Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz membrandj #101815 üzenetére

    Igen, tudom, hogy régi, ezt a 100W-os konfigot bőven elviszi (na erről aztán van már tapasztalat, igaz? és megbízható alacsony teljesítményű gépbe), meg a felsőtápos ház miatt se fog a táp se a konfig melegedni.

    Míg te a kérdésre nem jól válaszoltál, azaz ha jól adtam össze 109E-ért írtál. Én mégsem szóltam bele. Szóval köszi, hogy "megint én kötekedek veletek" pedig amit írtok az nem is jó és hülyeség. Játszani akar rajta, nem csak a következő "fejlesztés" után, ami lehet 3-5év.

    Amit írtam, azon tud is. Amit írtál, azon meg csak szaggatva, ráadásul olyan VGA-t nem is kap 32E-ért, plusz hiába is lenne olyan VGA- ha a proci miatt kapásból el se indul neki.

    De ha én is kiigazítom 109E-ig a keretet, akkor egy MSI GTX 750 TI 2gb is beleférhet az én ajánlottamba. És a konfigom fogyasztása még mindig nem lépi túl a 100W-ot :). Akkor azt képzeld oda, hasonlítsd össze azzal amit írtál és magyarázd meg neki, miért jó, hogy ugyan játékra csak erős kompromisszumokkal (vagy el se indul) alkalmas, de legalább a házat nem kell cserélnie 5év múlva, ha megint lesz 100E kerete, mert azért ugye azt a tápot sem vinném én 5 év múlva tovább.

Új hozzászólás Aktív témák