Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palfitom

    Topikgazda

    válasz schray #157298 üzenetére

    Szia,

    Válaszok:
    1. 3700X vagy 3900X
    2. Gigabyte B550 Aorus Pro / X570 Aorus Pro / MSI B550 Tomahawk (ha MSI nálad a befutó, akkor nyugodtan veheted a Tomahawk-ot, bármelyik procit kiszolgálja)
    3. "feltéve,hogy megtalálom a dobozát a megfelelő brackettel" - akkor igen, de tartok tőle, hogy nem járt akkor még hozzá AM4 lefogató.
    4. A Zen2 már nem válogatós, ezért szinte minden mehet mellé (persze a legtutibb, ha az alaplap QVL-jéről választasz) és az alapszabály minél magasabb órajel minél alacsonyabb CL mellett (ideálisnak mondható a 3600CL16 / 3733CL17). Ugyanakkor nem árt figyelembe venni az ár-érték arányt (mivel nem végtelen a kereted), szóval már a legolcsóbbak között kapható Aegis KIT is nyugodtan vehető, drágábban pedig addig mész, ameddig "jól esik"...
    5. Kingston A2000, drágábban pedig pl. Samsung 970 EVO / EVO Plus.
    6. Nem muszáj cserélni. A jobb minőségű tápok általában 8-10 évig biztonsággal használhatók. Esetleg szemrevételezheted belülről a kondikat, alkatrészeket, de nem hiszem, hogy problémát, rendellenességet fogsz látni.
    7. Kb. ahol jó áron megkapod. SAJNOS egyik hazai bolt sem nyújt kiemelkedő szolgáltatást, szerintem.
    8. Van beárazós topik (megtalálod az Összefoglalónkban).

    Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák