- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz Sgr_A #149898 üzenetére
Már változott ez is, talán október, vagy novemberben. Akkor épp egy Note 8-at vittem be, ami Holland régiós volt, 1 éven belüli és nem javították meg, azt mondták, hogy változtak a szabályok és a külföldi régiós telókat, csak akkor javítják, itthon 1 évig, ha a számla az adott országból származó számla is megvan a készülékhez. Én magyar számlával adtam le, elutasították a garit. Az atya úristennel is leveleztem, telefonáltam, mindenki ezt mondta, hogy október 1, vagy november 1-el változott ez a szabály.
-
ADAM1337
nagyúr
Céges telefonomat cserélném le, kb abszolute hívások/hivásátírányításra van használva, illetve levelezés.
Jelenleg egy mi 4c van, de már a gyorstöltöket nem eszi meg.Feltételek:
Újonnan br. 100 a felső határ (ne legyen kínai xiaomi élből kiesik, ne zug gsm)
Type c csatlakozó lehetőleg gyorstöltéssel.
Amoled/oled kijelző
Értesítési led
Nagyon jó hívás minőség.
Kisebb mint a privát p20 pro-m, jelentősen.
Hotspot ne ölje meg az aksit.
normálisabb hw.Jelenleg a samsung a40/a50-et mondták mint opció, nekem azonban ezekből mind a 2-ből hiányzik az értesítési led, a hw amúgy az a50-be már élhetőnek tünik.
Esetleg más alternatíva van ? -
xy.zsolt
őstag
1 éves Mi 8 (49K-ért) vagy új Note 8T(54K-ért) vagy 1 hónapos note 8 Pro (55K-ért)?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xhege
veterán
A szolgáltatóm küldött egy ajánlatot. Megvehetem a Redmi Note 8t-t (40.000 Ft) vagy a Galaxy A40-et (35.000 Ft). Gondoltam a lányomnak esetleg jó lesz. A kettő közül a Redmi a jobb telefon, de a másik sokkal kompaktabb méretben, így kissé elbizonytalanodtam.
-
Tikakukac
titán
Gyors kérdés, de sejtem a választ:
Ha a P10-emet le akarnám cserélni... gyártódik még ekkora méretű telefon értelmes gyártótól/hardverrel vagy tényleg tepsi only?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Norbi. #149917 üzenetére
Király, akkor nem én voltam béna a keresőkkel.
Most már tényleg figyelni fogom, hogy férfitársaim hová rakják a telefonjukat. Mert nekem egy Mustang farmeret a 4,6"-hoz is szabatni kellett zsebben, mert a fél telefon kilógott.
Vagy ezekhez a telókhoz már jár retikül?[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
válasz Viktor0610 #149919 üzenetére
És ha a 4,6" már így is átlépi a komfortzónámat akkor szerinted a 6"-os milyen lenne?
Van tabletem, én telefont szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
Ha kétszer jobb, mint régen volt, nyugodtan vegye meg aki akarja. Még mindig nem értem miért csinálnak telefonokat egyáltalán.
cybermanus: Egyetlen dolog miatt várom a hajtogatós kijelzőket. Az pontosan ez. Talán félbehajtva már jó lesz
Viktor0610: Bakker, az elég komoly. Faja, ezzel futok akkor egy kört. Muternek kéne telefon, én meg átadnám neki ezt és lépnék egy újabbra. Köszöntem!
Tudom min buktam el így este. Rosszul emlékeztem és a P10 nem 4,6", az régi compactom volt annyi. Na az lenne az ideális méret. Az tökéletes lenne. A P9 meg most a P10 is kényszer volt már.
[ Szerkesztve ]
-
blikkk
csendes tag
S5 kltedv
Cserélhető aksi, két sim, 128Gb SD, full hd oled, Android 9, 4 magos Snapdragon proci, infra, 5Ghz wifi, blablabla. Full Lineage OS támogatás, cirka 25 rugó. két éve használom, ha összetörik veszek egy másikat. -
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
Ez rossz módszer, ez a 425 grammos fél kilós tejföl esete. Mindig kicsit fentebb lépünk és szevasz. Nem. A kezem mérete adott, a zsebem adott, a kényelmes 1 kezes használáshoz nem veszek nagyobbat. Kicsivel sem. Mert akkor már vehetek bármekkorát.
Viktor0610: Holnap csekkolom hova teszik a népek ezeket a nagyobb telókat. Pedig nem zacsirepesztő cuccokat hordok, sima átlag vékony fazon, vékony gyerekhez. Egy mostani átlag teló bakker úgy megy be a zsebbe, hogy ha véletlen leülnék vagy a teló törne el vagy valamilyen alkatrészem.
-
dj79
senior tag
válasz Tikakukac #149930 üzenetére
Értem én a problémádat, hidd el, nem vagy vele egyedül.
A p20 valószínűleg az utolsó androidos telefonom, amennyiben a gyártók folytatják a jelenlegi növekedési trendet. Az a40 kicsi, de legalább a kamerája is gyengébb a mostani p10-nél, ráadásul hardveresen már a tavalyi megjelenésekor volt éppen ár-érték bajnok. A mi9se és a p20 között pedig nincs 2mm differencia hosszban, ezért mertem ajánlani.
Ha több pénzt szánnál rá, akkor ott van még a Samsung s10e.
-
Dan-szan
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz Dan-szan #149933 üzenetére
Straight és slim fit. Majd mutatok képeket, hogy miylen szinten kellett átszabni a zsebeket egy ilyen fazonon is, hogy elférjen bele legalább 80%-ig egy P10. És innen csak felfele megy az út
Macskassy: Az ára elborzasztott
Ájvé: 3 év garival 37k-ra jött ki a zsír új P10-em. Szerinted mennyire vennék 2-3-4-500k-s telót innen nézveA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ájvé
veterán
válasz Tikakukac #149935 üzenetére
600k de te kérdezted van-e én csak válaszoltam, árat nem írtál
Mi 9 SE-t már írták, ami fizikailag majdnem ugyan akkor mint a P10, csak jóval jobb az előlapi kijelző aránya (vagyis szinte a teljes előlapot elfoglalja a kijelző).
Jobb hardverrel nem nagyon lesz sok választás. -
-
Tikakukac
titán
válasz csaba1203 #149938 üzenetére
Választ a hóhér.
Marad a P10 amíg a gari kiadja, aztán hátha lesz valaki aki gyárt még ilyesmit. Én megmondtam, de kötötték az ebet sokan, hogy nem-nem, mindig lesz választék. Hááát, ha úgy nézzük, talán van.
-
TunerJoe
senior tag
válasz Sgr_A #149940 üzenetére
A41 az lesz, de ugyanazzal a hardverrel, mint az A40, szóval egy P10-ről inkább visszalépés lenne, mint előrelépés. Az SE 2 vagy iPhone 9 meg tuti 250 felett lesz, ami elég sok érte szvsz. Akkor már inkább a 11, az alig nagyobb. Ugyan már nem a legújabb, de pl a Huawei P30 az kb ugyanakkora, mint a P10, az szerintem egy jó választás lenne
[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
DrDobos
őstag
Hali!
80-100e Ft-ert vasarolnek ujonnan, foleg MM-bol(mindenkepp magyar volt legyen, fontos a telefon gyari garanciaja). A lenyeg, hogy mindenkepp kibírjon egy napot, legyen smooth a rendszer. Nincsenek nagy elvárásaim a kameraval szemben sem, de azert lehessen neha jokat klikkelni vele. Jatek is csak neha lenne.
Üdv!
Samsung Galaxy A55 5G
-
xy.zsolt
őstag
ennél a vételnél kell VÁM-ot fizetnem majd? https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009169884776.html?wid=1349303#goodsDetail
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest