Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Alex91 #18394 üzenetére

    Köszönöm a tippeket. Ha jól gondolom, akkor mindegy melyikre esik ezek közül a választás, mivel mind ugyanolyan "sza..." öhmm akarom mondani minőséget képviselnek.

    A tölthető ceruza akkuk szerintem valamivel komfortosabbak a cserélhetőségük miatt. Mert tuti akkor merül le a beépített akku, mikor a legjobban kellene a gép. Cerkaelemet meg semmiből nem tart hipp-hopp venni boltban arra a kis időre amíg az a pár felvétel elkészül, esetleg zsebből a másik garnitúra akkut beledobni a gépbe. A beépített akku ilyen szempontból nem a legjobb megoldás. Mindenre sajnos nem lehet felkészülni.

    Depression
    A hangulatfényes dologra meg ha elmondom, hogy a K850-esem is majdnem megoldja - pedig az igen messze van ezektől a gépektől - gondolom kiderül, hogy nem kívánunk tárlatképek nyújtotta minőséget csak, hogy maradjon valami "élvezhető minőségű" felvétel amivel fel lehet eleveníteni az emlékeket. Természetesen tudom, hogy ez közel sincs az ideálishoz, de hát már csak ilyen igénytelenek vagyunk :DDD Szerencsére csak elvétve lesz ilyen körülmény. Az már viszont nagyobb valószínűséggel, hogy borongós időben kell majd készíteni képet kültéren. Oda meg gondolom talán elegendőek ezek a gépek is a fentebbi elvárt "minőséget" szem előtt tartva.

    sbazsi
    Az 512mega mellé természetesen lehet venni nagyobbat is, ha majd úgy alakul, de ne kelljen már egyből teljesen más kártyát is beszerezni a gép mellé, ha nem muszáj.
    Eddig elég volt az 512-es, bár egy régebbi konstrukciós gép volt csak. Ezek nem tudom mennyivel nagyobb méretű képeket készítenek.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák