Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Én leginkább most Galaxy W-t vennék kártyásan, csak pofátlanul drága!
-
CHIPman
nagyúr
-
crisy
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, de még így sem tudok dönteni melyik telefont is válasszam. Kezdő androidos lennék, az tuti.
Igényeim:
- android rendszer
- fényképezni, videót felvenni jó lenne (fontos)
- jó legyen a wifi kapcsolata, mert mindenhol van, ahol megfordulok (nagyjából)
- navigáljon, mert mindig eltévedek
- kijelzője ne legyen nagyobb 3,5 -nél, kicsi kezem van
- fizikai bill. nem kell
- stabil, használható rendszere legyen, nem akarom romolgatni, max. root, ha ezt megkapom, nem érdekel a frissítésAmit nem fogok vele:
- játszani
- filmet néznimax ár 50 0000 HUF lenne, de minél olcsóbb, annál jobb.
Röviden ennyi.
Márkakorlátozás nincs, van titkos favorit, de nem árulom el. -
szacsee
nagyúr
válasz Rotate #38273 üzenetére
Kösz a tanácsot és Domxc-nek is!
Ha az égiek is úgy akarják Neo V lesz a választott.
Tudom, hogy a Neo jobb, viszont ha minden igaz Mini pro árán kapok egy Neo V-t.
Mini-k kijelzője lehet kicsi lenne a tenyerem végett, LwW kijelzővédő része nem túl acélos, viszont ezután már mindegy is. Kamera olvastam, hogy nem valami bizalomgerjesztő, viszont nem szoktam fotózni telóval. Gondolom más baja, nyűgje nem nagyon van. -
defymoto
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a Defy+-omat megéri cserélni egy Atrixra, ami garis, és 20 k kéne ráfizetnem?
Köszi -
Meekrob
tag
Sziasztok!
Eddig feature phone-om volt, most váltanék androidra. 2 telefont néztem ki magamnak:
-SE Arc S
-Samsung Galaxy SIIVolt már SE-m (k500i, nagyon szerettem); most samsungom van, s5620, öszvérnek megfelel.
Node, a két telefont összehasonlítgattam, megnyomogattam boltban, nem nagyon látom a sebesség különbséget, de tudom, hogy az ICS-el, meg idővel jönnek a több magos dolgok, biztos ki fogják használni a programok, előbb utóbb. Amúgy ahogy látom, a led kijelző nagy plusz a samsung-nál, többet bír tőle az akksija legalábbis ilyesmit olvastam, és ez nekem is fontos lenne. (LG Optimus 2x-et nézegettem mint alternatíva, de ahol venném már nem árulják.... )
Ti melyiket ajánljátok? Pro kontra mindkét telefon esetén?
Ha ti ma vennétek melyiket vennétek?
Előre is köszi
Üdv
Balázs -
dropopi
aktív tag
válasz Echo2211 #38290 üzenetére
Nagyon tudom ajánlani a Nokia 5230-at, offline navi, és használtan gyakorlatilag fillérekért találsz szerintem, nagyon jó telefon, biztos hogy Londonban is működik, bár én ott még nem jártam vele. 1,5 évet használtam egy ilyet. De más hasonló nokiák is szóba jöhetnek.
-
Jam.
aktív tag
válasz RootRulez #38050 üzenetére
Barátnő bízott meg, hogy válasszuk ki neki a "legjobb" androidos telefont 50k-ig (használt is mehet). Ezeket nézegettük:
LG Optimus Black P970
HTC Desire
Samsung Galaxy S i9000
illetve kicsivel a kereten kívül, Samsung Galaxy W i8150Melyiket és miért? Ha van más alternatíva azt is szívesen meghallgatjuk!
Fontos: a multimédiás tulajdonságok, illetve a kényelmes netezés. -
Kuruc2
senior tag
-
Rotate
veterán
nem tudom mekkora a csaj keze, de szerintem 3,7" körül nézelődjetek, afölött több okból sem érdemes... női gatyáknak szűk kis zsebei vannak, hülyén néz ki a kezükben is...
ezt a vonalat követve ezekből HTC Desire vagy Galaxy W hasonló méretben van még SE Xperia Neo vagy Neo V... de nem tudom hogy férnek ezek bele 50-be, illetve nem tudom honnan milyen konstrukcióban tervezi megvenni, nézzetek utána, amelyik belefér, az jó lesz... azt azért nem árt tudni, hogy a Desire erőben némileg már elmarad a többi említett telefontól
-
tvamos
nagyúr
válasz defymoto #38311 üzenetére
Az Atrix nagy kiralysag!
(Csak a gyari laouncherrel, ugy eszi az aksit, int a Marslako a mostohamban a szoke csaj!..
Az bizony cserere szorul!)
A sebessege meggyozo, akadas nelkul megy a browser ugy, hogy kozben online radiot hallgatok, es megy a skype is!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Telomanikus
senior tag
válasz Rotate #38321 üzenetére
Ezzel nagyon nem értek egyet...mármint, hogy nagy telefont ne adj nőnek...olyan ismerősöm is van akinek előtte kis nokiája volt és simán boldogul az S II-vel. Főleg ha meg van rá az igény, hogy jó legyen. Ezek közül talán az Lg ami tetszetősebb és benne lehet a keretben.Na meg nem is a legnagyobb.
-
axioma
veterán
Olyan jol elbeszelgettek a csajok feje felett, mintha nem is lenne velemenyuk... vagy kell a nagy kijelzo, vagy nem. Vagy a zsebeben akarja hordani, de inkabb vagy nem! Vagy kell az erogep, vagy fontosabb hogy szep legyen a hatoldalan a rajz. De ilyet mar, hogy max. 3.7-est noknek... (mondom ezt ugy, hogy en se mentem me'g fole).
Tessek mar az adott _embert_ megkerdezni, mert en tobb ferfit ismerek akinek mind1 mit tud a telefonja ha sms-ig hasznalhato, mint not! -
legenda
válasz premete #38328 üzenetére
tévedés, jóval tovább bírja a 4s! készenlétben és használat közben is! kezdeti - szoftveres - problémák voltak ugyan néhány készüléknél, az első 5.0.1 alatt - ahogy android...stb esetén is -, de kapott frissítés, továbbá az 5.1 meg már beta 3 mellett is jelentős javulást hozott!
nekem már az 5.0.1 (9a406) firmware verziójánál is jóval tovább bírta akkumulátoros üzemidő szempontjából, mint korábban a frankó rendszerrel futó sgs2 esetén - pedig arra sem volt panaszom, adott szempontból sem -, 5.1 beta 3 alatt meg még tovább nőt a használati intervallum - mint sokan másoknak is![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rotate
veterán
válasz axioma #38327 üzenetére
jellemzően női reakció... barátnőm is látta az S2-t, ő olyat akart... aztán nem tudott 1 kézzel gépelni, mert kicsi a keze, és kilógo5 a zsebéből... ő maga is rájött, hogy tök jó meg minden, csak nem praktikus...
tényleg, van akinek jól áll, meg elfér stb... de az esetek többségében a lányok szeretnek főleg a látszatra menni, és nem gondolnak bele a részletekbe... lehet ez hímsovinizmusként jön le, de ezt inkább tapasztalatnak gondolom... abban a hsz-ben is írtam, nem tudom mekkora a keze a lánynak, mégis mindenki elsiklott felette... ha tudja kezelni, vegyen nagyot, de az esetek többségében nem ez a jellemző, de erre senki nem gondol... szóval megemlítettem, hogy ez is lehet szempont...
nem csak a GHz-ekre, meg gigabájtokra kell figyelni ilyenkor... vagy nincs igazam? azt meg pláne nem mondtam, hogy a megkérdezése nélkül vegye meg, mert a végén úgyis a csaj dönt...
úgyhogy tessék levenni a szemellenzőt, és figyelmesen átolvasni a hsz-em, én is csak segíteni akarok, mint a legtöbb ember itt a topicban
-
premete
veterán
Persze, mert az ájfon termeli a záramot, ha Paks bekrepál, akkor rákötnek blokkonként egy ájfon akkut és le van tudva az ország energiaellátása.
Múltkor egy sörözésen volt pár 4s, Atrix, Sgs2, Note, htc hd7 és titan, stb. csak az ájfon 4s sírt a konnektorért este 10-kor, ami 2-kor lett levéve töltőről; a 4s support oldalán is hasonlókat irnak a zemberek, tehát, nem hiszem, hogy csak az az 1 volt ilyen.
Nálam android folyamatos szinkronizáció mellett így bírja:Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
legenda
válasz premete #38331 üzenetére
mondom, volt probléma az elején - bár akkor sem mindenkinél -, de mára megoldódott, sőt! android és wp alatt is több telefon esetében jelentkezett/jelentkezik gyors merülés, sajnos ez van, szórás függvényében...
amúgy hiába ironizálsz, meg dramatizálsz, sokra nem mész vele - még akkor sem, ha savanyú a szőlő...
a linkelt kép nem sokat mutat, volt több android telefonom, pontosan tudom, hogy mi a helyzet - főként, ha nincs sokat használva a telefon!
azt is tudod, hogy adott telefonokon milyen firmware verzió volt, milyen beálltásokkal...stb?
simán tudnék mutatni jobb képet a tiédnél, csak mondom, semmi értelme, úgy bűvészkedem, ahogy csak akarok - mondjuk ez a bűvészkedés főként android alatt igaz!
a magam részéről annyiban maradok, hogy sgs2, sgs..stb alatt csak szerettem volna azt, amit most i4s esetén elérek; egy hosszú éjszaka csak 1 - 2% merülés úgy, hogy bekapcsolt 3g, több e-mail fiók push frissít...stb!
bátran odarakom a telefonod mellé az enyémet, mérjük össze a kettőt, jó?
de akkor valami tétje is legyen majd a dolognak!
kíváncsi lennék rá, hogy például folyamatos wifi netezéssel hány órát bír a telefonod?[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Nem "savanyú a szőlő", már 15 éve sem sajnáltam kiadni 200-300 ezret egy csúcs okostelefonért, azóta is elég sok a mai ájfon 4s-nél drágább telefonom volt; csak ezt az ájfon-imádatot nem szeretem, ahol a hibáit is "feature" néven emlegetik és azt akarják elhitetni, hogy tökéletes, és az nem is ember, akinek nem ájfonja van.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
legenda
válasz premete #38334 üzenetére
nekem csak áprilisban lesz 15 éve, hogy megvettem az első mobiltelefonomat, és azóta csak 22 típus volt, de igyekeztem mindigg a felsőbb kategóriában mozogni, továbbá mindig csak és kizárólag újakat vettem!
ellenben 15 éve milyen okostelefon volt 200 - 300 e ft-ért?
csak 3 hete van i4s telefonom, előtte sosem volt iphone/ios, és nem vagyok a tábor elvakult imádója, ha gond van vele, azt leírom, illetve védem az androidot, valamint a korábbi android alapú telefonjaimat, ha butaságokat hoznak fel vele kapcsolatban - bármely másik tábor lakói -, szóval egyik szempontból sem vagyok elvakult rajongó, hidd el!
anno, amikor sgs telefonom volt, az egyik firmware szériánál sokaknál jelentkezett hirtelen merülés, és bár nálam nem, de attól még elismertem a hibát, mert mondhatni minden második - vagy arányában akár több - telefonnál jelentkezett! sgs2 alatt is jelentkezett néhány telefonnál, nálam azzal sem, de attól még hiba a hiba!
más kérdé, hogy az új firmware verzió megfelelő felhúzásával csökkent a problémás készülékek aránya, és ezt hangoztattam is! i4s alatt is voltak problémák, valakinél már a 5.0.1 9a405 -> 9a406 javulást hozott, másoknál csak az 5.1 b3, de attól még itt is hiba a hiba! itt is más kérdés, ha valaki jb...stb útján alávág a rendszernek! érteni kell hozzá valamilyen szinten, és kevesebb a probléma, vagy nincs is!
én állítom, felsőbb - i4s ~ azonos - kategóriában, nagyon is jó akkumulátoros üzemidővel bír az i4s telefonom, de szívesen összemérem más - android vagy wp - okostelefonokkal, már csak a tapasztalat kedvéért is!Rotate;
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz premete #38338 üzenetére
a kommunikátor ütős volt akkoriban, csak még nem feltétlenül hívták okostelefonnak...
a ruppótlanság sem feltétlenül igaz, ismerősi körben is sokan vesznek nagyon drága telefonokat (és nem csak iphone játszik ám) részletre, aztán alig, vagy nem is nagyon bírják nyögni a részleteket...
a szőlőt azért említettem - nem célirányosnak szánva -, mert sokan és sokszor olyan jelzőkkel illetik az almát/almásokat, ami nem minden esetben igaz, legalább is nálám biztosan nem! tény és való, hogy van egy elfogult része a tábornak, de melyiknek nincs?!?! egyik kutya, másik eb...
volt sok symbian alapú telefonom, aztán jött néhány android, de egyiknél sem főzőcskéztem, csak használtam néhány funkciót, esetlegesen akár gyengébb/olcsóbb telefon is elég lett volna, de erre igényes vagyok, szeretem ha jó telefonom van, ezért vettem a jobbakat/drágábbakat, nem pedig sznobságból, vagy ilyesmi! nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom...stb, bizonyos szinten a műszaki cuccok a szenvedélyem, ez van... szóval több pltaform alatt is jártam már okostelefonos szempontból, és most az iphone jött a sorban, kíváncsi voltam rá, és nem csalódta benne, jó az i4s - ios 5 páros! ettől függetlenül a következő telefonom vélhetően wp alapú lesz, mert olyanom sem volt még - szóval nem vagyok elfogult almás, csak leírom a véleményemet, ha olyat olvasok, ami - szerintem - nem okés!
amúgy ha elfogult almás lennék, akkor lenne még más almás cuccom, de nem, asus és msi notim van, samsung tévém...stb[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Rotate #38330 üzenetére
Egyreszt nem neked valaszoltam, mert tobben is jottek hogy ha csaj akkor igy, ha nem csaj akkor ugy. Altalanos hangulat lett, nem egy darab hsz-rol van szo... En peldaul minden telefonomat ovtokban hordom, es? A ferjem OB-je 4"-es, es tudnam (szoktam) kezelni, csak nekem masok a preferenciaim - azt a telot en valasztottam neki, mert o bar szamtech-es, konkretan a mobilokrol nem olvas, es azt akarta hogy mindig jol lassa, meg hogy fusson rajta a flash-es jatek (es ez meg belefert a koltsegvetesbe, mert jol vettem, tavaly nyaron 55e-ert...). En meg bill-est akarok, no letemre, es kicsinek talalom a 3 inchet... igy lesz ha fel tudom eleszteni MM2-nek megfelelo telefonom. Szoftveres munkatarsaim vannak N6310 koruli mobilokkal es nem akarnak cserelni, csaladban fiatal tesoknal feature phone volt, es nem kellett a fiunak karacsonyi akcioban az X8 / X10 mini pro 6e-ert, pedig azok elavultsag ellenere kenterbe vertek volna a mostanit, a lanynak meg igen, most X8-at hasznal es szereti.
-
e30st
tag
Üdv!
már évek óta telenoros vagyok, és felhívták a figyelmem a bónusz programra amiben sok-sok készüléket rendkívül kedvező áron kínálnak most, mindenféle tarifa és készülékhűség nélkül, a jelenlegi SIM kártyámhoz. Kiválasztottam azokat, amik engem némileg érdekelhetnek. kiváncsi lennék, hogy szerintetek melyik az, ami a legjobban megéri.
nekem ténylegesen saját használatra kéne egy mobil ezek közül, amit fél évig használnék, utána meg eladnám, minél drágábban. Funkciók nem fontosak, a lényeg hogy telefonálni lehessen vele kényelmesen, meg esetleg mobilnetet megosztani.Előre is köszönöm!
Nokia C3-00 4741Ft
Nokia X3-02 16398Ft
Galaxy mini 12341Ft
LG Optimus One 14241Ft
Nokia C5-03 12341Ft
Samsung Star II 19Ft
Samsung Champ II 19Ft
Samsung galaxy Gio 18040Ft
LG optimus HUB 14241 -
v_angelus
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, az igényeim
árkategória: 0-75 000 HUF
függetlenül, vagy vodánál venném meg, ha lehet a régi előfizu megtartásával
elsősorban telefonálásra használnám, és néha játékra, illetve app fejlesztésre
a legfontosabb az lenne, hogy android fusson rajta, és lehessen frissíteni ICS-re
a kijelző felbontása lehetőség szernit minél jobb legyen, mert hosszútávra terveznék
fontos lenne még a gyári támogatás, hogy mindig stabil és a legújabb android fusson rajtaköszi
[ Szerkesztve ]
Mihelyt tudjátok, hogy mi a kérdés, érteni fogjátok a választ is.
-
Rotate
veterán
válasz axioma #38340 üzenetére
vannak antitechnika emberek, és bár ez is főleg a nőkre jellemző, minden családban előfordul, szóval nem annyira értem a vége hogy kapcsolódik ide...
nyilván ha az a bizonyos csaj akiről szó volt értene hozzá, akkor nem a srác jönne kérdezni... tehát teljesen más eset mint te...
-
axioma
veterán
válasz Rotate #38344 üzenetére
OK, abban igazad van, hogy aki jobban ert hozza, az valoszinubb, hogy itt kerdez... ettol fgtl. az embereknek a ffi-no tulajdonsaga szellemi kepessegeknel es ahhoz kapcsolodo donteseknel nem perdonto. En csak erre akartam ravilagitani.
Ja a peldamban a lany bolcsesz iranyultsagu, a fiu meg muszaki, erre varrj akkor gombot -
tvamos
nagyúr
válasz premete #38331 üzenetére
Azert nem biztos, hogy az az i4s ugy lett hasznalva, mint ahogy te hasznalod azt az Atrixot. Nekem pl. nagyon nem birja. De bevallom, nekem folyton a Skype-on log, es nem is vagyok hajlando kikapcsolni. + a megjelenites sem 3%, hanem 30.. 40%. Erre irjak a teszteken, hogy az i4s ezt jobban birja, mondjuk 30-40%-kal, tehat nem 6, hanem 8 ora alatt merul le... Es tegyuk hozza, egy atlagos iPhone felhasznalo nem cserel Launchert rogton, (mert az a 6 ora kepes 2-3 lenni,) meg nem mahinal battery optimizer-rel, meg vacakol logokkal, es nem tolt modolt flasheket.
Egyebkent igazad van! Meg lehet oldani, es az sem tokeletes, de hozza azt, amit az Atrix csak akkor, ha kicsit odafigyel az ember. Es az Atrix jobb lehet, ha nagyon odafigyelsz... amire meg az i-nel ugye nem lehet... vagy nagyon korlatozottan.
Jut eszembe, a szupert animalt widgeteket el kell felejteni, Androidon is! (Mondjuk az i-n nincs is ilyen, de ez mellekes!)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
B-Man072
tag
Sziasztok! 90.000Ft-ig keresek telefont. én iPhone 4-re vagy HTC Desire HD-ra gondoltam. Esetleg valami jobb ajánlat? Ja és jó lenne függetlenül, minden tartozékkal
[ Szerkesztve ]
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest