Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csorosz

    aktív tag

    válasz Kowi84 #46721 üzenetére

    Szerintem hajszálra úgy áraz az intel és az amd, hogy nagyon nehéz legyen dönteni.
    Az i7-ek magasan verik a 8 magos Bullokat.
    A 30/30 ezer forintos kategória meghatározásodból a proci az érdekes. Szerintem egy Bulldozer jobb választás akkor, ha 650 Ti illetve 7870 Amd vga-nál nem akarsz erősebbet.
    Én viszont lapot csak akkor vennék harmincért, ha 2x16-os PCIx-es cf-et vagy Sli-t akarnék építeni.
    Máskülönben elég egy 20k-s lap is.
    Az a baj, hogy mindenkinek mások az igényei. A két gyártó között viszont most nincs akkora különbség ár/teljesítmény összevetésben, mint volt a Core2Duo-k idejében. (illetve akkor sem volt akkora különbség, csak élesebb volt a kontraszt a teljesítményben)
    Az AMD-t mindig az OC-t meg nem vetők szerették jobban(core2 előtti idők), a mostani Inteles K- procik idejében meg főleg...
    Hol van már a régi szép Core2-es inteles időszak... Volt, hogy 70% -ot sikerült még rájuk dobni, mindegy volt hogy 2-3-4-5-6-7-8-as szériás. A pórnépnek is volt mivel bíbelődnie. Az intel most ezt másképp látja, én is ezért tértem vissza az AMD-re. A mostani konfigom 15/30 e ft alaplap/proci, és nincs gondom a játékokkal.
    De hangsúlyozom, ezek a dolgok nagyon szubjektívek, az igényeid a mérvadóak. Ha nem akarod mindenáron a csúcsot, én középkategóriában AMD-t javasolnék.

    "Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."

Új hozzászólás Aktív témák