Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz mutyi #32190 üzenetére

    7 rugó a különbség a 2320 és a 2500K között, én a helyedben rászánnám azt a plusz 7 rugót és kipróbálnám milyen vele a PS. Aztán ha megfelel, nem venném meg +40-50-ért a videókártyát, ha pedig lassúnak találnám, kipróbálnám, hogy emnnyit dob rajta egy videókártya. És csak akkor venném meg, ha jelentős sebességnövekedést hozna.

    Mint írtam, nem nagyon értek a PS-hoz, de gyanítom, hogy a munka(idő) jelentős részében lustálkodni akar a proci és csak néha-néha van szükség a nagy teljesítményre.

    Amennyiben ez így van, a 2500K-t sem tuningolnám, hanem energiatakarékosban használnám.Az energiatakarékos üzemmódban visszaveszi felére a proci órajelét, viszont amikor meg kell a teljesítmény, akkor meg még rá is tesz a normál órajelre párszáz MHz-et.

    Azért írom le ezt, mert ha napi 8-10 órát megy a géped, egyáltalán nem mindegy, hogy 25W-ot vagy 60-at fogyaszt alapjáraton, hiszen a villanyszámlát is ki kell fizetned.

    (#32196) general Nekem egyszer volt MSI alaplapom, két évet bírtak rajta a kondik. Azóta csak Asus-t veszek és még a 3 generációval ezelőtti (~7 éves) alaplap is kifogástalan. Nekem az Asus nagyon bevált, soha egyikkel sem volt semmi bajom.

Új hozzászólás Aktív témák