- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
pussymano
csendes tag
=)
ρυѕѕу мαησ
-
wannabeinla
tag
-
blash
tag
válasz borisz_B #4801 üzenetére
Ugyan ez a tuneres valtozat mennyi lehet? Green GL-TG240HD
Ez is lakkozott kavaju lenne?
-
Dzsano
tag
válasz Integrator #4850 üzenetére
Szvsz nem sokkal drágább. Pár ezres a különbség.
Miért jobb?
Kissé újabb kiadás (nem számottevő) szebb (ez néha sokat számít) a menüje újabb. Keveset fogyaszt, Eco. -
pripus
csendes tag
Helló!
Monitor beszerzés előtt állok Max 40-et szánnék rá. Nem játékra szánom, átlagos használat (kicsit idejemúlt már a 19"os Studiowörkszös Lg
Én ezen gondolkozok erősen: BENQ G2220HD 21,5"
Esetleg valakinek valami tanácsa -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Balázs_a_laz #4845 üzenetére
Erre valaki?
Elég sürgős lenne a vásárlás, és tényleg nem tudok dönteni! -
madgie
titán
válasz Balázs_a_laz #4861 üzenetére
TN-es "csodák", szvsz mégy mindig sokkal jobban jársz, ha hozzácsapsz egy huszast és veszel egy IPS-es Green-t.
-
Lesz valamikor egy kimerítő elemzés arról a Green monitorról?
Vagy van, csak nem tudok róla?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Mankó
veterán
1. Szerintetek P2370Hd vagy ez a Green-es csoda?
2. Ha tegyük fel 1920*1200as felbontású a monitor, az mennyivel zavaróbb egy hd film nézésekor, mintha egy sima 1920*1080as felbontású monitoron nézném?
3. Azt olvastam, hogy a hd felbontású monitorok elég rossz minőségben jelenítik meg az avi-s filmeket. Esetleg érdemleges javulást mutatnak ha másik, kisebb 16:9-es felbontást használnék pl. 1280*720? -
-
Lest4t
aktív tag
Mikor lesz részletes teszt erről a Green üdvöskéről?
-
Integrator
aktív tag
válasz wannabeinla #4852 üzenetére
Az biztos nem Én vagyok
-
Integrator
aktív tag
Inkább a funkcionalitás számítana Nekem, mint a kinézet, de valóban szebb
De még mindig áll a kérdésem: Ill. a régi játékoknál, amik csak a 4:3-os képernyőfelbontást ismerik, azoknál ugyan úgy tudom változtatni a képarányt, mint a TV-módnál? Erre semmilyen teszt nem tér ki. Kistestvérem miatt jó lenne ezt tudni, hisz ő leginkább a régebbi "gagyibb" játékokkal szeret játszani.
Ettől tenném függőbe a megvásárlását
-
gere79
csendes tag
Üdv!
Van egy Benq2420 monitorom és következő a problémám nem tölti ki a kijelzőt a win asztal. Oldalt, alul, felül kb 2,5 sm fekete sávom van. hdmi kábellel cstlakoztatva, ccc-ben 1920x1080 60Hz-re van állitva, mi lehet a gond
https://plus.google.com/photos/101823395290620125758/albums?banner=pwa
-
madgie
titán
válasz Balázs_a_laz #4872 üzenetére
A mostani TN-eknél már nem ilyen durva, de azért van különbség. CAD-re meg inkább vegyél szvsz egy normálisabbat. A Green-ről picit visszább olvashatsz bőven.
-
old_artist
addikt
Üdv Mindenkinek!
Ha valakit érdekel a Green GL-TG241W (24"-os, 16:10, LG.Display IPS paneles) monitor, és meg szeretné nézni, tesztelni, első benyomásokat, tapasztalatokat gyűjteni a monitorról, akkor szívesen várunk minden érdeklődőt a
6.ker. Eötvös u.17.-be (Oktogonnál)
2009. október 29-én, csütörtökön 16 órától 20 óráig! -
taro
csendes tag
Tudja vki, hogy a Green GL-TG240HD és GL-TG241W között milyen különbségek vannak? (azon kívül, hogy egyik TV tuneres és több csatlakozóval rendelkezik )
Hexaa, 240HD-t is hozol be esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Jajajj, tudtam, hogy ez lesz, hogy nem lesz jó egyik sem...
Green-t beírtam google-be, de nem találtam hazai forgalmazót, nekem viszont számla kell róla, így egyenlőre kilőve.
Találtam ezt:
Ez egy Samsung, de nem tudom, hogy ez milyen paneles, mert számomra a gyári oldalából sem derül ki.
50000 forint körül nem fogom megúszni, ezt már látom...
-
PNP
őstag
válasz Balázs_a_laz #4876 üzenetére
Végülis másról se szól hetek óta a topik, mint a Green forgalmazásáról.
