Aktív témák
-
kungzi
veterán
na megvettem a samsung galaxy s2-met és egyáltalán nem bántam meg
-
agabe
addikt
válasz szezso15 #38142 üzenetére
sgs1-es van mar ilyen arban szerintem...az meretre is jo, jatekokat is jol futtatja...defy+ -nal egy szinttel magasabb kategoria a jobb grafikus chip, miatt...a kijelzo egyeni izles kerdese, mert a pentile elrendezest van aki nem szereti...szigoruan csak szovegmegjeleniteskor van nemi hatranya pl webbongeszeskor (szerintem), de a szinek elenksege is olyan ami telefonon szerintem jo...csak tuti garis legyen, mert az oled hajlamos beegni, ezert a gari ido vwge elott erdemes csereltetni, es ugy meg sokaig jo lesz.
-
Domxc
senior tag
válasz nggabi #38153 üzenetére
Azt hittem, hogy egy telefont rom nelkul is lehet hasznalni, bar biztosan en vagyok a hulye, hogy elvarom ezt ennyi penzert.
Nem vadoltam egy szoval sem az os-t, csak azt irtam, hogy ez nem az en mufajom, ugyhogy nem most kell elovenni a fanboy veredet, es engem (elnezest egyszer, a lassulasnal, ez esetben kicsit tuloztam, de nemegyszer volt pelda JVQnal is, hogy a menu nehezen allt fel)Midenesetre nem fogom kiszerkeszteni ezt a hozzaszolast, mert nagyon nem birom mikor engem hibaztatnak, mert nem azt csinalom amit mondanak. (ami egyebkent nem is kotelezo)
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
-
Domxc
senior tag
válasz molnarpeter #38157 üzenetére
Hat, nem tudom azert a Razr magaban sem olcso, hat a Maxx. Azert nem akarom meg teljesen leirni az Androidot, ugyhogy ebben az elozo hszemben pontositanak. Most a szervizesek azt mondtak, hogy kivizsgaljak a telot es, esetlegesen kicserelik.
Ez csak mero felvetes volt, ha a helyzet nem javulna.
A Defy+ uzemidejerol tudsz valamit? Avagy WP7 fronton erdemes nezelodni?[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
A sima Defy üzemidejét is dicsérik, a Plus pláne jó lehet, bár személyesen sajna nem volt alkalmam megtapasztalni. A WP7 megérhet egy misét, de azt inkább az iOS környékére pozicionálnám a viszonylagos zártság miatt, de ha az utóbbi játszik, akkor az alkalmazások mennyisége és minősége miatt leveri nálam a WP7-et. Saccra egy átlagos WP7-es telefon másfél napot bírhatja, de ezen a téren nem vagyok otthon annyira Nem gondoltad még, hogy mégiscsak megbuherálod a GS-edet?
mp
-
Domxc
senior tag
válasz molnarpeter #38159 üzenetére
De gondolkoztam rajta, csak PC-t eleg nehez szerezni. (Maces vagyok) Foleg, hogy a romolas sem egyszeru folyamat par dolgot le kell szedni a gepre hozza stb. Az ismeroseim kozul, csak jailbreakelni tudnak, ugyhogy a haver megcsinalja is kiesik.
A Defy jo alternativanak tunik, csak a support.. A WP7 azert jobb alternativa, mert van kliens Macre, de ha az uzemido masfel nap akkor ez is elgondolkodtato. Az iOS-tol meg felek, hogy megunom.
Nem konnyu..[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok információt adni, hogy miért ajánlják jobban az SGS-t, mint az SGS Plus-ot?
Mennyivel lőnék mellé egy Plussal?
Ténél melyik telefon az ajánlható kategória, ha már az SGS-t nem lehet kapni és az SGS 2 meg nekem megfizethetetlen? -
defymoto
senior tag
-
agabe
addikt
válasz molnarpeter #38161 üzenetére
Ahhoz mar alapbol rootolt telo kell (azt meg pc nelkul nehez megoldani), raadasul ha valamiert repart kene, akkor az mobile odinnal nem oldhato meg.
Nagyon jo a mobile odin, de nem valtja ki minden helyzetben a pc-t sajna. -
dekelea
tag
Hali!No, egy utolsó kérdés:Motorola defy vagy HTC Desire? (mostmár csak ez a 2 telo van képben) THX!
EREDETI, márkás parfümök OLCSÓN! http://hardverapro.hu/apro/garantaltan_eredeti_markas_parfumok_olcson/hsz_1-50.html KIDOLGOZOTT KÖZÉPFOKÚ ESZPERANTÓ SZÓBELI TÉTELSOR ELADÓ
-
r4z
nagyúr
válasz szezso15 #38169 üzenetére
Desire: erősebb CPU, több RAM, jobb kijelző
Defy: erősebb GPU, több belső tárhely, jobb multitouchDesire: Összességében gyorsabb, de kevés alkalmazás fér rá és Asphalt 5-nél komolyabb játékok nem futnak rajta
Defy: Több program fér rá, jobban mennek a játékok, cserébe lassabb.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
szezso15
addikt
Alapból az a 800Mhz-es proci is 1Ghz-es, csak underclockolva van... Gyári ROMmal mondjuk 800on van, oké, de főzöttel nincs akadály.
Desire-ben harmatgyenge a GPU, a Defy-ban ott van az SGX530.
Viszont alapesetben lehet, hogy erősebb a Desire procija, de a GPU akkor is gyengébb!(#38171) RazorGTR1: Igen, én tudom melyik miben jobb...
Igazából attól függ, hogy mire kell a kellégának, ha játszana is akkor inkább Defy, ha az nem fontos, mindenképp Desire!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
dekelea
tag
válasz szezso15 #38172 üzenetére
Köszi szépen a hozzászólásokat, játék nem fontos, inkább a net illetve zene!Akkor ahogy nézem desire lesz a befutó nálam!
EREDETI, márkás parfümök OLCSÓN! http://hardverapro.hu/apro/garantaltan_eredeti_markas_parfumok_olcson/hsz_1-50.html KIDOLGOZOTT KÖZÉPFOKÚ ESZPERANTÓ SZÓBELI TÉTELSOR ELADÓ
-
Loco7us
tag
25-50 ezer Ft között akarnék venni egy telefont (meghalt a K850i-m), használt vagy új nekem mind1, de azért tatrós legyen ezért nem akarok szétcsúsztatóhasat (nem elég tartós). Egy biztos elég sok zenét/rádiót hallgatok. Egy elfogadható fényképező rész is kéne (LED es vaku minimum) mert már nagyon hozzá szoktam ahhoz hogy elő kapom K850 est 2 gombot megnymomok az oldalán és már kész is kép, azt nem tudom hogy most ezek a foófények ezek vannak olyan erősek mint egy LED es vaku, mert ami az enyémen van az oskkal komolyabbnak tűnik.
Mivel elég rég használok SE t ezért ezeket részesítem előnybe főleg, hogy ezekhez vannak multimédiás gombok és most egy live with walkman néztem ki, de brmilyen ötletet szívesen várok. A T sek ajánlottak HTC wildfiret, meg Samsung galaxy ACE t az egyik haveromtól meg tudok venni egy iphone 3G t de arról meg főleg fogalma sincs.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Loco7us #38175 üzenetére
Amit a T-nél ajánlottak, sürgősen felejtsd el, amíg van Xperia Mini és Live with Walkman a piacon, qrvára nem érik meg. Pénz beszél, kutya ugat... a szolgáltatók meg azt tarhálják az memberekre, amin nagyobb a haszon. Szóval vagy Xperia Mini, vagy Live with Walkman
mp
-
Integra
titán
srácok,
milyen wp7 mango telefonnal érdemes foglalkozni? nem kell a legújabb, hanem egy olcsó használat keresek tesztelésre....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tikakukac
titán
válasz Integra #38179 üzenetére
Veszel HD2-t felrakod rá a wp7-et és lesz egy HD7 telód. Hardverre csont ugyanaz, mondjuk nekem droid 3.5 Sense felülettel sokkal jobban bejött, de olyan 45k körül már megvehető. 1 délután szoftveres buhera és kész
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
szentkuti11
addikt
válasz korpicschess #38181 üzenetére
Egyetértek. Könnyen és gyorsan törhető, magyar nyelv megoldható rá, olcsó, és hoz mindent, amit egy WP7-esnek hoznia kell.
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Érdeklődnék, hogy milyen androidos telefont ajánlatok első használatra (megrögzött nokiás vagyok bunkofonnal )
GPS jó ha van, illetve Wifi, ledes vaku sem árt (gyakran kell elemlámpa funkció).
A lényeg, hogy strapabíró legyen lehetőleg.
Steam kliens nem tudom melyiken fut, viszont nem árt, ha ezen játékok zöme menne rajta.Illetve az ajánlatotoktól függetlenül, vagy sem erről az árlistáról van-e best buy?
Kb 1-2k-s különbségekkel, de hasonló áron kapnám.Amiket kinéztem: Olcsó gép kompromisszumokkal, de első androidosnak megfelelne 1-2 évig, ha húzná: LG Optimus HUB (Galaxy Gio jobb vétel lenne?... bár az drágább)
50K-s körüli nagyjából kompromisszum nélküli készülék: Xperia Mini pro (először Galaxy Ace volt, viszont ebben ha jól sejtem erősebb a vas)Válaszaitok előre is köszönöm!
-
-
korpicschess
veterán
válasz szacsee #38184 üzenetére
Xperia Mini / Mini pro jó választás mostanság, de csak akkor, hogyha meg tudsz barátkozni a pici kijelzővel. Javaslom próbáld ki, mielőtt megveszed. Hardver/ár arányban elég jó.
Live with walkman is jó lehet a listáról, hogyha nem kell a billentyűzet.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól sejtem Live with Walkmannál kicsit nagyobb kijelző ami TFT, Mininél pedig LED háttérvilágítású van.
HW tekintve van nagyobb negatívum a Walkannál a minikhez képest? -
Integra
titán
válasz korpicschess #38181 üzenetére
alig van a piacon valami..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richee11
senior tag
na megrendeltem az Optimus Black-et, remélem a T tartja a szavát, és keddre ki is szállítja.. kiv vagyok milyen telefon lesz
-
mindthecrap
aktív tag
nekem egy elsőre kissé hülye kérdésem lenne, bár témába vág:
próbálgattam telefonokat, és az amoledes telók kijelzőjét durván "kékesnek" látom, a világos illetve a fehér részeket... pl lumia 800 701 egymás mellett kirakva, ordít a különbség. de amikor ismerősöm S2-jét nyomkodtam ő is hülyének nézett, milyen kékségről beszélek. létezhet, hogy a szememmel van valami? a tesztekben mindenki lehúzta volna az amoledeket legalábbis, ha azt látná amit én, konkrétan számomra nincs fehér ezeken a telókon csak halványkék.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
korpicschess
veterán
válasz mindthecrap #38196 üzenetére
Van benne valami, de erősen túlzó. Valóban kékes árnyalatú, mivel maga a kijelző is az. Ha megnézed kikapcsolva, akkor látszik, hogy nagyon mély kék színű a kijelző (feketénél az látszik). Pl. IPS kijelzőn inkább nagyon kicsit sárgás a fehér.
Szerintem mindegyik nagyon minimális.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Kleypek
csendes tag
Androidos telefont szeretnék max. 45.000-ig a T-Mobilenál. Szerintetek megéri tavaszig vagy nyár elejéig várni? Várhatóak új telefonok június elejéig? Ha igen mik? Mert most a SE Xperia Mini már kifutó készülék, gondolom leváltja egy újabb.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Richee11 #38194 üzenetére
sikerült választanod? csoda
Kleypek:
az remek készülék, ha be is hoznak helyette valamilyen SE-t, nem biztos, hogy a mostani árában fog nyitni, sőt... szóval gondold át szerintem a dolgot vagy ha vársz újra, akkor addig spórolj mellé, hogy beleférjen, ha drágább
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest