Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz stellaz #72288 üzenetére

    Én úgy fogalmaznék, hogy 20 körül ennél sokkal jobbat nehéz találni. Max akkor, ha lemondunk a teljes méretről és kifogunk mondjuk a HA-n egy használt Silent Red-es Ducky One2 Mini-t vagy SF-et.

    @Mentolka,
    A CK550 v2 kapcsolói sajnos a visszalépés a v1 Gateron-jaihoz képest, cserébe jár hozzá egy alap, szivacsos csuklótámasz. Magyar CK-ból csak Brown (taktilis) vagy Blue (hangosan kattógós) van. A kupakjai a szokásos vékony, festett és lézerezett ABS-ek, átvilágítanak (szerintem ebben a kategóriában még a szebb tipográfiával). A CK-k achilles sarka a hangjuk. Merev, integrált fém plate és levegő kupakok kialakítás, üreges házzal. Néhány trükkel halkabbá tehető valamelyest (deskmat, o-ring, esetleg egy jobb, vastagabb kupakkészlet), de a stabilizátorok akkor is zörögni fognak és az is hangos, ahogy visszarúgja a rugó a kupakot. Ráadásul a LED-ek a kapcsolókon vannak átfőzve, kapcsolónként +4 láb, szóval a módosítása forrasztással egy rémálom (teljes méreten 600+ láb ki- és visszaforrasztásával jár).
    Ebben az ársávban a Redragonokat (Mitra) szoktuk ajánlani, mert abban hot swap cserélhetők a kapcsolók Outemu Silent Grey-re (taktilis, mint a barna) vagy White-ra (lineáris, mint a red) és később könnyebben halkíthatók. Gyári állapotában persze az is hangos, ráadásul a világításra is figyelni kell, mert van belőle egyszínű vörös, zónás és valódi perkey állítható is.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák