-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz icecave #7261 üzenetére
Egyik cimborám is grafikus és nála is az egérkattogás volt a gond... Az igazán jó digi tábla sokszázezer... Ők egyszerűen oldották meg a dolgot: lett 3 gyerekük, azóta a billentyűzajkérdés fel se merül
Engem a vezetékek nagyon zavartak, legjobban bluetooth egér/bill párosnak örültem volna, de olyan még nincs, majd ha jönnek a BT 4.0-s eszközök.
Most a K750 mellé egy M525 egeret tervezek venni, így csak egy usb port lesz használva. Most nincs gond, mert a jelenlegi ProBooknak 4 usb portja van, de ha kijönnek az Ivy Bridge-es ultrabookok, akkor biztos veszek egy max 13"-osat, de inkább 11-eset és azokon már szűkös lesz az portok száma. Így remélem mihamarabb jönnek majd a usb port kímélő megoldások, ezt a bill-t 1-2 évre tervezem használni kb szerintem addig is fogja bírni az intenzív használatot ismerve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest