- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Első DSLR-nek, meg úgy általában is mindegyik gép+obi páros teljesen jó, amiket pár hsz-el ezelőtt írtál (D80, D90), mert ezek már nem belépő szintű tükrösek, tehát valszeg jó ideig ki fognak szolgálni. A 18-105 meg jó kompromiszum, sokmindenre elég az átfogása. Mióta nekem megvan, csak akkor tekertem le a gépről, amikor kölcsönadtam kipróbálni egy barátomnak (igaz, csak a 18-55 vagy 55-200 kitet tudom a helyére csavarni...)
Holnap majd jól beletépünk...
-
Szten Márs
nagyúr
Szia, persze, megértelek, és ha megnézed, nem is neked ment ez a hozzászólás, hanem konkrétan rákérdeztek, hogy miért jobb a több objektív.
A D90-ben nem csak a videó jobb, hanem jobb érzékelőt is kapott, ami magas érzékenységeknél alacsonyabb zajszintet produkál. Az, hogy ez mennyit ér meg neked, csak te tudhatod.
280 körülből már rengeteg gépet lehet venni rengeteg objektívvariációval, szóval van választék bőven. Bár a jó, elérhető árú, közepesen nagy átfogású objektívek tényleg a Nikon kínálatában vannak.
Szerintem első DSLR-nek akár még egy D60 is megfelelhet, és 18-105 VR helyett akár egy 16-85 VR is beleférhet - ami egy kategóriával azért a 18-105 felett van - az objektív gyakran többet számít képminőség terén, mint a váz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest