Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    Sziasztok!

    Photoshop-ra kellene egy gépet összeállítani. A keret mondjuk 250-300e között legyen monitor nélkül. Monitor az van már korábbról.
    A 300e a max ennek ne menjetek főlé, nem az értelmetlen költekezés a cél hanem, hogy azért tényleg egy erős modern gép legyen amivel lehessen ha kell mindenféle brutális nyomdai anyagokat összerakni.
    Az bonyolítja a dolgot, hogy csak az iPon játszik. Szeretnék mindent egy helyről ezt is tartsátok szem előtt legyetek szívesek.
    Gondolom a sok memória és az erős proci a fő szempont, mert szinte csak photoshop megy majd rajta, de azért mehet bele valami jókis videókártya is, főleg ha van valami olyan amibe kifejezetten van valami technológia ami segíti, gyorsítja a Photoshop-ot. Azért mondom mert 3d-zés nem különösebben lesz rajta ezért ez másodlagos most, esetleg a nagy fájlok tárolására mehet bele azért nagyobb tárkapacitás is azért.
    Gondolom a keretből kijön egy elég jó gép ami megfelel a feladatnak, de nem vagyok annyira benne minden szegmensbe most a hardvereket tekintve ezért szeretném kérni a segítségeteket.
    Segítsetek plz! Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák