Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI notebookok
- OLED TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Notebook hibák
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Számítógépet szeretnék vásárolni, de nem tudom már mi a jó és mi nem, ezért fordulok hozzátok. A gépet legfőképp játékra használnám, és persze HD film nézésre, a monitorom felbontása 1680*1050, ez egy Samsung 206bw, szerintem ezt nem kell lecserélnem mert ez még mindig egy nagyon yó monitor.
Tápom az van , Chieftec 500W szerintem ez bőven yó lesz még egy darabig, winyók is vannak, az is elég, meghajtó is van, az se kell, egér bill, hangfal ezek mind vannak. Gépházat szeretnék újat, én a Thermaltake element T házra gondoltam, de ha Ti tudok jobbat ilyen árban akkor azt is meghallgatom, és akkor ebbe szeretnék venni alaplapot, procit, memóriát és vga-t.
Erre a keret 130-140K!
Előre is köszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
válasz #98593280 #39160 üzenetére
Helló!
Nagyon köszi az összeállítást, de lenne 2 kérdésem, az ASROCK alaplap megbízható márka? A másik meg, hogy a 6850 helyett az 5850 nem jobb választás? Olvastam h az erősebb széria mint a 6-os, és olcsóbb is nem?
Köszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
Most már megvan a konfig minden része, már csak a VGA-n vacillálok , mert nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem?
Szerintetek? Minden véleményre kiváncsi vagyok!
az áruk ugyan annyi.köszi.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Haveromnak van egy meglévő gépe de hiányzik 2 alkatrész, ami van neki:
Asus P5B Deluxe
Intel C2D E8400
3GB Kingston 800Mhz
Sapphire HD 4850
ODD van
Ház is van.Ami kéne:
Táp és egy winyó, 20,000ft-ja van erre a 2 dologra, Ti mit ajánlotok?
Nem fogja fejleszteni a gépet...Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest