Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni nekem privátban néhány kérdésem lenne. Össze állítottam magamnak egy PC-t.Annyit szeretnék csak tudni , hogy minden passzol-e benne , illetve megfelelő-e neki a táp nagysága,a ház.
Ha tudsz segíteni írj üzenetet.
Előre is köszönöm! -
exelennnt
csendes tag
válasz Bnorbu #109607 üzenetére
Ja oké , bocsi
VGA : MSI GTX 970 4GB
Processzor : I7-4790k
Alaplap: Msi z97 gamin g5
Háttértár : Western Digital 1TB 64MB WD10PURX
RAM: Kingston 16GB 2400MHz DDR-4 (Kit 2db 8GB)
Táp : FSP 650W Raider S 650 80+
Ház : Zalman z9 Neo white
Optikai meghajtó: Samsung SH-224DB/BEBETudom SSD sokat segít,sokat számít , de azt majd később szeretnék vásárolni bele.
Most ez a keret. -
exelennnt
csendes tag
válasz Bnorbu #109610 üzenetére
Értem köszönöm a segítséged .
De az i7-es erősebb processzor valamivel . fps teszt alapján is jobb azért valamivel , bár ár / érték arányban jobb.
Ha én ragaszkodnék mellé mit ajánlanál RAM-nak?
Illetve véleményed szerint fölös egy i7 , ha újabb játékokat szeretnék játszani ultrán?Elég az az i5 is?
PL: far cry primal , tomb raider . gta V stb. -
exelennnt
csendes tag
válasz SyMbioTe #109609 üzenetére
Oh értem nagyon szépen köszönöm.
Akkor véleményed szerint is elég a mai játékokhoz ultrán az i5 6500 ?
Csak mert ha már megveszem ilyen drágán akkor legyen jó egy jó pár évig . ( Nem vitatkozom veled , hiszen nem nagyon értek hozzá , látom , hogy te sokkal jobban vágod a témát , csak aggódó vagyok kissé , hogy mit is veszek ) . -
exelennnt
csendes tag
Jó oké köszönöm szépen a segítséget
Hasznos volt nagyon ! -
exelennnt
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég rendeltem egy gépet és még nem minden alkatrésze jött meg így nem tudtam még össze rakni sem.
1 hónapig elvileg vissza veszik mivel online rendelés , így segítséget kérnék , hogy minden passzol-e a gépben.
Alaplap : MSI B150M NIGHT ELF
CPU : Intel Core i5-6600
Ram: HyperX 8 GB FURY DDR4 2133 MHz CL14 ( 2x 8 GB )
HDD: WD Blue 1 TB 7200rpm 64 MB SATA3 WD10EZEX
SSD: Kingston 120 GB HyperX Fury SHFS37A/120G
VGA: MSI GTX 970 4GB GAMING 4G
HÁZ: Zalman Z9 NEO fehér
TÁP: FSP FSP500-60APN 85+500W OEM
Monitor : BENQ RL2455HMA legfőbb kérdésem az lenne , hogy ez a táp elég lenne ehhez a géphez ?
Kicsit parázok , hogy kevés az a táp ide.Válaszokat előre is köszönöm !
-
exelennnt
csendes tag
válasz SyMbioTe #109842 üzenetére
Köszönöm a segítséged !
Egy kérdésem lenne még , szerinted kellene processzorra hűtő , vagy elég amit adnak rá alapból?
Plusz ugye ebbe a házba van egy pár ventilátor az elég szerinted a hűtéshez ha pl újabb játékokon játszok 1920 x 1080 ba full grafikán?
Nem fog túlmelegedni a processzor? -
exelennnt
csendes tag
Sziasztok .
Kissé off témában írnék ide , de nem tudom hova máshova írhatnék erről .
1,5 hete vettem egy MSI GTX 970-et . Még ki sem próbáltam , mert a processzor nem érkezett meg szóval még nagyjából bontatlan.
Ugye hó végén jönnek a 10xx kártyák.
Ahogy néztem a 1070 380$ lesz ami kb 105.000 Ft lesz.
Több kérdésem is lenne : 1, Ha vissza küldöm ezt a kártyát , mivel netről rendelt 1 hónapig muszáj vissza venniük nem? Különösebb indok nélkül is .
2, Szerintetek érdemes lenne cserélni GTX 1070-re ?
Mármint hogy ebbe a gépbe beférne : Zalman Z9 Neo , MSI B150M Night Elf , i5-6600,FSP FSP 500-60APN 85+ 500 OEM. Vagy ahhoz a kártyához kéne nagyobb táp és nagyobb ház? Akkor nagyon nem érné meg , mert drága lenne mindent cserélni ...Válaszotokat előre is köszönöm ! Ne haragudjatok a kissé off topikért...
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok .
Elnézést , hogy ezzel a problémámmal ide fordulok , írtam már a " milyen monitort vegyek " topicba , de nem nagyon kaptam rá választ ezért remélem itt tudtok segíteni .Nagyon kezdő , új vagyok ebben a témában , türelmeteket kérem
Monitort szeretnék vásárolni , kifejezetten játékokra , legfőképpen Online Multiplayer FPS játékokra ( CS:GO ) persze mellette szeretnék GTA V , újabb szebb játékokkal játszani.
Amit szeretnék a monitortól :
24"
1ms
1920x1080 ( nem kell 4k monitor véleményem szerint , nekem CS:GO nál inkább a kisebb válaszidő számít . )
Szeretnék 144 Hz-s monitort , persze ha azok olyan horror áron vannak akkor elég a 60 Hz is.
Amikkel nem vagyok tisztában : IPS panel , csatlakozók stb.
Keret a monitorra maximum 80 - 85 e Ft.
Amiket eddig én nézegettem : Asus VG248QE
BenQ RL2455HM
Acer Predator GN246HLBbid Monitor 24"
LG 24GM77-B 24" LED Monitor.
Ezek közül valamelyik jó lenne vagy ennyiért ( 80 - 85 ért ) lenne esetleg jobb is , vagy olcsóbban ilyen monitor?
A gép :
i5-6600
MSI B150M Night Elf
16GB DDR4 2133 MHz
MSI GTX 970 4GB
Zalman Z9 NeoIgazából egy dolgot nem értek , a csatlakozókat , hogy az én alaplapomhoz milyen monitor menne ami megfelelne a fentebbi leírásomnak?
Segítségeteket előre is köszönöm !
Ui: Még egyszer elnézést , hogy ezzel a problémámmal ide írok ebbe a topicba.
-
exelennnt
csendes tag
válasz membrandj #110439 üzenetére
Értem köszönöm .
És esetleg valami monitort nem tudnál ami megfelelne a VGA-nak ( MSI GTX 970 GAMING 4 G ) és alaplapomnak ( MSI B150M Night Elf ).
Nem muszáj , hogy IPS legyen , a lényeg az lenne , hogy 1 ms ,144Hz,1920x1080.
Amiket én írtam azok közül melyik lenne jó ? ( csatlakozót nézve ) Esetleg tudnál másikakat is linkelni?
A legfőbb játék amit játszanék CS:GO ott ugye a lényeg az lenne , hogy folyamatosan menjen a játék,kevés válaszidő .
A G-SYNC , free-sync - et is figyelembe kell venni?[ Szerkesztve ]
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok .
Egyik ismerősöm megkért , hogy állítsak össze neki egy gépet játékokra .
A keret 1000$ ( pcpartpicker szerinti árakat nézve ) .
Minden más megvan neki ( bill , egér , monitor / full hd / , füles )
http://kepfeltoltes.hu/view/160614/marci_www.kepfeltoltes.hu_.png
Én ezt állítottam neki össze , de a véleményeteket kérném , hogy tudnátok-e esetleg ebből a keretből jobbat kihozni .
Válaszaitokat köszönöm szépen !
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire idetartozó téma , de felteszem.
Melyik processzor éri meg jobban ár / érték arányban? Egy i7 6700 vagy egy i5 6600. Ha esetleg úgy alakulna , hogy beleférne az i7 lenne értelme drágábban megvenni , nyújtana annyi pluszt?
Illetve azt kérdezném még , hogy pl egy i5 6600 BOX 67k ft az i5 6600 OEM 80k ft a kérdésem az lenne , hogy a doboz nélküli miért drágább? Jobb valamivel?
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok.
Elnézésetek kérem a kissé off témában , de nem tudom ezzel melyik topicba írhatnék ...
Azzal fordulnék felétek , hogy itt hardverapron szeretnék vásárolni egy i7 6700 processzort olyan embertől aki újat , dobozosat ad garanciával . Az egyik talán " leghíresebb " ember aki ezzel foglalkozik itt hardverapron az egy bizonyos LeC nevezetű úriember . Itt megkérném , hogy olyanok válaszoljanak akik vásároltak tőle esetleg mástól .
Kérdéseim az alábbiak lennének : 1, Milyen minőségű a termék amit ad az illető?
2, Megbízható ember ? ( Igen tudom sok pozitív vissza jelzése van de mégis csak jobb a személyes tapasztalat . Mégis csak sok pénz azért... )
3, Garancia hogy működik nála ? Ha elromlik írok neki és tényleg vállal garanciát 3 évre ?
Természetesen más emberektől is vásárolnék nem csak ettől az egy személytől . Ha valaki tud ajánlani olyat itt hardveraprón aki elég nagy pozitív vissza jelzéssel rendelkezik , és személyes tapasztalatból tudja , hogy megbízható nagyon megköszönném ! Ha esetleg tudnátok mondani ilyet rá is vonatkoznának az alábbi kérdéseim.Válaszaitokat előre is köszönöm !!!
-
exelennnt
csendes tag
válasz SyMbioTe #112111 üzenetére
Szia. Beszéltem az illetővel akit te is ajánlottál . Egész jó áron tud adni 79.990 ért processzort , csak OEM változatot ugye ahhoz nincs hűtő. Az lenne a kérdésem , hogy mennyit kéne rászánnom egy ilyen processzorhoz a hűtőre? Vagy esetleg tudnál is ajánlani nekem hozzá hűtőt?
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok!
Kissé off topic , ezért elnézéseteket kérem .
Arról szeretném véleményeteket kérdezni ( itt kiemelném , hogy kérem olyan írjon aki vásárolt tőle / van személyes tapasztalata ) , hogy egy bizonyos személytől szeretnék itt processzort vásárolni . A kérdésem annyi lenne , hogy megbízható-e ( tudom sok piros pacsi jót jelent , de személyes tapasztalatra volnék kíváncsi ) illetve az , hogy garancia esetén tényleg vissza veszi a terméket ?
Az eladó neve : LeCVálaszaitokat előre is köszönöm !
-
exelennnt
csendes tag
Sziasztok .
Egy kéréssel szeretnék hozzátok fordulni .
Egyik ismerősöm szeretne egy új gépet vásárolni .
Megkért , hogy állítsak egyet össze neki ....
Ebben szeretnék segítséget kérni tőletek .
Kerete : 250.000 Ft
Játékra használná legfőképp .
Monitor , billentyűzet , egér nem kell hozzá .
Monitort majd az új géphez vásárol , attól függ , hogy mekkora felbontást fog elbírni a gép.
Válaszotokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- fűnyíró traktor
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest