-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26197 üzenetére
nem értem a fanyalgókat.
vegyen 20-25k-ért tescos szappantartót? 38ért talán még jó vétel is, ha nem akar tükrössel macerálni, nem lehet mindenki instant expert user
full autoban a képek persze hogy pocsékak, ha csak az elektronika határozza meg a beállításokat.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Baboka
tag
sziasztok!
szükségem lenne egy olyan kompakt gépre ami elfér a zsebemben, aránylag jó zoom van benne és fullhd felvételt lehessen vele készíteni. a keret rá 75k. légyszi ajánljatok valamit ebben a kategóriában.
előre is köszi!
-
hangszóró
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #26204 üzenetére
Elárulja nekem valaki,hogy a full autó módban mért kell hogy egy gép szar képet készitsen?
Pont az a lényeg,hogy full autoban is viszonylag jó képek szülessenek!
A Canon tutira tudja ezt, de a Nikon-is általában. -
Mr.Csizmás
titán
válasz hangszóró #26207 üzenetére
veled nem vitatkozom, az utolsó mondatod miatt
full auto? teljesen jó képek? ez olyan tirexi-sen hangzott, már bocs
ennyivel vehetnek point'n'shoot háromgombos (on/off, expo, del) szappantartót. inkább találkozok gamerkillerrel, és elmagyarázom neki a fotózás alapjait.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26207 üzenetére
Es te elarulod nekem hogy tulajdonkeppen mi bajod a geppel? Eddig meg nem mondtal mast csak azt h gyors adjam el es vegyek masikat. Ha eladnam es vennek egy masikat akkor azt fikaznad es ajanlanad h vegyek egy olyat mint ami most van? No offense, ne vedd sertesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26210 üzenetére
az hogy nem canon. vagy nikon.
-
hangszóró
csendes tag
válasz gamek!ller #26210 üzenetére
Nem veszem disznonak
Szerintem nagyon jo lesz neked a Kodak.
Használd teljes megelégedettséggel.
Sok sikert kivánok hozzá.[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz hangszóró #26212 üzenetére
Most nem azert mondtam am ezt hogy megsertodj, tavol alljon tolem, tenyleg erdekel a velemenyed! bocsiaz ekezetek hianya miatt, galaxy srol gepelek.
Csak erted na.. Mondjak itt is a tobbiek, hogy azert egesz jo gep ez ennyi penzert, de te csak azt mondod h adjam el hamar.. Azert erdekel, h miert?
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz rumos14 #26215 üzenetére
Igazából arra kellene, hogy kipróbáljam milyen is egy tükörreflexes gép, tartozékból maradnék egy nagyobb obi + olcsó vaku párosnál és ennyi ha megtetszik akkor pedig csere egy komolyabbra olyan 100e környékén használtan
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Baboka
tag
köszönöm a tippeket szerintem a canon lesz a nyerő
-
Cyrin
addikt
Canon Powershot S95 Lose to iPhone LOL
egyébként meg, halasztom az s95 vásárlást, mert augusztusban bejelentik az S100-at, ami vélhetően csak abban különbözik, hogy lesz benne fullHD video, meg esetleg nagyobb MP-es CCD.
Aztán majd meglátom, egy biztos lejjebb viszi az s95 árát. -
csakb
őstag
-
fireman
tag
Sziasztok!
Tud valaki magyar nyelvű tesztet a Fuji s3200 gépről? ...illetve bármilyen tapasztalat, vélemény érdekelne.
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S3200
-
gamek!ller
őstag
Voltunk kirandulni egy patakos, erdos reszen. Csinaltam ket kepet, egyiket full automataban, masikat manualis beallitasokkal. Ha gephez kerulok megnezem mit alkottam, illetve kivancsi vagyok rajottok e melyik melyik.
-
NoMagix
addikt
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #26223 üzenetére
Tehát. Az ég tényleg rohadt fényes volt, a "hegy" mögül sütött a nap. Próbálkozom.
Ezt pedig csak úgy próbából lőttem, állítgattam a záridőt. [Ide már állvány kellene]
Kérdés: Miért van az, hogy ha egyre magasabbra állítom a záridőt, akkor egyre fényesebb lesz a kép? (gondolom fizika, csak én nem voltam bent azon az órán).
Kérdés2: Bocsi, hogy ide teszem fel a kérdéseimet. Van valahol ennek topikja?[ Szerkesztve ]
-
Czibor10
tag
válasz NoMagix #26224 üzenetére
canon sx220 ~70k sx130 ~45k
+ lehetőség: nikon s8100 ~50k sony hx5 ~55kHa nem létszükséglet a nagy zoom jobban jársz:
ixus300 ~50k legszebb képek, főleg sötétben
ixus 115 ~45k ennek nincs a sötétben előnye, viszont olcsóbb.(#26225) gamek!ller: Minél magasabb a záridő, annál tovább exponál a gép --> több fény jut be. Kb. olyan, mint az, hogyha tovább nyitod ki a csapot, annál több víz folyik ki .
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
válasz gamek!ller #26225 üzenetére
Ez elég jó összefoglaló: [link]
-
PRO-peller
senior tag
válasz NoMagix #26070 üzenetére
TZ8. Vagy nem erre számítottál? Az már megéri az árát. Nagytudású minden szempontból. Kezdő fényerő nem kiváló, hanem sz@r, de iso400-ig nem okoz csalódást. A stabi kompenzál. Gyors AF. Élethű képek. Sarkok alig kennek. A felépítés kicsit gyengébb mint amit egy panától megszokott az ember. 55k-ért ez jó.
-
nagyúr
válasz hangszóró #26232 üzenetére
Nem a személyeddel volt a baj, hanem hogy egymás után írtál sok-sok hozzászólást. Egy hozzászólásban lehet megválaszolni mindet, illetve van szerkesztési idő is, 5 perc,ha valami még eszedbe jut. A lényeg, hogy nem szabad mindenkinek külön hozzászólásban válaszolni, mert csak növeli a postok számát feleslegesen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
60 körül kellene egy jó gép. A felhasználási terület minden. Videózni nem fogok sokat, inkáb a fénykép része menne.. Nikon vagy Canon amire gondoltam márkában, pénzben pedig olyan 60 lenne a plafon. edigital, 220volt, ipon, aqua vagy egyéb megbízható boltokból a rendelés játszik. Nikon L120 van kinézve, van erről valakinek valami véleménye vagy tapasztalata?Köszönöm a választ!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
gamek!ller
őstag
válasz pappkarcsi #26235 üzenetére
Na meg hirdetni sem szabad...
-
Gerose
csendes tag
#26226) themebuilder válasza Gerose (#26181) üzenetére:
Köszi! Akkor ezek a legjobbak ebben a kategóriában igaz? És még egy kérdésem lenne.Nem tudom melyik a jobb, hogy beépített aksis legyen vagy AA elemekkel működjön-e? Neked mi a véleményed róla? Eddig a Nikon Coolpix L23 és az általad ajánlottak közül gondolkodom.[ Szerkesztve ]
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Kellene nekem 1 kis help.Szeretnék venni 1 kompakt gépet,de fogalmam sincs hogy milyen szempontokat vegyek figyelembe.(Automata beállítást használnám rajt.)
40 ezer körül szánok rá.
Canon,Pana,Nikon:ezek jöhetnének szóba.
Előre is kösz. -
Mr.Csizmás
titán
válasz gamek!ller #26236 üzenetére
boltot linkelni lehet, saját cuccot hirdetni nem (úgytudom)
-
Predator2
addikt
üdv
nemrég vásároltam egy canon g12 típusú fényképezőt [link]szeretnék hozzá memórai kártyát venni lehetőleg elfogadható árban
szeretném h olyan kártya lenne amivel teljesen kitudom használni a gép tudását
3-4 nagyon max 5e forintot szánok rá és ahogy magamat ismerem elég egy 4gb-os (legyen gyors és megbízható)A gép az alábbi kártyatípusokat támogatja:SecureDigital (SD), SecureDigital HighCapacity (SDHC), SecureDigital Extended Capacity (SDXC), Multimedia Card (MMC), Multimedia Card Plus (MMCplus) és HighCapacity Multimedia Card Plus (HC MMCplus)
Második kérdésem: az lenne h milyen "tokot" ajánlotok kb 3-4e amit szánnék rá
(olyan jó lenne amin van egy két kisebb tartalék zseb aksinak stb)THX a segítséget előre is
ui: sry h ide írtam de remélem választ kapok a kérdéseimre
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Lassan pár hetes nézelödés után sikerült leszükitenem a kört pár gépre és ezek közül szeretnék tanácsot kérni.
Olympus VR310
Nikon S 5100
Nikon S3100
Canon A2200
Canon A1200
Fuji AX300
Az esetleges segitségeket megköszönöm,mert a jövő hét elején már kellene a fényképező.[ Szerkesztve ]
-
fireman
tag
Sziasztok!
Tudnátok linket adni, ahol különféle gépekkel készült fényképeket lehet összehasonlítani?...nyerő lenne, ha ugyanarról a témáról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs