Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack72

    junior tag

    Üdvözlök mindenkit,
    1. Mire fogod használni a gépet? Böngészésre, youtube videók nézésére. Egyszerre több ablak van megnyitva. Játék vagy fényképszerkesztés nincs.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?Zsírúj gép lesz. Nincs régi gépem.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Mindenre. Komplett számítógép.
    4. Mennyi a kereted rá?140K körül plusz monitor 60K, így 200K a felső haár.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? Van egy 13 éves monitorom de nem hiszem, hogy az jó lenne, tehát új monitorra is szükségem lesz.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
    Nem vagyok elkötelezett hiszen az utóbbi évek trendjeit nem ismerem. Nem kell semmilyen speckó gép, egy alap megjelenés teljesen jó. Újat szeretnék.

    A gép éjjel-nappal menne, tehát nem árt, ha halk. Nem, nem dolgozok rajta 24 órában, adatfeltöltéshez kell 0-24 órában mennie. Az adatmennyiség minimális, de percenként tölt fel a háttérben.
    Jó lenne, ha 4-5 ablak megnyitása után se fagyna le a gép.

    Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    You're a disease and I'm the cure

Új hozzászólás Aktív témák