Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz a1200 #46356 üzenetére

    Senki sem akar rábeszélni semmire! Mindenki segíteni akar, csak az nem világos a számodra, hogy míg Neked fogalmad sincs, hogy amire Te használnád a gépet, arra a célra milyen erősségű hardverek kellenek, akik segíteni szerettek volna Neked, azok (Veled ellentétben) tudják, hogy milyen gépet kellene összeállítanod. Mivel Te egy (hibás) pre-koncepcióval indítottál, amihez ráadásul ragaszkodsz is tűzön-vízen át, ezért tűnhet Neked úgy, hogy "nem értenek meg". Téves alapokra építed a hitrendszeredet. Amire Neked kellene, arra felesleges az i5-ös 4 magos CPU, és az AMD CPU-i nem mennek hamarabb tönkre, a hozzájuk tartozó alaplapokat meg az alaplap-gyártók állítják elő. Mivel arra a felhasználásra amire Neked kellene jelenleg az AMD termékei jobb ár-érték arányúak, ezért ajánlották Neked. A 46334-es hozzászólást kérlek nézd meg alaposabban, rövid tanulmányozás után biztos vagyok benne (ha van Isten a égben), hogy Számodra is világossá válik, hogy a 46334-est nem Neked írtam!, ami annyit jelent, hogy nem Neked írtam! Bár egy-két napja már sokan sokszor válaszoltak Neked, de nem csak Rólad szól a topic (néha az óriás medvedisznórozsomákemberről is, de ez egy másik történet... :)) )

    Ha nem hiszel azoknak, aki segíteni akarnak Neked, akkor higgy magadnak, ha nem szeretnél AMD-t, akkor vegyél egy G1610-es CPU-t (kb. 11e Ft), egy belépő szintű B75-ös alaplapot (kb. 15e Ft), hozzá 8 GB RAM-ot, s próbáld ki, szerintem meglepődnél, hogy ez a manapság "minimal-gépnek" számító összeállítás milyen teljesítményű, s ha nem elég, akkor később akár fejlesztheted is. De ezt nem rábeszélésnek szánom!
    Csak egy szerény, visszafogott javaslat, mielőtt keresztre feszítenél...
    (Onnan meg már Bluyoo sem szed le, pedig Ő második lett a mostani pápa-választáson, s nyílt titok, hogy Bluyoo lesz a következő Szentatya... )

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák