- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
félisten
Üdv! Mivel a CRT-m döglődik (SAJNOS) LCD-t (AMIT UTÁLOK) kell vennem pár hónapon belül,de milyet?max 54e-ig!MAX!Aki benne van a témába segíthetne!1920-as felbontás minimum,5ms,23col! Hajlok a samsung felé! LG kizárva!
Kb a sírhatnék kapott el amikor felfogtam h át kell váltanom 16:9-re!
Köszi[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
dragergo2
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek döntenem!
Melyiket vegyem? Áruk nagyságrendileg azonos, tehát az nem szempont.
Samsung 2493HM
Samsung 2494HM
BenQ V2400W
Samsung T240
Samsung 245B
Dell S2309W
Dell E248WFPSzempontjaim sorrendben:
Főleg Archicadhez, grafikus programokhoz használom, tehát a nagyobb felbontás előnyben. Szóljatok, ha szerintetek egyik sem jó Cad alkalmazásokhoz.
Időnként megnézek egy filmet laptopról, tehát jó ha van hangfal, és át kell tudjam fordítani a fotel irányába.
Értékelem az USB pottokat, most Dell Ultrasharp 1901FP-m van 4 USB csatlakozással.
Jövőre nézve jó, ha van rajta HDMI. Számít hogy 1080 v 1200 a felbontás?Gergő
-
félisten
Crt volt sony trinitron képcsővel? vagy sima mezei crt volt? Mesélnél róla milyen feelingje van? filmhez, böngészéshez kellene, játék nem lényeg elmúlt ez az időszakom! Olyan 60cm-ről nézem majd, ki fog sülni a szemem? A mostaninál nincs ezzel gond, 21-es dög!
-
Mappa
addikt
válasz Kolondrum #2911 üzenetére
TFT volt már a xerox is...2003 óra van TFT-m az előtt valami gaba 15"CRT volt már nem is emlékszem
Feeling: kinyitottam a dobozt "ez ku**** nagy ba***meg " első mondat ez volt
film: 720,1080 filmek rajta egyszerűen ájulás...gyengébb aviknál (700Mb-nál)azért vannak pixelnagyobodások... de távolabbról már nem zavaró
böngészés: lazán elférne két oldal egy lapon jó pont..sok új lap elfér a fenti mezőben
negatív pont hogy vannak oldalak amikor is balra sorolja be és jobb oldalon ilyenkor egy nagy üresség van... pl.: a PH! is...ezzel nemtudom lehet-e kezdeni vele valamit..de 1-2 nap után hozzászoktam,de ha valaki ilyen jellegű problémák miatt nem vesz vagy kételkedik egy monitoron annak gratulálokjáték: írtad nem lényeg...hát lehet megváltozik a véleményed majd utána ..vannak game-k amiket nem natívban tudok futtatni gta4,crysis...teszteken írták hogy homályosodással kell ilyenkor számolni mert lejjebb kell venni úgye a felbontást ..na most ilyen nincs max ha 10cm bambulok bele...
én 80 cm nézem...de van hogy 60belül is(este ha hazaérek és benyomom azért érzem,hogy fájdalmassabb a pislogás de munkámból kifolyolag én ott is monitor előtt dolgozom és lehet ezért...illetve ha ilyen 4 óra maximum game azért megérzem persze..
Samsung monitoroktopic itt nézz még szét ...még pár képet is találsz róla amiket feltettem pár napja
összegezve: Én megvagyok elégedve vele maxmimálisan amire nekem kell arra bőven elég sőt!
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Kolondrum #2914 üzenetére
nem volt pixelhiba...szerencsére digitaltrend boltban vettem ...én itt vettem a komplett gépemet is ..eddig megvagyok velük elégedve gép alkatrészeket is 1-2 napon belül beszerezték,monitort is
kézben hazahozható...meglepően kicsi a doboz,megkellet néznem a márkát típust hogy tényleg az e ?! aztán hónalj alá ...kívánom neked is ezt ...ár/érték arányban szvsz a legjobb
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
dragergo2
csendes tag
Segítsetek döntenem!
Melyiket vegyem? Áruk nagyságrendileg azonos, tehát az nem szempont.
Samsung 2493HM
Samsung 2494HM
BenQ V2400W
Samsung T240
Samsung 245B
Dell S2309W
Dell E248WFPSzempontjaim sorrendben:
Főleg Archicadhez, grafikus programokhoz használom, tehát a nagyobb felbontás előnyben. Szóljatok, ha szerintetek egyik sem jó Cad alkalmazásokhoz.
Időnként megnézek egy filmet laptopról, tehát jó ha van hangfal, és át kell tudjam fordítani a fotel irányába.
Értékelem az USB pontokat, most Dell Ultrasharp 1901FP-m van 4 USB csatlakozással.
Jövőre nézve jó, ha van rajta HDMI. Számít hogy 1080 v 1200 a felbontás?Volt egy javaslat: 2333SW
Megfontolom, jó az ára, de nincs hangfal, usb, kisebb a képernyő, láb nem forgatható, képe nem gyengébb mint a többi? -
félisten
válasz dragergo2 #2916 üzenetére
Hát ha neked 23 col nem elég akkor baj van! Aztán meg a hangfal? Egy monitoron? 2w összesen kb! Gondolom van valami komolyabb is otthon, nem pedig a monitoros hangfal fogja a 3d-s élményt adni, jó a nem forgatható talp az gáz, a kép minőségre sztem nem lehet panasz ilyen kategóriában. Látnád a tesóm 21,6-os asusát! 37rongy! NA ott van panasz a képre!
