Hirdetés

Hirdetés

  • Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez

    ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

Aktív témák

  • borisz_B

    tag

    válasz dezz #4591 üzenetére

    Hy, dezz!

    Olvastam, hogy "Pl. most egy 24"-es H-IPS-es NEC előtt ülök", gondolom a a NEC MultiSync LCD2490WUXi² előtt!
    Kérdésem lenne, hogy szerinted igy "első látásra" (gondolva a Dell U2410es tesztedre :R ), mik a benyomásaid a Necről, mert nagyon gondolkodok egy ilyen monitor megvásárlásában, és ahogy a teszteket itt elolvasva és az ára miatt, megéri az az árkülönbség a Dell U2410el szemben?
    Teszem hozzá, régebben csak Nec monitorjaim voltak és IPS panelesek, és most látva ezt az eH-IPS monitort (egyébként olvastan a neten, hogy eH-IPS, erről bővebben tudnál valamit mondani :F ), visszatérnék a Nec monitort használók táborába!
    Grafikára és DTPs munkára használnám a monitort, és a jelenlegi 22"os Lenovómat lecserélném egy 24"osra, de még nem tudom, hogy melyik lenne a megfelelőbb!

    [ Szerkesztve ]

    Romboljunk, hogy építhessünk!

Aktív témák