Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretnék venni egy új asztali gépet, de eléggé kiestem a körforgásból, így a segítségeteket szeretném kérni. Az összefoglaló alapján igyekeztem belőni a főbb pontokat.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Tanulás, filmek, játék; utóbbi esetben jó lenne, ha a mai címek még alacsonyabb beállításokkal is, de mennének (amonitor úgyis korlátozni fog)
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? Ház, perifériák, monitor, HDD (de szeretnék SSD-t is)
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? Lap, CPU, RAM, táp, SSD, és ha indokolt / belefér, akkor VGA
    4. Mennyi a kereted rá? 150K
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont) Most csak 1366x768, pár hónap múlva FullHD. E fölé nem megyek. G-sync, Freesync nem szempont.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Semmi perferenciám nincs, a legjobb ár/érték arányra és a megbízhatóságra megyek rá.

    Az egyik fórumtárs összeállított itt egy konfigot, ami nem tűnik rossznak, valami ilyesmit jónak tartanátok, vagy módosítanátok rajta valamit? Emellett még egy Win 10 lesz, amit venni fogok, de ez a 150K-n felüli tétel.

    Köszönöm szépen a segítséget! :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák