Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    Sziasztok!

    Érdeklődnék, hogy milyen telefonokat ajánlanátok, ennek az utódját keresem, ezért fontos, hogy a linkelt telefon tudása és legfőképpen anyaghasználata legyen az ajánlott készülékek mérvadója és alapja. Ezt a telefont egy elég masszív fém házba tervezték, ezért nem hajlik meg talán soha és ütésálló a cucc, sokat leesett már.. Talán, bár ki tudja, vannak ehhez hasonló újabb "fém" telefonok szintén ilyen minőségi kialakítással, talán tudtok segíteni benne, mert nagyon sok féle van a piacon.

    És akkor, a kérdésekre is a válaszok ezek lennének, ha már a fent leírtak alapján lenne pár ajánlott darab, akkor:
    - Árkategória: max.50k
    - Használt vagy új: használt és lehet 1-2-3 éves modell is (lehetne új is, de az nem biztos, hogy beleférne az 50k keretbe)
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek: használtan apróról és kártya függetlenül, az egy plusz, ha még van rá kis gari, de nem kitétel.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: hosszútávra a legjobbat, olyat, mint a bevezetőmben belinkelt telefont is.
    - Mire használnád: telefonálás-telefonáláskor fontos a jó hangminőség, sms, fényképezés-ritkán, de normális minőségben-jó közeliket tudjon készíteni, internetezés-böngészés, letöltés, elég a 3G is rá bőven, igényesebb játékokra igazából nem lenne használva, de egy adreno 320 szintjét azért tudja, a proci minimum legyen egy qualcomm apq8064t szint, ram minimum 2GB, belső háttértár minimum 16GB, zenelejátszásra is lenne használva jack-en keresztül-legyen azért jó belső hangminősége és híváskor a hangszóró a csengőhangkor is jól szóljon mert vannak androidos nem olyan régi telefonok, amik még nem is max. hangerőn de már a hangszóró recseg-serceg-torzít csengőhangkor pláne zene lejátszáskor, na ilyen bazári nem kell ezt még a 10 éves gombos telefonok is jobban tudják, konkrétan márka nincs meghatározva, viszont samsung nem érdekel (volt már több is)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt op.rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: legyen benne választható opció, hogy lehessen váltogatni a hálózatot 3G és 4G között, lehessen rá tölteni 3rd programokat és a gyári haszontalan appokat kiszedni belőle és csinálni egy "tiszta" os.-t, úgy mint lehet valamennyire windows-on és androidon.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: a linkelt telefonhoz hasonlóan, kb. 67x136x8mm, ami lehet kisebb is, de már nagyobb nem igazán lenne jó és kb. 155g, aksi minimum 2500mAh, erős fém szerkezetű (a hátlap már lehet műanyag), a kijelző is fontos, hogy nagyon jó képe legyen, éles, kontrasztos, színes, fényerőszabályzója széles skálát tudjon (jól le lehessen venni a fényerőt és fel is tenni) és outdoor napfényben is kivehető legyen azért valamennyire, a felbontás min. 1280x720 és nem baj ha "csak" annyi, csak jó legyen a kijelző (a linkelt készülék kijelző üvege egyébként karcálló is, nincs rajta védő fólia v. üveg és nem is tervezek ilyesmit, nem tudom van-e ilyen mostanság, vagy ez már nem "divat", mert dobd el hamar trendiség van meg fólia ragasztgatás).

    Lényegében talán ennyi lenne.
    Előre is köszi a segítséget srácok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák