, hogy ki mire hirdet ircen, nem jelenti a tényleges tudást. Néha velünk is megesik, hogy egy nagyon gyenge klán erősnek mondja magát és leszervezzük a wart. Aztán ott a gond, hogy nekünk nem kihívás, nekik meg kínszenvedés lejátszani... Bár tény, hogy csak jobbtól lehet tanulni, azért jól kell választani ellenfelet.
    A CS igazából azért kivétel a többi játék közül, mert nagyon régi. Az bétától az 1.6-ig a többi játékhoz képest (CoD, Q3-Q4 stb.) rettentő kevés változás történt. Aki már megtanult 3-4 éve játszani 1.5-tel, annak nem jelentett gondot az 1.6. Viszont aki Cod2-vel tolta és most a 4-re kell átállnia, szerintem gondban van.

    Source-al szerintem simán játszhatnál. Ha az alapok megvannak 1.6-ból, akkor abban bármit elérhető. Pont ezért hozták ki, hogy valamivel kompenzálni tudják a nagy tapasztalú, régi játékos és a friss kezdők közötti különbségeket.

    Mostmár nagyon elkanyarodtunk a témától. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák