Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C0RVUS

tag

válasz Graphics #96755 üzenetére

Mondom, visszaolvastam. Ugye az üzletben, amit linkeltem, a kép alapján semmi esetre sem a HEC belsős van, ha CWT-s, akkor meg bronz minősítésű kéne legyen. Ebből gondolom, hogy a Sirtec belsős, amiről persze fogalmam sincs, hogy mitől annyival jobb, viszont készséggel elhiszem nektek :) .(Egyébként mintha valahol azt láttam volna, hogy ebben az ajánlott Cooler Master-ban is CWT- belső van.)

Az FSP tekintetében meg idézet a tesztből:"Four models were unable to provide their supposed maximum output, and remained stuck at 400W: the Codegen 500W, the MS-Tech MS-N550-Val 550W, the FSP FSP500-60APN 500W, and the FSP Hyper 500W."
    Tudom, a konfigom még különleges esetben sem vesz fel többet ~350W-nál, de ha 500-asnak árulják, akkor azért na...

Egyébként egy Hypro 480-as adta fel épp öt év után a harcot (azt még csak remélem, hogy mást nem vitt magával az örök elektromos-mezőkre), ami annak idején ajánlott volt, sőt szinte besztbájnak
    számított. Szóval ezek szerint a lutri mindenben benne van, hacsak gondolom nem teszek hozzá még egy tízest.

Új hozzászólás Aktív témák