- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz szentkuti11 #38849 üzenetére
Vagy kikapcsolva tárolod a fiókban és szép lassan lemerül...
-
varmi2
nagyúr
Kérdés:
A moto atrix 4g-re van, lesz ics, gyári vagy főzött az mindegy, és lehet úgy cserélgetni a szoftvert, mint mondjuk a optimus 2x en?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
premete
veterán
válasz varmi2 #38852 üzenetére
Gyári ICS nyáron lesz, de a februári frissítésben már benne volt pár ICS figura. Főzöttben van már most is ICS ( CM9). Nem tudom, hogy a 2x-en fel volt-e oldva a bootloader; az Atrix esetében fel van, tehát romot, kernelt, recoveryt, stb. lehet cserélgetni, cwm-mel és fastbootal is.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
varmi2
nagyúr
Még egy kérdés az atrixel kapcsolatba, ha nem tetszene a motoblure felület, rá lehet tenni más kinézetet? Mert nagyon bejön ez a telefon, hardwerileg sztem az egyik legjobb. És jól is néz ki.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Hardverapróról szeretnék venni telefont olyan 30-35k-ért főleg telefonálás, sms-ezés,fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézésre használnám a telefont.
Én a Samnsung Wave S8500-et néztem ki vagy a Wave 2-őt.
Viszont kíváncsi lennék hogy ti mit ajánlanátok ennyi pénzért?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
szezso15
addikt
Nem tudok véletlenül, valahol olyan boltot, ahol ki lenne állítva egy WP7-es telefon?
Szeretnék megnyomkodni egyet itt Pesten...*Hajrá Loki!* i15+
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a véleményetek.
Két telefonra szűkítettem le a lehetséges jelölteket:
Galaxy Nexus, és Galaxy SII
Nomármost a Nexus mellett nekem a szebb kijelző szól, illetve mindig frisseb lesz az OS, de a Galaxy SII kijelzője, ahogy neten videókon láttam annyival nem szebb. Illetve ha jól tudom a google mondta is hogy mostantól nem fog olyan sok frissítéssel előjönni, gondolom hogy a gyártók is felzárkózhassanak/tarthassák a lépést.
Nagyjából ezzel szerintem ki is merültek az előnyei.
Én nem vagyok abban biztos hogy fontos nekem a 720p-s kijelző a kezemben (lehet hogy csak azért mert még nem láttam, de ez mégiscsak egy telefon).Ti melyiket ajánlanátok?
Üdv
Balázs -
Rotate
veterán
válasz Meekrob #38868 üzenetére
ha nem tetszik a Samsung felület akkor inkább Nexus, kijelzője is annak jobb...
S2-n elvileg jobban bírja az aksi, a gyári 2000-essel meg szerintem biztosan, ICS-vel elvileg gyorsabb is lehet mint a GN mivel jóval kevesebb pixelt kell mozgatnia... illetve gondolom jóval olcsóbb...
most kéne döntenem, én az S2-t venném megint, de te azt vedd amelyik jobban tetszik, rosszul egyikkel sem fogsz járni az tuti, két nagyon jó telefonról beszélünk, az Androidos piac csúcsa
-
tvamos
nagyúr
válasz celgene121 #38827 üzenetére
En meg: Defy +
Csak a Motoblurr...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
dropopi
aktív tag
válasz szezso15 #38870 üzenetére
Mammutban ha nincs kint se a saturnban, se egyik szolgáltató boltjában sem egy akkor igencsak meglepődnék. Árkádban egy jó órája voltam, volt egy nagyobb stand az új Lumiákkal, nagy eséllyel ott lesz holnap is, media marktban is lehet, de ott is van több szolgáltatói üzlet, meg a Sugárban is, ami ugye ott van mellette.
-
dropopi
aktív tag
válasz szentkuti11 #38878 üzenetére
Ez oké, inkább az lenne a kérdésem lényege, hogy érdemesebb a telefonban feltöltve benne hagyni az akksit, és néha feltölteni, vagy inkább a telefonból kivéve tárolni.
-
dropopi
aktív tag
válasz bertage #38881 üzenetére
Nem tudom mi alapján teszik ki a készülékeket, nézegettem Sensation-t korábban, Telenornál elég sok helyen volt, Vodánál is előfordult, de T-mobile üzletekben egyet sem találtam kitéve.
+
Na meg aztán vannak azok, amiket ilyen aljas suttyók lezárnak, pl beállítanak jelszókat a képernyő feloldásához. Na az olyannak kéne eltörni az ujjait, akkor talán máskor nem csinál olyat.
[ Szerkesztve ]
-
Vukmir
aktív tag
Milyen telefont érdemes venni 30.000Ft os árban kb? ZTE-ről hallotam hogy ár / érték arányban nagyon jó, de bármi jöhet. T-mobilban gondolkodom, de teljesen mind1 hogy nem független mert unlock-olni lehet (ejnye bejnye)
Bár ha kapok jó ajánlatot akkor úgy is ebay-ről rendelek. (Androidos mobilok érdekelnének főként)"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
werszomjas
addikt
Az MWC-n beharangozott készülékek mikor "érnek ide?"
Tehát mikor lehet majd számítani a szolgáltatóknál a megjelenésre, az árak csökkenésére az új készülékek miatt?
Hány hét/hónap?
üdv
-
szentkuti11
addikt
válasz werszomjas #38885 üzenetére
Hát, ha az eddigi évek példáit nézzük, akkor kétféle szélsőség van:
-Rég kész van a készülék, csak a bemutatóval megvárják az MWC-t, és akkor egy hónapon belül akár itthon is piacon lehet.
-Rohadtul nincs még kész, csak muszály bemutatni valamit, ha már MWC, akkor kb Karácsonyra lesz belőle valami.
Persze van középút is, azok ilyen április-május körül fognak jönni.
És van olyan, hogy bemutatnak egy telefont, és nem kerül piacra soha.
Árcsökkenésre meg ezek mellett a pofátlan szolgáltatók mellett nem nagyon van esély. Tartják az árát, amíg ki nem fut.
[ Szerkesztve ]
-
zkn.28
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont erdemes venni ami 20 ezer korul van?
Fokent zenehallgatasra,neha fotozasra,es legyen androidos. Szukseg eseten az arat tudom emelni.
Koszi! -
szezso15
addikt
-
bertage
csendes tag
Iszonyat olcsón tudnék venni htc Wildfire-t nem s verziót,androiddal való ismerkedéshez nem lenne elég kb fél évig utána meg egy komolyabb darab?
-
-
Vukmir
aktív tag
Sok választ nem kaptam
Akkor ZTE Skate jó választás az olcsók közül?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Annyi lenne a kérdésem hogy ki melyiket ajánlaná inkább?
Samsung S8500 vs Samsung S8530
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
Aktív témák
Hirdetés
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest