Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Parci #22305 üzenetére

    az, hogy te hol huzod meg a mercet az egy dolog - masnak lehet mashol van az elegendo minimum. vannak olyan kepeim, amit most se tudnek jobban lefotozni, mint a 10 eve vasarolt kompakttal, de ettol meg nem ragaszkodnek ahhoz a masinahoz, mert tudom, hogy kinyiltak olyan lehetosegek is, amik ott meg nem voltak. ennek a kis szettnek is megvannak a korlatai (tobb mint egy mftnek), hogy te ebbol mit hasznalsz ki, az mar rad tartozik. valakinek eleg a mobiltelefon is, de ez nem jelenti azt, hogy minden ami felette van mar felesleges.

    nem akarok mindent lefotozni, de tudom, hogy amit igen - ahhoz neha keves az a lapka, es keves a mostani pana mft lapka is. en lennek a legboldogabb, ha sikerulne kis meretben megvenni azt, amire szuksegem van. az elozo generacios csucskompakttal mar megegettem magam, majd par generacioval kesobb ujra beleszagolok. azzal is lehetett szep kepeket csinalni, de osszessegeben megsem volt eleg.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák