- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Kinéztem a Meizu M6 Note-t, most akciósan 35.900Ft.
Milyen más alternatíva lenne ilyen áron, hasonló tudással, hasonló low budget kategóriában? Mik a vetélytársai?
(kínai rendelés nem játszik) -
alexandrosz
aktív tag
válasz masterful87 #130703 üzenetére
Ennyiért megvenni szerintem majdnem lopás.
:-) -
Gabis
őstag
Sziasztok.
Ha ugyanannyiért beszerezhető a két készülék, melyiket ajánlanátok?
1. Xiaomi Redmi Note 5
2. Samsung Galaxy A8 (2018)
Egy Huawei P9 Lite (2016) -ot váltana. Ami lényeges lenne az előrelépés tekintetében az a memóriakezelés és a kamera képességei.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Gabis #130707 üzenetére
Hol veszed meg 65-ért az a8-at?
Nem fer egy független teló árát egy előfizetése csomag árávak összehasonlítani
Amúgy én az s8-at cseréltem a redmi note 5-re
Nappal alig van különbség a fotók között az s8 kb 20%-al kevesebbet hibázikiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Gabis
őstag
válasz Sgr_A #130709 üzenetére
nyisziati: köszönöm a véleményed
Igazából elvagyok a mostani telefonommal is csak ezt az agresszív memóriakezelését nem bírom már. Azt, hogy futtassak egy automatizálót, vagy csak egy egyszerű helyzetmegosztást... mert kilövi a háttérben.
Telekomnál most kevesebb mint 3000*22-ért tudnám az A8-at. A többi nekem már nem érné meg. Ebben az árban kerestem nem szolgáltatói készüléket így jutottam el a Note 5-höz. Annak a memóriakezelését még nem ismerem. -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Normál használatra szeretne választani egy ismerősöm új okostelefont. Magyar, nagyobb bolthálózatokban, magyar garanciával rendelkező telefont keres, 130 - 140.000 ft-ig. Semmi nagy kihívás nem lesz, egy középkorú nő fogja használni, de szeret vele fényképezni kirándulásokon, családban... Szóval jó volna ha kedvezőtlen fényviszonyok mellett is aránylag jó képeket sikerülne készíteni. Nagy méretű kijelzőt nem szeretne.
Amiket én ajánlottam neki: (64 GB-os elég) Honor 10, Huawei P10, Xiaomi mi mix2, Nokia 7 plus. Ezekre gondoltam. Van amelyik különösen ajánlott, vagy épp hogy nem? Esetleg mást ajánlotok? Esetleg Samsung S8? -
Gabonetta
aktív tag
válasz cantus #130668 üzenetére
Az 5 GHz-es wifi hiánya engem nem zavar, páromat még kevésbé. Az USB C hiánya engem inkább, én már megszoktam az enyémen, meg így ugye nem használhatjuk egymás töltőjét. De ez is csak ízlés kérdése. A RAM objektív, de tekintve, hogy eddig is elég volt neki, nem hiszem, hogy gond lenne, de majd látjuk. Mindenesetre 15 E Ft-ért nem nagyon van jobb ajánlat (előfizetés mellé).
-
Dimaj
aktív tag
válasz masterful87 #130703 üzenetére
Linket dobsz, hol kerül ennyibe?
-
Gömbike
senior tag
válasz Soma01 #130711 üzenetére
Szerintem kis méretben (5,1) az S7 nagyon nagyon jó képeket csinál.
Legalábbis a Zasszony nagyon meg van elégedve vele. Ami nagy szó, mert Lumia 950-et váltott le az S7-el.
A Lumia 950 meg fényképezésben nagyon ott volt.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
szabo.csabi
tag
Manapság egy Xiaomi Mi 8 vagy egy Nokia 7 Plus érné meg jobban?
-
Dimaj
aktív tag
Van most a piacon olyan telefon ami ; fullhd, ips,4gb ram, 32gb rom, 6’ körüli kijelző mérettel , erős GPU val, ami 50k bol kijön ?
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Szeretnek használtan egy backuptelefont venni 20-25k körül. Android vagy ios, bármi lehet, előny ha régebbi modell esetén tudok otthon is akkut cserélni benne, illetve nincsenek durva szériahibak. Miket keressek hardverapron elsősorban?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Gabonetta
aktív tag
Megvettük a P Smartot, szerintem nagyon jó telefon ebben az árkategóriában.
Más: Nekem Honor 9-em van, és szeretem, hogy nem a képernyőn lévő virtuális gombokat kell nyomkodni, hanem az ujjnyomatolvasó a home gomb, mellette pedig van két érintőgomb. Lesz később ilyen telefon vagy ezzel szakítani fognak a gyártók?
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Sungoo
addikt
Erre kíváncsi leszek, hogy ennyiért kiküldi-e az Alza. Ahogy ismerem a magyar szemfüles rendelőket, most befutott pár ezer rendelés. Az pedig több száz millió bukta lenne. Valakit most nagyon nem fognak megdícsérni a honlap kezelésnél. Azt nem tudom, ilyenkor mi a jogszabály, hogy védik ki. De majd valamelyőtök írhatna tapasztalatot.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
thomson7575
tag
Hát ez bizony ennyiért elég hihetetlennek hangzik. Az ajánlat már több mint egy órája kint van és ha tényleg elírásról van szó akkor hogy nem veszik észre Nekem ez az Alza mindig is egy furcsa üzlet volt. Általában telefonok terén vagy irreálisan magas árakat kínálnak vagy irreálisan alacsonyakat.
Ráadásul adnak használt készülékeket is, ami egy ekkora online webáruház esetén nem tudom, hogy hogy lehetséges.
Én vajmi kevés esélyt látok, hogy bárki is házhoz kapja ennyiért, minden esetre nagyon drukkolok mindenkinekSiemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
Dimaj
aktív tag
válasz thomson7575 #130737 üzenetére
Nem kapja meg ennyiért senki. De abban igazad van hogy vicces árazásuk van.. most vegyük pont a mate 10 pro t, 195k ért árulják mikor 142k ért beszerezhető ,vicc.
-
legenda
válasz Dimaj #130738 üzenetére
142.000 Ft környékén csak olyat adnak, ami nem hivatalos hazai viszonteladótól van és nincs rá rendes 2 éves gyártói (hazánkban a gyártói/szerződéses szervizekben érvényesíthető) garancia, továbbá Huawei háztól - házig szolgáltatás sem, hanem csak az üzlet/webshop ad rá 1 vagy 2 év garanciát.
Ahogy nézem, jelenleg 176.000 Ft környékén kezdődik az árazás (akcióban) a hivatalos hazai viszonteladóknál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gabis
őstag
"A Vásárló tudomásul veszi, hogy az Alza és Vásárló között nem feltétlenül jön létre szerződés, különösen abban az esetben nem, amennyiben a Vásárló által megrendelt termékek ára az Alza belső rendszerének hibájából tévesen jelenik meg a honlapon és erről a hibáról az Alza a Vásárlót tájékoztatja."
-
törölt tag
B-tel -ről valamilyen tapasztalat esetleg?
-
blueye
veterán
válasz thomson7575 #130743 üzenetére
OFF
Nem futar: postan veszem at ott lehet kartyaval helyben fizetni -
Dhampir
félisten
válasz Viktor0610 #130687 üzenetére
Jelenleg milyen telcsit használsz?
-
veterán
Még mindig annyiért van kint. Ti kértetek rá plusz 1 év garanciát?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Egy Meizu M6 Note és Xiaomi Redmi 6 közül ti melyiket választanátok? Most mindkettő jó árban kapható, de én nem látok nagy különbséget köztük.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Dave™
nagyúr
Mate 10 Pro:
"Örömmel tájékoztatjuk, hogy 178549525 számú megrendelése (vagy a megrendelés egy része) kiszállításra kész. Megrendelését a Trans-o-flex fogja kiszállítani.
A futárszolgálat munkatársa a megrendelés kiszállításakor készpénzben veszi át Öntől a vásárlás ellenértékét.
A várható kiszállítási időt és a csomagszámot a következő e-mailben/SMS-ben fogjuk Önnek elküldeni."
Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
Szia Dave™
te is megrendelted ? 69ér a mate 10 prot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest