Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Van olyan egészségpénztár, amelyik elfogad sima, csak a nevemre kiállított számlát, anélkül, hogy lenne rajta bármilyen egészségpénztári azonosító? Volt most egy kb. fél évig tartó fogászati kezelésem, ami 500k felett van már, annak a 20%-áért már lehajolnék, csak sajnos elég későn kapcsoltam. :(

    OTP lakástakarékot mondott már fel valaki? Erősen gondolkozom rajta, viszont ahogy nézem a költségeket, elég borsos lenne (ha jól értem, akkor vissza kell fizetni a nyitási kedvezményt, illetve a szerződéses összeg 1%-át, ezen felül még 2254 Ft-ot, szóval ez majd 50k lenne, eléggé nem tűnik megérősnek :( ).
    Igazából azért gondolkozom a felmondáson, mert egyre kevésbé látom biztosnak azt, hogy ha lejár 2022-ben, akkor lakáscélra fordítanám a pénzt - igaz ahogy nézem a kiutálási időszakban még 12 hónapig rendelkezésre áll a pénz, tehát ez lehet akár 2023 is -, illetve, ha az állampapírok kamatjai még mennek fölfelé, akkor lehet, hogy azzal jobban járnék, mert akkor teljesen szabadfelhasználású lenne a megtakarításom (van olyan kalkulátor valahol állampapírra, ahol számolni lehetne egy induló összeggel, és rendszeres havi megtakarítással)?

Új hozzászólás Aktív témák