-
dragergo2
csendes tag
-
félisten
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok. biztos tette már fel valaki ezt a kérdést, azonban kutatásaim eredménytelenek voltak.
játékra szeretnék vásárolni egy 24"-os monitort, valami 100e Ft-ig terjedő összeghatárig. lényege hogy 2ms-os legyen, támogassa az 1920x1200-at (bár szerintem ezt már minden jobb minőségű 24"-os megjelenítő tudja) és a HD-t, jah és ha lehet akkor minél pontosabb legyen a színmegjelenítése... hogy mi fontos még azt már ti tudjátok.
ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban akkor azokat szívesen várom... én egyébként amit eddig találtam az a Dell 2408WFP (bár úgy hallottam hogy késik sokat) és a Samsung 2443BW. mivel ezek nem annyira jók játékra és nem is találtam jobbat ezért kérdezem meg a hozzáértőket.
köszönöm előre is!
üdv.: D
-
Zoli1222
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Hát a Dell játékra felejtős elég durva az input lagja azt én semmi kép nem venném. De ha jó színhelyes és játékra is megfelelő monitort keresel akkor HP LP2475W-t ajánlom a figyelmedbe. Nagyon jó "kis" monitor bár az ára az már húzósabb
Egyébként nem tudja valaki hogy mekkora a Samsung 2494HS-nek az input lagja (értéke ms-ban) mert eddig én nem találtam számszerű értéket róla
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Zoli1222
addikt
válasz Cyberpunk #2924 üzenetére
Miért nem kérdezed meg itt:Samsung monitorok? Itt biztos tudnak adni választ.
-
old_artist
addikt
válasz Cyberpunk #2924 üzenetére
Üdv!
A 2494HS-nek az Input-lagjáról valahol olvastam külhoni fórumokon, hogy 0-4ms között van, tehát nagyon jó/kiváló! Ha véletlenül megtalálom az infót róla, akkor majd linkelem!
A DroneZ-nek küldött válaszoddal egyetértek!
Viszont a nemrég megjelent Dell 2209WA eIPS panelesnek is nagyon kiváló az Input-lagja!!! - bár ez 22"-os, de nagyon BestBuy mint monitor és mint ár/érték/tudás színtü![ Szerkesztve ]
-
old_artist
addikt
Üdv!
szvsz a Neked Samsung 2494HS-t ajánlanám játékra, ha nem grafikázol és nem képszerkesztéssel foglalkozol! A Dell-t nem nagyon ajánlanám 24"-osban, főleg kifejezetten játékokra, meg egyébként is majd' 2x annyiba kerül, mint a kereted!
Még szóba jöhet esetleg, jobb színvilágú és kiváló PVA panelú, mint a BenQ FP241-es sorozatú modellek, 6ms g2g és 14-30ms közötti Input-lagos!
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
válasz old_artist #2927 üzenetére
igen sokan írtátok hogy elég húzós a dell ára. valóban az de nem ennyiért venném, nem véletlen van a válaszra szánt monirotok között
a lagg már inkább aggaszt, utánanéztem és tényleg elég sokat késik. mivel ajánlottatok itt többen is többféle lcd-t majd utánaolvasgatok vagy kérdezgetek aztán majd lesz ami lesz.mindenesetre köszönöm az ötleteket, válaszokat mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint
csendes tag
Hi all!
A szokásos kérdés, hogy melyiket? visszaolvastam már nem is tudom mennyit, de ezt a 2 összehasonlítást nem találtam:
Samsung 2443BW
Samsung 2494HS
Játékra is rendesen, ezért kérdezem, mert tudom, hogy TN panel, meg ilyenek, de 2× annyit nem tudok kiadni más típusért, még ha sokat várok se. Élőben sajna nem láttam még őket, de nekem a 2443BW a tényleges képernyőméret miatt jobban tetszik, a 2494HS -nem a vastag keret miatt biztos hogy kissebb is a képernyője, illetve "wide"-sebbnek tűnik. De ezeket csak a fényképekből, ill. a megadott méretekből veszem ki, úgyhogy nembiztos hogy jól veszem ki ezt a méret dolgot. Úgyhogy az input lag is érdekelne(nem találom sehol hol lehet leírva), meg ez a méretesdi is ha valaki tudja, és ajánlaná melyik lehet a megfelelőbb.
THX! -
félisten
válasz rbalint #2931 üzenetére
Nekünk a szomszéd szobába van egy 21.6'-os asus! Tesómé! Ahhoz mérem ezeket méretbe, megnézem a leírásukat, 24col, 60.96cm! (24*2.54), most méregettem nem fér el sem a 23-as sem a 24-es ebből a sorozatból, de nem izgat, megoldom! A 2333SW és a 2443BW-nek az alakja épp olyan mint a samsung LCD TV-k alakja, legalábbis ami bnőméknél van az pont ilyen csak "picit" nagyobb! Sok utánajárással a képén kívül mindent meg lehet róla tudni. Most CRT-m van és azt úgy tettem le a helyére h tudtam mi mekkora és hova fog esni.
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán értek a monitorokhoz, úgyhogy egy jó nagy adag segítség kéne.
Kb 60.000 forintom van a dologra, és amit elsőként kinéztem, az a Samsung 2443NW. Jó ez a típus? Vagy mást ajánlanátok? Köszi előre is a segítséget. -
félisten
-
bendzso
senior tag
válasz old_artist #2942 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
Sensation
tag
Üdv!
Az alábbi kettő monitor közül melyik a jobb választás?:
ASUS VW246H
SAMSUNG 2494HM(Mindkettő br. 80 körül van)
Köszi.
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
Aktív témák
Hirdetés
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs