- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
-
maggi1886076
addikt
Jiayu is megbízható. S3 egy korrekt készülék. Elephone, Umi, Mlais stb.. ezeket nem kell. Ha nem ért hozzá, akkor ezek sem a legjobbak, ki tudja milyen rommal jönnek ezek keletről.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Steve1988
tag
válasz #22743424 #79393 üzenetére
Lenovo A7000 topic
Egyébként jelenleg nem kapható a mall.hu-n, biztos felvásároltuk mindet. -
Sondi1986
addikt
válasz maggi1886076 #79502 üzenetére
s4tch m2-nél csak a kamerától tartok.
maggi1886076 Jiayu S3 hallottam hideget meleget róla, sokat kell rommozni vele hogy megfelelő legyen.
pl. itt egy cikk róla: [link] amitől elvette a kedvem. De lehet hogy azóta sokat javult a helyzete az új rommokkal amikkel mostanában küldözgetik.Ájvé egy szóval nem írtam hogy rosszak. Coolpadom van és nagyon minőségin össze van rakva, ráadásul már másfél éves az én példányom.
Csak hát 5 képből 2 homályosan fényképez, de voltam kerti partin ahol az összes képet homályosan csinálta.
Ez után meg is válok tőle, lehet hogy valami friss rom segítene rajta, de nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Szerintem csak rosszul értelmezted, mert nincs velük baja.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
maggi1886076
addikt
-
.Szaki.
addikt
Ezt nézem én is.
Ettől függetlenül csak azért is megkérdem, hátha értő fülekre találok, de rövidebben leírom a kérdésem:
Ha még egyáltalán valahol kapható (bár nem igen találtam), érdemes bevállalni 2015-ben 2-3 évre egy Samsung Note 3 Neo-t?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Akkor a minőségi kínai telefonok szerintetek: Xiaomi, Coolpad, Meizu, Oppo, Huawei, Lenovo, ZTE.
Csak ilyen márkákat nézegessek?
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Sondi1986 #79511 üzenetére
Igaz nem a Te kategóriád, hanem fapadosabb, de legjobb barátom az iPhone 4 mellé vett egy Huawei Y300-at, még akkor amikor frissen megjelent és a mai napig tökéletesen működik, pedig már be van törve a kijelzője, szóval teperve van rendesen. Főnökömnek ezek alapján tavaly egy Y330-at ajánlottam, amit azóta is imád, szóval szerintem a felső kategóriában sem lehetnek rosszak. A többivel nekem nincs tapasztalatom.
-
ADAM1337
nagyúr
Másodlagos telefonnak keresek, egy Lumia 930 mellé.
Kettő között vacillálok, egy árban lennének, de ha van más alternatíva <5col akkor azt is szívesen fogadom.
Samsung Galaxy Alpha vagy Sony Z3 Compact ?
Főleg üzleti célokra lenne használva, exchange+vpn(de ez van a lumia-ban is) meg ami nincs a lumia-ban app azt ezen használnám.
Fontos a kompakt méret, megbízhatóság, a Sony Z-ktől már ezért kicsit félek (ragasztott hátlap, sima Z-m volt annál el is vállt.), valamint a nagyon jó beszéd minőség.
Samsung tetszik az amoled miatt mivel a lumia-ban is gyönyörű a kijelző, és nem akarom beszívni mint az xperia z-vel hogy pont a legfontosabb volt spórolva rajta. -
naja
aktív tag
Voltál már bent üzletben? Tapogasd meg, sok múlik rajta!
Addigi befutók simán elbuknak ezen a ponton.Így a két Alcatel kiesett részemről, pedig én is szemeztem velük korábban. Az egyik hatalmas (phablet) a másikat meg csak simán nem volt jó kézben tartani. Így járt a Galaxy Core Prime is (LG ellenébe elvérzett).
S4 minit már nem kapsz a Telen0rnál (elfogyott).
Xperiákat nem ismerem, és Huaweit sem.Befutók:
LG Spirit 4G LTE (Android)
A Lollipop 5.0.1 csodásan megy, eddig meg se reccent egy pillanatra sem, a tesztben írtakkal szemközt, csodás kis paripa, párom imádjaLumia 640 (WP8)
Először gyorsan eljön az a pillanat, hogy rájössz: nem lehet rajta mindent elérni, amit androidon lehetett. De aztán amikor rájössz, hogy nem is kell az a csomó fa%!!ság, és vannak helyette értelmesen működő dolgok (meg persze csomó ócska is), akkor imádni fogod.Ez mind csak a véleményem, szubjektíve, ebben a pillanatban, innen ahol most ülök.
Hogy megismerd a tiedet ballagj el szépen és beszélgess egy értelmesnek tűnő eladóval, és nyomkodd egy kicsit a kiszemelt készülékeket.
Sok sikert! -
Mustármag
őstag
Üdv.
Át bogarásztam t-honlapját.
2 dolgot vettem figyelembe az árát-és hogy 5"legyen vagy alatta.
Szóval ezek közül melyiket vegyem??SAMSUNG GALAXY S5 - SAMSUNG GALAXY A5 - ALCATEL ONETOUCH IDOL 3 <- őket csak akkor ha nagyon ajánlott
SONY XPERIA Z3 COMPACT
ASUS PADFONE S (semmi szükségem egy tabletre)
SAMSUNG GALAXY ALPHA
SONY XPERIA M4 AQUA
SONY XPERIA Z1 COMPACT
HUAWEI ASCEND P7
HUAWEI P8 LITE
SAMSUNG GALAXY A3
LG G4C
SAMSUNG GALAXY S4
HONOR 6
SAMSUNG GALAXY K ZOOM -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
"Ezen „Használt” cikkszámú termékekre nincs jótállás, hibás teljesítés esetén azonban a fogyasztó 1 évig élhet szavatossági igényével, mely esetben az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen."
Nekem ebből nem teljesen világos a garancia kérdése
-
Zeki
nagyúr
válasz #03372544 #79524 üzenetére
Nézd, gari lehet hogy nincs rá, de ha nem jön be, még 14 napon belül visszaküldheted, és visszakapod a pénzed.
Én iPhone 5C-t vettem így elég olcsón. A műanyag doboz bontatlan volt, csak az ezen lévő papír sérült kissé. Gari ügyben meg beregisztráltam az apple.-nél, és van gari. -
juve600
nagyúr
üdv
fiamnak keresek telot,2 feltétel van
1. 4" méret
2. menjen rajta a FIFA 15 ULTIMATE TEAMthx
ja és minnél olcsobb kivitel kellene
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok,
láttam egy zsír új Lenovo a859-et 35ezer forintért. Szerintetek érdemes volna megvenni?
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
Mustármag
őstag
Sajnos nincs lehetőségem az egy őszegű készülék vásárlásra.
Más.: Alpah volt a legszimpatikusabb, azt nem értem hogy középen Kifutó termék felirat figyel, alul meg készlet várható, ilyenkor wtf???
Ha az Alphát nem számoljuk akkor a Z3C és a Honor 6 között vacillálok.
Honor 6 felé billen a mérleg nyelve, de a Z3C 4,6" kijelzője szimpatikusabb.
Méretben 1,2cm a különbség (ha S3-at vesszük alapul akkor meg 3 mm ami tényleg nem tétel.) -
Steady74
addikt
Sziasztok Urak.
Bar mar a dontesem nagyjabol megvan, azert megkerdeznelek Benneteket melyik lehet a jobb valasztas: galaxy s6 v note 4? Ceges telonak lesz, masodlagos eszkoz levelezesre, kocsiban navigacio... normal hasznalat semmi extra. Mas tipusok nem erdekelnek.
Koszi elore is.
-
Zeki
nagyúr
válasz ADAM1337 #79529 üzenetére
Ja, nézz be a telekom mobil topikba. A múlt héten sokan agyonvásárolták magukat használt telekomos cuccból a telekom oldaláról. Van aki valóban olyan trágyát kapott hogy visszaküldte, de az én iphone-om teljesen zsír állapotban van (50 volt, és Dominóval használja az asszony). És még vannak mások is, akiknek okés a készülékük. Nem kellett semmit hozzá vagy mellé venni.
A telekomos dolgozók sem tudtak erről az akcióról.
Még olcsóbb Lumiák elérhetők. A telekom oldalán a használt szót kell beírni a keresésbe. Az van, amire azt írják hogy kiszállítás 1-2 munkanapon belül. Amire ez nincs írva, az nincs.[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy pontosan mi a különbség az LG Leon 4G (h340n) és az LG Leon (h320). Csak az LTE támogatás hiányzik a h320-ból vagy másban is "butább"? Illetve ajánlott kategória a h320 40 ezerért?
-
Seci
tag
Sziasztok!
Milyen telefont esetleg fényképezőgépet vegyek kültéri munkára?
Fűkaszálást és fakivágást kellene dokumentálni ami abból állna, hogy a kész munkaterületet le kell fényképezni úgy, hogy GPS koordinátákat is tartalmazzon a képfájl!
Caterpillar B100 tudja ezt?
Esetleg olcsóbb alternatíva?
Előre is köszi a segítséget! -
SOAD19
addikt
Hali!
Anyám szeretne szolgáltatót váltani, átmenne valami közalkalmazotti csomagba. Melyik lenne jobb választás eme telefonok közül: LG L65, Samsung Galaxy Young2, Samsung Galaxy Pocket Neo, LG F70 vagy esetleg Sony Xperia E1 még beleférne. De, most mondja, hogy Lumia 530-as is lenne árban. Lehet ezt lenne érdemes akkor választani? Stabil telefon kellene neki, úgyse fogja használni netezni. Főleg csak telefonálásra használná.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz SOAD19 #79539 üzenetére
L65 vagy F70. Ezek egyáltalán nem instabilak, teljesen használhatóak. L65 van a családban kettő is.
Lumiát nem vágom, de mintha olvastam volna ott is, hogy későbbi win verzióhoz kevés lesz az 512 ram.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
SOAD19
addikt
válasz trebrona #79540 üzenetére
Tényleg, csak 512-es a Lumia, azért wp-nál se árt már az 1 giga. Akkor megomondom, hogy a kettő közül válassza ki a szimpatikusabbat, köszi!
(#79542) BenHans
Köszi, akkor marad ez.Most nincs hangulatom túlzottan utánuk nézni (mától munkanélküli vagyok)...
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz SOAD19 #79539 üzenetére
Akkor már inkább F70 mint L65. Előbbiben Snapdragon 400(quad core) van, utóbbiban 200(dual core).
szerk. Nincs mit, használja anyukád megelégedéssel! Neked pedig a legjobbakat és kitartás!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Pakyto01
csendes tag
Esetleg egy THL 4000?
-
.Szaki.
addikt
Azt tudja esetleg valaki, hogy a Honor 4X rendelkezik-e fényérzékelővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest