Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz SaNyEe #43989 üzenetére
"mert az utascellát azt most pár éve találták ám fel..."
kitalálhatták akár 50ben is, teljesen 8 mikor. Teljesen más kérdés, hogy mikortól alkalmazták. És a híres kocka Volvos teszt jól rámutat mennyire.
"Másik dolog a fának csapódás. Én jártam annó tesiórára, s magasugrásnál sokkal jobb érzés volt a 40-50cm vastag szivacsra esni 1,4m-ről mint küzdősportolás közben fél méterről az 5cm vastag tatamira."
és ha a szivacs elé vasrudakat raktak volna? Ezeknél a régi kocsiknál simán bejön a nem létező utascellába akármi és roncsolja már akár a műszerfal... rotyra szerencsés esetben csak a térdet szerencsétlenbe akármi létfontosságut.
autó autónál meg marad ami volt: Szép, hogy nagy az elnyelő zónád egy régi kocsinál de még az orrnélküli Fiat500 is "keresztülmegy rajta és megáll a fejedben". Tulaja meg köszöni, hogy hosszú távon lassítottál rajta és kiszáll a kocsiból.szerk:
amúgy az 1.4tonnas kocsi utascella nélkül fal/fának csapodikra jópár video van youtuben.
Talán a leg"népszerübb" ez: [link]és akkor itt van a ~960kgs Fiat500 [link] Nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs