- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Gucunja
aktív tag
sziasztok valakinek van tapasztalata az Asus 450W aktív Pfc-s tápról????
[link]
megér 11k-t?
előre is kösz
-
Az para.
Mondjuk az a durva, hogy nekem volt régen Vargáné-tápom és 3 évig minden gond nélkül vitte a SocketA-s rendszert, télen-nyáron. Most már nem használom, de még mindig működik.
Egyébként tényleg egy kalap sz@r.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
elfelejtette
veterán
válasz Synthwave #753 üzenetére
Hy!
Nekem is volt Vargáné tápom és hát eléggé meglepődtem, amikor szétszedtem kitakarítani, mivel elég költséghatékony felépítése van!
Még az a szerencse, hogy csak egy AsRock lapot csábított magával az örök elektron mezőkre az öreglány!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Gyuri27
félisten
-
Boyz
csendes tag
Valószínűleg egyedi a problémám, de a tegnap vásárolt ilyen tápom ( ASUS A-45GA) eléggé ciripel. Bekapcsolva, kikapcsolva ugyanolyan elánnal, tehát nem a venti a hibás.
Erősen gondolkodom a cserén (még 72 órán belül vagyok), de ha feleslegesnek látjátok, akkor kérlek szóljatok!
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
Hy!
Nem egyedi a problémád. Előfordultak már itt hasonló ciripelő tápok, jellemzően Zalman 360B-APS, FSP BlueStormII 400W, és a régi 300W-os FSP Zen ciripel bizonyos konfigokkal. Ezért a ciripelésért a szakik szerint a +5V-ot szolgáltató készenléti áramkör a felelős, ami a stand-by funkcióért felel. Megoldás lehet a ház hangszigetelése, az üzemen kívüli táp áramtalanítása, vagy a táp cseréje.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Saiyan
csendes tag
Vargáné tápja...Muhhahaha
Érdekes nálunk nagykerben a best top fogyó tápegység a DEER...Namost az f**om tudja hogy ez milyen szedett vedett, de Codegen szinten lehet.Vásárlóink azt mondják halk
PErsze van nálunk Chieftec és Koolink is de azok nem best top fogyóak, mondhatnám minden 15. ember veszi meg....elég baj ez...na nembaj még 2 nap és CF-Codegennel D935-el amit annniyra kottáztatok...leírom majd az eredményt(remélem nem tojáspirítás lesz belőle)
De én arra merek gondolni kicsit el van túlozva eza táp mizéria...sztem tömegbutítás csak.
Ismerek olyat aki alaplapi árat adott tápért...mo.-n nem egy egészséges dolog ez sztem.
Pláne hogy gépet cserélek egy évben kétszer.Még toljam ebbe is a pénzt????Biztos nem... -
Saiyan
csendes tag
Annak adok igazat hogy kell a halk táp, a nyugalom és pihenés nagyon fontos...na de ez kerül 20e ft-vel többe???
-
elfelejtette
veterán
Hy!
A Deer tényleg Codegány minőség, tehát minden előírt védelmet nélkülöző ipari hulladék. És kérdés, hogy vajon mennyire túlzó a ráírt terhelhetőségi érték, tekintetbe véve, hogy a 400W-osnak címkézett Csodagány bughalmaz műterheléssel tesztelve 180W-nál többet nem tudott leadni. Ettől függetlenül lehet halk, majd ha kinyírja a gép minden alkatrészét, hát majd akkor lesz csak igazán halk!
Arról meg hogy cserélgetni kéne a tápot, arról csak azt tudom mondani, hogy egy 6-7k HUF-ba kerülő FSP 350PNF elég volt 2-3 éve is egy átlagos konfignak, és elég lesz 2-3 év múlva is egy átlagos konfignak, mivel simán elvisz egy Q6600 + 8800GTX konfigot is.
Ennyi pénzért vehetsz szar tápot is, ha akarsz, sőt még drágábban is.
Aki meg QX6850 + 8800ULTRA SLI-t akar, hát oda azé' kell a kakaó. Meg hát aki olyat vesz, azt nem kell sajnálni, mert nem az összekuporgatott zsebpénzéből vesz gépet.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,h van egy 420 wattos csifim.Na most venni fogok egy ASUS 8800 GTX-et,meg X2 6000+-t.Ez a táp elbírja?Vagy ruházzak be újra? -
venember83
nagyúr
Szia,
jo kerdes, h elbirja-e, eleg regi a tap, de szvsz 1 probat mindenkepp meger, ha nincsenek meg a kondik kiszaradva, akkor nagyon konnyen lehet, h birja. Proba-szerencse, ha megy s jatekoknal sem indul ujra, akkor birja. Mivel viszonylag jo tap, ezert ha nem is birja, nem fog leegetni semmit a gepedben. 1 probat meger, szerintem.
Ha nem birja, akkor penztarca szerint valassz szvsz 400 Wattig valamit az elso hsz-bol.
Mineden jot. -
elfelejtette
veterán
Hy!
Mennyi idős a táp? Esetleg érdemes lenne átnézetni. Bár a 420-as Chifi ágankénti terhelhetőségét nem ismerem, de ha 12V-on le tud adni 20A-t, az már elég lesz.
-
Gyuri27
félisten
Itt ha vissza olvasol külön kérésre ajánlanak a szakik drága tápokat. A teteje 14k körül van mert annyi egy sea 380-s, és bsII v gp 400-s.
Tehát nem tudom mi a szívfájdalmad?
De felhívom a figyelmed nekem annó szar táp vitte a lapot (és szerencse, hogy csak azt).
6k-t meg mindenkinek érjen meg a gépe, ha csicsát akar meg 85%-t akkor egy 9k-s 350 bsII a tuti.
Nos akkor mi van eltúlozva?
Előbb olvass aztán szakérts! Légyszi.Amd - Radeon - Ryzen
-
BioNiCMaN
addikt
Ismerek olyat aki alaplapi árat adott tápért...mo.-n nem egy egészséges dolog ez sztem.
Én is ismerek.
Táp bedöglésről, meg annyit, hogy nálam döglött már meg Vargáné féle, ami vitte a ramom, meg az egyik vincsim , illetve halt már meg a kezeim közt FSP BS2, ami egyedül vonult az örök elektromágnes-mezőkre. Szvsz nem mindegy.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Boyz
csendes tag
válasz elfelejtette #757 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! Valószínűleg csere lesz, mert működés közben is elég szembetűnő a ciripelése. Egy Abit KN-8 ultrát hajtok meg vele, amivel nem ciripelt az előző cserére megérett táp (Highpower).
Üdv -
7600 GS
addikt
a táp 5 hónapos.
-
venember83
nagyúr
Akkor kar volt megvenni, tul regi konstrukcio, de legalabb optimalis allapotban van, ha ujonnan vetted. Valoszinu, h birni fogja, mar csak a meddig? a kerdeses. Mindenkepp probald ki mielott maisk tapot vennel!
re#773: 400as is eleg, de ha teged az 500as szam vonz... Thermaltake nem iilik a tobbi koze, ASUS es Zalman okes, csak most figyelj ra, h ujabb tapot vegyel, ne valami raktaron maradtat, elso hsz elso tapajanlojaban levo tapokbol valogass. Minden jot.
[Szerkesztve] -
7600 GS
addikt
válasz venember83 #772 üzenetére
Ok!Majd ha újraindul meg Stb,akkor egy 500-as tápra beruházok..egyébként a thermaltake és a zalman mien táp?és az ASUS?
-
Doom
aktív tag
válasz venember83 #770 üzenetére
El akartam elkerülni, hogy 2 hetet kelljen rá várni, de azért kösz. Akkor maradok az FSP-nél.
A ''távolról''-t pedig úgy értettem, külföldről (mint P*xmania). -
Brent
aktív tag
ááá nekem is olyan lapom van ... + Gf Ti4200
Venember: Olyan számsort pont nem látok , igaz a táp a gépben van szal nem látom minden oldalát de a cimkés van kifelé és szerintem azon kéne rajta lennie , szal becumkáztam
1 évem még biztos van , addig szól a gari
[Szerkesztve] -
Gyurek
csendes tag
Hali
Tanácsot kérnék. Kb. 3 éves gépem Cooolink AP350x táppal nem hajlandó bekapcsolódni.
Egy pillanatra elindulnak a ventik, aztán semmi. Olvastam itt, hogy a Coolink tápok készenléti köre gyenge. Szerintetek okozhatja ez a hibát? -
cstomee
tag
2002es évjáratú tápok elég finomak!! azóta ez pörgeti a gépemet (ultra power)
A ZALMAN tápokról mi a véleményetek? ZM500-HP-ról
Emelett még az Enermax Liberty-t néztem ki...?! -
venember83
nagyúr
Benne van az elso hsz-ben, szerinted mi a velemenyunk?
Ha 500as kell mindenkepp, akkor Zalman zm-500hp, ha nem akarsz 8800gtx sli/2900xt cf-et, akkor eleg lesz a 400as is, akkor meg inkabb a Liberty, halkabb mint az 500as nagyobb testvere, vagy 460as Zalman, de az ugye nem modularis... -
oszili
csendes tag
Mi a véleményetek a Rosewill RD400-2-DB 400W,ATX12V v2.2 tápról? Kinek van ilyen? 30USD(kb 6K Ft) megér? Előre is köszi a választ/válaszokat.
-
Kriza
őstag
Nincs az ajánlott tápok között és olcsónak is tűnik... Zsákbamacska! (aztán persze lehet, hogy csak kifelejtették, ahogy a NEMajánlott, veszélyes tápok közül a Linkworld Stability Powert... )
De elég csilli-villinek tűnik.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
A tápod olyam, mint az enyém. Az én konfigomat bírja, van benne elég sok cucc, de a te videókarid elég izmos, sokat zabál...
12V-on csak 18A-t tud, és elég meleg üzem közben, szerintem ha megy is a határon van, ami már nem tesz jót neki. Mostani tápok ilyen teljesítményben jóval több áramot tudnak 12V-on.
[Szerkesztve]Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
ecoban
csendes tag
Sziasztok! Új gépet vennék kellene egy kis segítség.
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3P 28k
Processzor: Core 2 Duo E6600 46k
Memória: 2x 1GB DDR2 Kingmax (1066os vagy elég a 800as is?) 20-25k
Videokártya: Sapphire Radeon 2900XT 512MB 90k
+ 2 HDD, DVD-író, házventi
Szerintetek FSp bluestorm 2 400W-os elég alá vagy kell neki 500W? Esetleges tuning szempontjából is érdekelne a kérdés. -
stol
addikt
válasz elfelejtette #726 üzenetére
..=~210W@táp szekunder
-
Löaci
csendes tag
Szakik segítsetek!
A helyzet a következő: jelenleg van egy TT purepower 560 duplavés tápom. Jó régi darab (2003 kb). A gépben kb ezek vannak: a8nsli premi lap, 4400+, 3 dvd, 6hdd, 7600gt, víz, ilyesmi.
Lehetúségem nyílt kicserélni a tápot egy FSP Blue Storm I 500 duplavés kékségre.
A TT-vel a cmos setup h/w monitorban a feszkók (12v/5v ilyesmi) kb 0,5v-al vannak a névleges alatt, ez az ami idegesített (nem tudom számít-e).
Szóval a kérdés:
Jó csere lenne a vadi új FSP-re egy az egyben, vagy inkább hagyjam? -
venember83
nagyúr
Szia,
persze, siman megeri a cseret. Ugyanakkor a BIOS-ban kiirt ertekeknek ne higyj, kb semmi valosagalapjuk sincs. Csere azert erne meg, mert 1 nagy valoszinuseggel halkabb, de mindenkepp tartosabb s minosegibb tapot kapnal. BlueStorm II meg jobb lenne, de szvsz BlueStorm I-el is jobban jarsz mint a (ha jol tudom) Sirteces 560as Thermaltake-el.
Termi16: nem vicces ez, h ugyanazt fujjuk, nap mint nap... Inkabb lefekszek, holnap melo, jo, h ma hiaba dolgoztam egesz nap
[Szerkesztve] -
Löaci
csendes tag
Ok köszi. Az FSP sajna 1es...2essel most nincs ilyen biznisz
-
Termi16
őstag
válasz venember83 #790 üzenetére
Az a szerencsém, hogy Te általában hosszabban fogalmazod meg a mondanivalódat, úgyhogy van egy kis előnyömTelefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Ebit
addikt
A TT-vel a cmos setup h/w monitorban a feszkók (12v/5v ilyesmi) kb 0,5v-al vannak a névleges alatt, ez az ami idegesített (nem tudom számít-e).
Nem mérvadó, de ha megveszed az FSP-t ami, korszerúbb táp , azért fogsz idegeskedni, mert a biosban kijelzett feszek kb 0,5v-al a névleges felett lesznek.
[Szerkesztve] -
Gucunja
aktív tag
fiuk sztem ti nagyon vágjátok ezt a témát ajánljatok nekem egy tápot max olyan 11-12k ért
ehez: d935 igloo 5700 mc 2*1Giga ram 1950pro 1db wd raptor vinyó 1db lg dvd rw 3db 8cm venti 1 db 12 cm venti 1 db hidegkatod uv cső 30 cmes,
a másik gép abba is mag 11k ért: d820 7300GT igloo5700 mc 1db wd vinyó sima , 1db lgdvd rw lightscribe 2*1 Giga ram 4 db 8cm venti ebből 2 led, 12 sdb 12 cm venti , 1 db hideg katodcsöves uv cső.
ezekhez kéne 1-1 táp -
elfelejtette
veterán
Hy!
FSP 350PNF 7k
FSP 400PNF 9k
FSP BlueStormII 350W 9k
Chieftec DT350A2 350W 9k
Chieftec DT400A2 400W 11k
Ezek mindkét gépet elviszik.
-
Fáraó
őstag
Néhány napja írtam a topicba, a válaszaitok alapján az 520W-os Corsair-t lett nálam a győztes. Tegnap bementem a Corsair hivatalos disztribútorához, kérdeztem van e ilyen táp. Mondja az eladó: volt 3db. Ebből 2 nem indult el, 1 elindult és nagyon szépen és csendben(!) tette a dolgát. A srác azt mondta, nem valószínű hogy lesz nekik ilyen, lehet hogy csak egy rossz szállítmányba nyúltak bele, de lehet hogy vmi más a gond.
Na most mit tegyek? A PH!-s teszt csak jókat írt róla, nekem is ez a szimpibb.
Az Iponnál lehet kapni, de ennyire rossz garanciális feltételeket még nem láttam bolt honlapján -Mo a legrosszabb, több helyen példáznak vele. Valszeg nem tisztán joghoz értő ember írta...
Kinek van a gépébe 520W Corsair táp? Mi a véleménye róla?
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
ThuG4LifE
senior tag
hát én se láttam még sehol se panaszt ipon-ra, egyszer volt nálam egy számlás baki, de az is megoldódott, félig könyvelő félig ipon hibája volt, de korrektül meg lett oldva
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
BioNiCMaN
addikt
Achill3uS-nak és nekem Corsair 520 van. Én nem használom annyira extrém módon, mint Achi, nekem bejön, nagyon igényes, halk, 5 év gar, meg Seasonic a belseje, kell ennél több?
Ipon: Gariztattam már náluk, éppen egy tápot (400-as FSP BS2), szerintem korrektek. Hol fikázzák őket? Nem lehet, hogy kevered a mustárral?
#797 venember83! Elégedett bizony! A BS2 is tetszett, de annak a hangja... a Sea-hoz képest. Ez van, a whitefül átka. (Azt a nyamvadt Zalmit le kellene már operálni a 7900GS-ről... )
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Fáraó
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest