Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Még egy Tecno hétindítónak

    ma Ráadásul a Spark 30 Pro igazán mutatós, Transformers különkiadásban is elérhető.

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Ironizer #99533 üzenetére

    Fogyasztói társadalom + vadkapitalizmus. Ezek ezt eredményezik, és amúgy valamennyi igazság van benne, de jóval kevesebb, mint amit elhitetnek. Én is sokszor megkapom egy-egy kép esetén, hogy "hú, neked biztosan jó géped van". Ami amúgy igaz, de nem a gép kelt fel hajnali négykor és ment ki január másodikán a Nagy-hideghegyre mínusz 3 fokban zuzmarás képek csinálni, ahogy a kompozícióba se sok beleszólása volt, de a témaválasztás sem az erőssége. :)

    trlala: sajnos aki nincs benne, vagy egy szint alatt van, annak ez az "IGAZSÁG" (igen, csupa nagybetűvel). Azt gondolja, hogy a felszerelés a mérvadó egy kép minőségét illetően. Ami technikai értelemben még igaz is lehet, az már más kérdés, hogy egy adott képnek hány százaléka technikai jellegű és mennyi az, amit a fotós tesz hozzá.

    MrChris: tudom, azért mondtam, hogy az aktuális csúcson kívül mindent leszarnak (ez ugye a G9 és GH5-ben kimerül). Az Oly is hasonló sajna (ott legalább cserébe a szerviz rendben van). Nem tudták 5év alatt megoldani, hogy az M5mk2 érintő kijelzője szemhez emelt géppel is működjön, amit már a kortárs M10mk2 is tudott.. :C
    Én mondjuk ez M1mk2-be is örültem volna pár új funkciónak (pl: handheld hi-res, nd szűrő, af finomhangolások/új támakövető módok). Mondjuk valamilyen szinten megértem, mert az mk3 nem lett akkora durranás, így igyekeztek köztük mesterségesen fenntartani a rést, hátha úgy több mk3-at sikerül elsózni.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák