Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    Üdv!

    Kéne egy kis segítség, mert mostanában már közel sem annyira fekete-fehér a dolog, mint mikor utoljára számítógépet vettem.

    Alacsony fogyasztású, olcsó gépet szeretnék. Nem tervezek VGA-t, ahogy néztem, a mostani VGA-m teljesítménye már az APU-kban is megtalálható, ez nekem bőven elég.
    Kinéztem az A8 5600-ast, kis utánajárás után ez tűnt a legkiegyensúlyozottabbnak, de ha tévednék, remélem kijavít valaki.

    Szükségem lenne mellé egy alaplapra. Elvárás, hogy két monitort tudjon digitális kimeneten kezelni egyszerre, erről nem lehet lebeszélni. SATA3-nak örülnék, USB3 piros pont, de nem létszükséglet.
    Szívesen fogadnék ajánlatokat ehhez is, de ehhez szükség lesz a processzorra.

    8GB RAM-ot szeretnék belepasszírozni a rendszerbe, hogy ne kelljen hozzányúlnom.

    HDD van, egy 60GB-s SSD-t szeretnék a rendszernek.

    És hogy ne az asztalon szétszórva legyenek, ehhez kéne még egy ház és egy táp, a kettőre együtt szánnék még nagyjából 30.000 forintot. A Bitfenix Merc Alpha tetszik például, de alsó tápos, és nem igazán találtam olyan tápot, amit alsó tápos házba is ajánlanak, megbízható, és jó hatásfokú.
    Esetleg egy processzorhűtőre is áldoznék, ha a gyárilag adott hangos alapjáraton (terhelve nem érdekel).

    Remélem nagyjából sikerült leírnom, hogy mit szeretnék (a felsoroltakon kívül semmi más nem kell). Komoly teljesítményre nincs szükségem, nem akarok komolyabban hozzányúlni 4-5 évig.
    Ha mindez egy pesti megbízható boltban egyben megkapható, az előny, de otthonosan mozgok az aprón is, ha ott valami jelentősen olcsóbb.

    A legnagyobb kérdés a processzor (és VGA) + alaplap. Ha ez a fix pont meglenne, akkor a többit már nagyjából meg tudnám oldani magamtól. :)

    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák