Új hozzászólás Aktív témák

• Subister

csendes tag

Sziasztok!

Mobilvásárlás előtt állok, hosszabb távra tervezek, kb 1.5-2 év. (nem szolgáltatónál venném, kártyafüggetlenül) Árban olyan 100-120ig vagyok hajlandó kiadni érte. Napok óta bújom a teszteket, de még nem sikerült eldöntenem melyiket érdemes választani.
    Ha már új és erős telefont veszek, nyúznám is rendesen, böngészés mobilnettel wifivel, navigáció, zenehallgatás filmnézés, fotókészítés, játékok stb. SDkártyás bővítés-t preferálom, viszont ha nagyon jó a telefon árban is és tárhely nagyságban is, akkor vállalom a kompromisszumot, viszont 5" képátló fölé nem nagyon mennék. :))

A véleményetekre lennék kíváncsi, az az igazság, hogy a Sony xperia Z3c nagyon tetszik, méreteiben is tudásában is, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri-e ilyen árért.
    A másik ami még tetszik, az a Sony xperia Z2, de az ára miatt ebben sem vagyok biztos.

Nézegettem sok készüléket, össze is hasonlítgattam őket, de sajnos annyira profin nem értek hozzá, szóval ezért is szeretném a ti segítségeteket kérni pl. egy rövid pro/kontra összehasonlítást. :)
    Ezeket néztem eddig: Samsung Galaxy Alpha, Motorola Moto X (2014), LG G2, Huawei Honor 6, Sony xperia Z2 / Z3c, LG Nexus 5, Xiaomi Mi3/Mi4.

Köszönöm előre is a segítséget! :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák