Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pendra37

    tag

    válasz trufa12 #118336 üzenetére

    En arra jottem ra az evek alatt, hogy hulyeseg "jovobiztos"-nak kikialtott cuccokat venni draga penzert. Ha valami kepesseg nem ad azonnal megfoghato elonyt, akkor jo esellyel sosem fog. A draga alaplap kepessegeinek a felet is ritkan hasznalja ki az ember, ha "valamire csak jo lesz" alapon veszi dragabbat. Nezzuk az alaplapot.
    Amikor annyi penzem lesz, hogy mondjuk a 1060 melle vegyek egy masik 1060-t, akkor valoszinu az 1060 mar 1/3- aron fog menni es a legujabb draagaszag korberohogi SLI-ben is.
    Hasznos lehet, hogy egyszeruen 32 GB-re lehet boviteni, de ma meg a 16 is boven sok.Amikor eljutunk oda, hogy mar 16 gigan is kohog a gep jatek kozben, akkor, szerintem maga a DDR4 technika lesz keves.

    2 eve mar eljatszottam az "5 eves a gepem, de anno dragan es jovobiztosan vette, ugyhogy fejlesszuk" musort. Megvettem bele a csucs procit 25-ert, a plusz ramot 10-ert meg a jo GPU-t. Javultak is a dolgok, de nem abban a mertekben, mint szerettem volna. A vege az lett, hogy egy csomo befektetett ido, penz es energia utan az egesz "jovobiztos" kocerajt eladtam es vettem egy sallangmenteset. Az egyetlen alkatresz, amit megtartottam a "jovobiztos" konfigbol (eros, draga Chieftec PSU) azert meg bosszut allt es leegette a lapot. A csoda Noctua ventit meg azutan vagtam ki, hogy a legolcsobb kicsi es sokkal halkabb Coolermaster is pont ugyanugy lehutotte a procit.

    Gondolj egy jeghegyre.

Új hozzászólás Aktív témák