Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KelemenUhr

    aktív tag

    Sziasztok!

    Gondolom nem én vagyok az első, aki tanácsért fordul hozzátok, olvastam az első hozzászólást, de így elsőre eléggé mélyvíz a téma, így megpróbáltam a lehető legjobban összeszedni az igényeket, remélem tudtok segíteni.

    Kezdő vagyok. Klasszikus fényképezőgép formájú masinát keresek, amin az LCD mellett van ilyen kis ablak (bocsi :)) ), vannak manuális beállítási lehetőségek, hogy tudjak kísérletezni, tanulni rajta. (záridő, esetleg manuális fókusz, ilyesmikre gondolok) Előnyben részesíteném a ceruzaelemes áramforrást. Minimum 5-6 megapixeles kellene, ha tudna veszteségmentes formátumot, azt sem bánnám. SD kártyával bővíthető. Elfogadható beépített vaku elégséges. Használható minőségű videó. Sötétben (pl. kivilágított város) szép, éles képek.

    Amire használnám: Szeretem megörökíteni pl. az utazásaimat, ezekről blogot vezetek. Úgy érzem, vannak ötleteim kompozíciókra, de valahogy a mostani digitális gépem képei nem adják vissza azt, amit látok, elképzelek. Szeretnék beletanulni kicsit a fotózásba, kísérletezgetni, valóban vállalható, publikálható képeket csinálni.

    Keret: képlékeny, nem igazán vagyok tisztában az árakkal, de használtan szeretnék vásárolni, akár már nem forgalmazott modellt. Egy jó állapotú használt Kodak dx7590-t nézegettem, bár sok kritériumnak nem felel meg, ellenben elég olcsón hozzá lehet jutni, a célnak lehet, hogy megfelelne.

    Ha tudtok (esetleg konkrétan eladó) modellt ajánlani, azt előre is köszönöm! :R

    ...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Új hozzászólás Aktív témák