-
taro
csendes tag
válasz Balázs_a_laz #4876 üzenetére
A Green-nel kapcsolatban pontosan a 4874-es hozzászólásban adott 1 linket old_artist, ahol számlával lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Kedvesemnek gondoltam Karácsonyra egy monitorcserét. Webprogramozó, de sosem foglalkoztatta,hogy milyen a monitorja, most egy Samsung 223BW-je van. 21,6"-os, 1680*1050, TN panales. Kérdésem az lenne, hogy egy IPS paneles csoda, teszem azt, ez a Green(még beleférne a keretbe) mennyire lenne hanyattvágós különbség képminősében?(gondolok itt a színekre, feketére, mindenre) Szóval ha egy laikus ránéz, mekkora különbséget venne észre? (természetesen a válaszotoktól függően megnézem élőben is, de ha nem mondtok sok bíztatót, akkor elvetem a témát)
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Balázs_a_laz #4880 üzenetére
Azért nem olyan nagy baj, ha mielőtt kérdezel visszaolvasol egy picit, ebben azért igaza volt, ezt el kell ismerned.
Spirit: Én láttam már olyat aki nem látott különbséget,de azért a legtöbb kultúrlény igensi lát Egy megnézést megér egy jobb paneles monitor
p.s.: Hogy felpörögtünk ettől a Green dologtól. Mindenki lázba jött
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
PNP
őstag
válasz Balázs_a_laz #4880 üzenetére
Konkrétan kettő darab hozzászólást kellett volna csak visszaolvasni. Replika tudod mit jelent?
-
madgie
titán
válasz Balázs_a_laz #4881 üzenetére
Oka van, vagy "csak"? Mert például CAD alatt nem árt a plusz 120 pixel vertikálisan, nem-e?
-
-
Mankó
veterán
válasz old_artist #4878 üzenetére
Ez a típus engem is érdekelne. A dizájna talán jobban bejön mint a másiknak, persze tudásban és árban is jónak kellene lennie, mivel a másik tipus, amit reklámoztok jóval több ki-, bemenettel rendelkezik.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
adm
őstag
válasz Balázs_a_laz #4889 üzenetére
miről maradtunk le wuxga kijelzőkkel? miben elfogadottabb "szabvány" a fullhd?
120 sor nagyságrendileg az eszköztárnyi hely.16core - 32thread - 64gb
-
oyster
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy p2370-est, és egyszerűen nem tudom állítani a dőlésszöget rajta. Gyári hibás lenne? Van tapasztalata valakinek ebben?
Köszi!
-
Brekk
addikt
válasz Balázs_a_laz #4889 üzenetére
Estleg ez a NEC EA231WMi monitor jo lehet neked, ugy tunik, hogy igen nagyot alakítottak vele! És az ára.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Integrator
aktív tag
De jó. Végre aki tud a monitorról mondani valamit: Ha megkérlek elindítasz rajta egy olyan régebbi játékot, ami csak a régi 4:3-os felbontásokat ismeri? Ilyenkor hogy jelenik meg a játék?! Elnyújtja? Vagy középre helyezi jobb-bal oldalt egy fekete csíkkal? Esetleg a tetejét-alját vágja le és helyeze teljes képernyőre? Vagy mindez opcionálisan választható?
[ Szerkesztve ]
-
Dracula
őstag
válasz old_artist #4874 üzenetére
Hali!
Nézegettem ezt és kira meg minden, de az LG IPS-es monitorokról is van hír?
Üdv!
-
mzsombor
tag
válasz Dracula #4894 üzenetére
Kb egy hete néztem utána:
Az LG W2220P gyakorlatilag a Dell 2209WA eIPS paneljét kapja, és nem is lesz FullHD felbontású, a korábbi hírekkel ellentétben. [link]
Az LG W2420P-t törölték, nem lesz egyelőre.
A W2420R pedig már létezik, csak jó drága, nem belépőszintű monitor. -
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
SAMSUNG P2450H-ról ki mit tud
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
koxi20
csendes tag
Én is 3 monitor között gondolkodok,valaki segíthetne a döntésbe,előre is köszi!!!
1.SAMSUNG 2333SW 23" 1920x1080 5ms DVI, D-SUB (ipon) 51.000.-2.SAMSUNG 2433BW 24" 1920x1200 5ms DVI, D-SUB (ipon) 62.000.-
3. SAMSUNG P2450H 24" 1920x1080 2ms DVI, D-SUB, HDMI (hardverker) 57.000.-
Hogy a Hardverker-nél miért ennyire olcsó azt nem tudom a P2450H mert az Ipon-nál is 68.000 nemtom.
Ha az adatokat nézem a P2450H venném de sehol nem találok róla tesztet,semmit,ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm!!!
-
terw
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni,szerintetek az alábbi két monitor közül melyiket érdemes megvenni?
-ASUS VH242H
vagy
-SAMSUNG 2333SWA válaszokat előre is köszönöm.
Fel a fejjel,amig van.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest