Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    LOGOUT blog

    válasz zergepaci #132996 üzenetére


    (#132996) zergepaci
    Na, ez viszont végképp alacsony, ennyiért nincs olyan gép, amit nyugodt szívvel ajánlanék, és teljesíti a feltételeket. Van egy határ, ami alatt nem éri meg/nem lehet ilyen gépet, ilyen feltételre. Pl.: Ha csak netezésre kéne pl. a gép, akkor megoldható lenne használtan, 50-ből.

    2 kategória van ebben az ársávban.
    Eléggé régi 1/2. gen intel, vagy AMD FX, egy viszonylag gyenge kártyával (GTX 600-as széria, és hasonlók), amik még ha vinné is a játékokat, kövi fejlesztésnél lehet kukázni az egészet, ráadasul bármikor behalhat bármelyik alkatrész, gari nincs.

    Másik lehetőség a 3/4. gen i3/i5-ös gépek, de VGA nélkül. Ezekkel alapból nincsen gond (pl. laptopszalonnál is vanna ilyen régi irodai gépek 50 körül, VGA nélkül, fél év garival, amik nem rosszak szvsz) viszont a bennük lévő IGP játékra közel alkalmatlan.

    Szóval ha én lennék a helyetekben, inkább gyűtenék 80-100k-t és maradnék a fentebb leírt, alap kis játékos gépnél, amire sok gari van, és fejleszthető.

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák