Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Qtya123 #76558 üzenetére

    Szubjektiv velemenyem, hogy regi hazban lakast nem vennek. Nem is igazan a lakas felujitasa miatt, hanem ha egyszer kihalnak az oregek es annyira rossz allapotu lesz az epulet, hogy mar nem lehet tovabb halasztani a haz felujitasat, iszonyatos penzeket fogsz rafizetni, mert 60-70 eve nem javitottak rajta semmit.

    Egyik kollega hiaba ujitotta fel a lakasat, nincs eleg delej, a hazon beluli ujrakabelezest nem hajlandoak finanszirozni a lakok, mert a 80 eves mamika tok jol elvan a szokol radiojaval, es nem akarja fizetni a fiatalok flancolasat. Es nagyjabol semmit nem ujitanak fel a regi epuleteken, mert nincs ra penz. Na majd mostantol nem lesz ra penz.

    En nem vennek most ingatlant, legalabb 2 evet varnek, hogy a rezsibomba ereztesse a hatasat, ha van cash es nem akartok FOMO-bol valamit venni, akkor a varakozas megerheti. Ha vennek, akkor csak Bp-en es ha van ra mod akkor inkabb 2 kisebb, mint egy nagyobb, es inkabb valami 10-15 eves, mint uj vagy panel.

    Ezt a velemenyem majd mas jol megszagerti, hogy xar, es nem jol latom az ingatlanpiaci helyzetet. r/kiszamolon most vant fenn egy eleg aktiv diskurzus ingatlan befektetesrol, olvass bele, szerintem jol mutatja a mai magyar helyzetet, es nem lepodom meg azon, hogy hol vannak az arak.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák