Hirdetés

Aktív témák

  • Swami

    senior tag

    Köszi annak, aki eddig is segitett mérlegelni. Tovább olvasgattam itt a fórumon (másik topicban is) és talán szélesebb rálátásom lett a dolgokra.
    Például, hogy a Lumnia 800-nak valami nagyon zabálja az akksiját - kár, mert nagyon tetszik a telefon és nem idegenkedem a Mangótól sem.
    Vagy, hogy az általam preferált iPhone S4 egy csomó dolgot nem "tud", amit mondjuk egy sima középkategóriás android. Ezek ellenére még mindig ő a befutó, de azért megkérdezném, hogy mitől is olyan nagyon jó a 4S? Miközben nincs mass storage, nem lehet csak úgy rárakni mindenféle filmet, bizonyos formátumokat le sem játszik, nincs FM radio, Bluetooth-on nem megy át csak a hang, nem lehet vele videotelefonálni (csak és akkor, ha... - tudjuk hogyan, de ez egy marhaság) nincs navigáció, stb. Tudom, hogy le lehet tölteni pl rendes navit is hozzá, de gondolom nem ingyenesen és miért fizetnék pluszba, amikor amúgy 600 Eurót kipengettem a készülékért? Szóval mi a véleményetek? És itt nem az Android v. iOS-ról van szó, hanem a fentebb leirtakról.
    ...
    Sony Arc S milyen?
    (GalaxySII nem tetszik - s bár baromi jó, de többszöri kipróbálás után is az az érzésem, hogy a mucsai búcsúban vannak ilyenek 3 pálcán - bocs, akinek ilyen van, ez az ÉN véleményem)
    Galaxy Nexus bejön, de akkora, mint egy péklapát...
    Szóval tanácstalan vagyok...

    Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)

Aktív témák