- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz Árpád78 #30398 üzenetére
Hidd el, hogy az a 0,2" különbség szinte nem is észrevehető, ráadásul a Mininek kisebb méreten nagyobb a felbontása, úgyhogy sokkal szebb a kijelzője, mint a Gio-nak.
Képet is szebbet csinál a Mini, mint a Gio. Elvileg lesz a Gio-ra is 2.3, de az is lehet, hogy már van.
A Wifit nem tudom, én általában pár méterre ülök a routertől, és ott mindkettő teljesen jó.
Mindenféle launchert lehet rá tenni, még TW-t is lehet leszedni az XDA-ról. Egyébként először nekem sem tetszett a sarkos felület, de most már nem szívesen cserélném le, mert nagyon praktikus.
Miért hívod a Minit Miniprónak? A billentyűzetes verzió tetszik?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
2 telefon között vacillálok:-ZTE blade
-Omnia 2-esVéleményetek szerint melyik a nyerő választás?Az áruk kb. ugyanaz.
Köszönöm!
-
aggleány
addikt
válasz BalazsKKa67j #30404 üzenetére
Blade.
-
viharhozo
addikt
Telefont kell vennem.
Feltetelek:
- csak T-Mobile, csak uj
- arban viszonylag rugalmas vagyok, az ar/ertek erdekel. Az iphone4-et a T 115k-ert adna, ez a maximum, amit ilyen celra hajlando vagyok aldozni.Nem ismerem a telefonokat, nem is erdekelnek. Mindig Nokiam volt, most eppen egy N97, amit ma darabokra vertem, mert egy foshulladek az egesz. Nem akarok hekkelt oprendszert meg egyeb anyamkinjat a telefonra tolteni.
Amire szuksegem lenne:
- legyen gyors, ne kelljen minden szirszarra masodperceket varni
- normalis kijelzo (az N97 napfenyben konkretan hasznalhatatlan)
- normalisan erzekelje a vizszintes/fuggoleges valtast
- tisztesseges bongeszo
- tisztesseges navigacio (offline is, ez az egy, ami tetszett az N97ben)Kösz!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz aggleány #30405 üzenetére
Gondolom csak akkor, ha mindenképpen android kell neki.
Azért az Omnia 2-ben 5Mp-es kamera van, ami saját tapasztalataim szerint elég jó minőségű képeket készít. A videó alapból 720x480, és az is elég meggyőző. Super Amoled kijelző, 800Mhz-es Samu CPU, stb... Tehát hardverben is erősebb. Nekem volt olyan, csak hát beázott 8 hónap után, de addig nagyon nagy megelégedéssel használtam.
Plusz S3C6410 3D gyorsító.
De ez csak szerény véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Telomanikus
senior tag
válasz BalazsKKa67j #30404 üzenetére
omnia 2
-
BalazsKKa67j
tag
A paraméterei alapján én is Omnia 2 -t választanám. A Blade melett pedig az android op. rendszer szól.
Hallottam,hogy az Omnia 2 re is lehet androidot rakni a wm 6.5 alá.
Erről mi a véleményetek? -
brendoncsopi
tag
válasz aggleány #30396 üzenetére
Az tuti hogy nagyon kis pöpec az uj mini, sokszor nyomogattam én is,de sajna az áltam haszált 3" mostanra már kicsi :-D Ha lenne értelme,vennék egyet másodtelefonnak, pláne fehérben.
Szoval szvsz akinek elég a 3" az préseljen ki még magából pár ezrest és válassza ezt.
3"on álló qwertz-el is simán lehet irni,most is az megy:-D
Na mindegy,csak gondoltam leirom a véleményem,meg azt h.még mindig nincs meg a nyertes az SGS+ és a DS között...sőt rosszabb,lehet Wave 3 is bejön a képbe :-Daggleány,te használtál már Badás kütyüt?
-
Gyúrma
tag
Háj!
1 n00b kérdés: ha 1 telóban (alcatel ot-990) nincs HSUPA csak HSDPA akkor lassabb a böngészés a neten vagy csak konkrét feltöltéskor lehetne érezni, h lassabb?
Gigabyte P35-DS4, Intel Core2Quad Q6600, Gigabyte 8800gtx, 4gb(2x2)ddr2 800Mhz(5-5-5-15) G.Skill, Chieftech 450w, Thermaltake Big Typhoon VX, Pov Turbine V54(25cm fan), Genius Ergo525.
-
nggabi
félisten
válasz ngabor2 #30384 üzenetére
akkor az ace, a g mini, a gio ezek jöhetnének szóba pénztárca függvényében.
én személy szerint az ace-t nem kedvelem de a spica után felüdülés lesz
esetleg motorola döfi? az még méretben nem olyan túl nagy (egy pink tokkal jó is lehet asszonytelefonnak )
"szenyor dzsíííí"
-
csimpok
aktív tag
válasz viharhozo #30406 üzenetére
Szerintem az Iphone 4 vagy a Samsung Galaxy S2 közül válassz. Ha nem zavar a nagy méret, akkor én a Samsungot ajánlom. Utóbbit nem tudom milyen áron tudod megkapni, de mivel az I4-et jóval új független ár alatt, így lehet a Samsung is belefér a keretbe. Illetve lehet, hogy az I4S megjelenése miatt csökkenni fognak az I4 árak a közeljövőben, esetleg érdemes lehet várni pár hetet, ha nem sürgős a vásárlás.
Offline GPS-hez ha jól tudom mindkettőhöz kell valami navigációs progi, ami nem ingyenes, ellentétben a Nokia Maps-szel.
-
Gyúrma
tag
válasz Gyúrma #30414 üzenetére
Azt vki eltudná magyarázni, h ha 1 telóban HSDPA van, de nincs HSUPA, akkor a feltöltést EDGE-n végzi a teló?
Gigabyte P35-DS4, Intel Core2Quad Q6600, Gigabyte 8800gtx, 4gb(2x2)ddr2 800Mhz(5-5-5-15) G.Skill, Chieftech 450w, Thermaltake Big Typhoon VX, Pov Turbine V54(25cm fan), Genius Ergo525.
-
NoKa
csendes tag
Sziasztok!
T-nél most ugyanannyiért tudom megvenni xperia arc-ot és SGS plus-t. Ti melyiket vennétek?
Azért leírom nálam a szempontokat:
-Jól hallható legyen mindkét oldalon a telefonáló felek
-Zenehallgatás (lehetőleg gyári fülessel is jó legyen, kicsit botfülű vagyok, úgyhogy nem olyan amgasak az igények ám)
-Internet
-e-book
-egy napot bírjon ki (úgy hallottam, SGS 2x jobban bírja, ez igaz?)Egyébként őszintén szólva arc felé húz a szívem, de főleg a picit angyobb kijelző miatt, na meg szebb is Mármint a formaterv...
Tehát végülis:
4" vs 4,2"
SAMOLED vs Bravia engine
támogatottság (úgy tudom arc-ra jön a 4.0 android is, SGS-re?)
kinézet (ez igazából eléggé lényegtelen... nem a külsőben akarok gyönyörködni)Számomra ezek a különbségek "látszanak" a telefonok között, kihagytam volna valamit?
Ja, villanó... hát ez egy picit fájó pont, no nem a fényképezés miatt, hanem mert így mindig lenne nálam egy elemlámpa Szal egy jó pont arc-nak. -
aggleány
addikt
Használt SGS? Kis szerencsével tudsz szerezni egy olyat.
tzsolesz
Egyáltalán nem írta, hogy mi kell neki, annyi volt a kérdés, hogy melyik. Mivel fogalmam sem lehetett, hogy mit akar, mi a fontos neki, azt ajánlottam, amelyik nekem szimpatikusabb. Először beírtam, hogy esetleg megnézhetné az 1. hsz-t, mint ahogy az a topik címében is szerepel, de ha már a címet sem igazán sikerült elolvasni, nem valószínű, hogy a hsz-t sikerült, az ugyanis sokkal hosszabb. Ezért lett ilyen kurtácska a válasz. Nekem egy ismerős elég sokat szidta az Omniát, azért ajánlottam a másikat. Semmi logika és átgondoltság nem volt a válaszomban, mivel a kérdésben sem láttam ilyesmit. (Ráadásul én csak androidban vagyok otthon, azért nem szoktam az olyan kérdésekre válaszolni, ahol más ötlet is szerepel.)
janes74
OK. Belinkelnéd? Arra még nem jártam.
brendoncsopi
Nekem nem túl kicsi a Mini, és tényleg nagyon jó kis kütyünek tartom. Nem volt még badás telefonom, ezért nem is szoktam róla nyilatkozni. Biztos jó, de én nem ismerem.
viharhozo
Megrögzött androidosként az iPhone 4-et ajánlom Neked. Villámgyors, stabil rendszer, nem kell mókolni. (Nem mintha az SGS II-t kellene, de engem nagyon levett a lábamról az i4, amikor egy pár órán át nézegettem.)
-
CHIPman
nagyúr
Én nem tudom, mit tud a s+, de hogy az Xperia pro-nak sokkal jobb az akksija, mint a sgs-emnek(sima, i9000) valaha volt, az biztos. De ugye itt kisebb a kijelző is jóval, mint az Arc-nál. Én az Arcot venném, és reménykednék benne, hogy a szoftverhez nem úgy fog hozzáállni, ahogy az X10-nél.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
dokee78
félisten
Sokáig a 2 közül a SGS+ ajánlottam volna,de már az SE ARC jobban bejön.
A vaku hiánya bizony fájó pont manapság.
Ne feledd,hogy a kijelzője nem a Bravia Engine-től szép,mivel az csak a fotók és videók visszanézésénél jön elő,tehát a menüben nem.Gyúrma Nem olvastad a válaszom vagy vársz még olyan választ ami megfelel?
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Végre egy korrekt kérdés, én meg nem írok rá semmit.
Ha még nem volt SAmoled kijelzős telefonod, akkor mindenképpen Arc. Nekem is fontos a zseblámpa-lehetőség, de ezt ne hangoztasd, mert engem már lecsesztek itt emiatt. Ráadásul van exponálógombja, amit az SGS Plus nem mondhat el magáról.
Az tény, hogy az Arc sokkal dögösebb, és egyik másik készülékre sem hasonlít. Viszont ha ennyi pénz van rá, nem férne bele egy kis hozzátoldással az SGS II? Nem sokkal drágább, viszont jelenleg az a legjobb az androidos készülékek között (kétmagos proci, nagyon gyors, gyönyörű színei vannak, és vakut is kapott).
-
-
csimpok
aktív tag
válasz viharhozo #30425 üzenetére
Igo-t lehet feltenni mindkettőre (hivatalosan csak az Iphone-ra ), ennél jobb szerintem nem kell, de van még egy halom navigációs progi mindkettőre. Az olcsóbb készülékek se mind rosszak, de ha tényleg fontos a sebesség és akadozásmentesség, akkor ott az Iphone 4 van a topon az IOS-szel, valamint az Androdos telók közül az SGS2, ami fel tudja venni a versenyt vele ebből a szempontból.
-
aggleány
addikt
válasz nggabi #30427 üzenetére
Nekem fáj. Ismerem az appot, de nekem nem áll kézre. Amúgy az SGS II-n elég jól működik az érintéses exponálás is, szóval kibírom valahogy.
Mellesleg nem az én dolgom, mivel az én válaszomra nem érkezett reakció, úgyhogy nem is szólok bele a továbbiakban.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz nggabi #30427 üzenetére
Ja, és mivel fókuszálsz?
Én nem szeretem a Sonyt, meg mióta nem tudnak egy 120k-s telot normális anyagból megcsinálni, a Samsungot sem, de a fókuszgomb nélküli kameragombnál rosszabb megoldás a világon nincs, lásd Spica, jajjdeutáltaaaam... Ezért is volt Camera360-om rajta -
BalazsKKa67j
tag
És mi a véleményetek
Omnia 2-es
vagy
Motorola Milestone 1 ???
Melyiket ajánlanátok?
Azt olvastam,hogy a motorolán nincs flash támogatás. Ez mennyire rossz dolog?Vagy valahogyan orvosolható?
E két telefon maradt fenn a rostán,de nem tudok dönteni...
Köszönöm.
Üdv! -
tzsolesz
nagyúr
A super Amoledet láttad már élőben? Csak akkor vegyél normál LCD-és telót ha még nem volt amoledes. Mert vissza sírod mint én. Mondjuk én kényszerből vettem az 5800-át, meg azért a mostani SE-oknak klasszisokkal szebb a kijelzőjük ettől. Sőt, nagyon is jók. De a S-amoled számomra verhetetlen. Fontos még, hogy teszt fotókat és tesztvideót is hasonlítsd össze. Sokszor értek már meglepetések engem még drága készülékek esetében is. Persze ha ezek a dolgok is fontosak neked.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz tzsolesz #30433 üzenetére
Lopkodjuk és kibővítjük a hsz-emet? Én is azt írtam, hogy ha még nem volt SAmoledes telefonja, akkor nyugodtan vegyen Arc-ot. Az SGS után nekem sem volt jó semmi más, de szerintem nem is nagyon lesz, úgyhogy eléggé bekorlátozódtak a lehetőségeim telefonvásárlás terén. Bár ebben is van valami jó, mert tudom, hogy az SGS család tagjait kell néznem, ha új telefont akarok.
-
krokk
senior tag
nu akkor én is kérdeznék
Androidos telefont szeretnék, első lenne.
Igazából nagyon megtetszett az X10 mini pro.
Nem sokat smsezek nem azért
csak jobban szeretem a fizikai gombokkal rendelkező telefonokat
csak a fizikai gombokat androidos rendszereknél felejthetem
mindegy mert 2 telefonnal rohangálok.
30-40ezer körüli összeget szánnék a telefonra.a nagy kijelzőket nem szeretem, az x10 mini pro-t kipróbáltam többször is, úgyhogy a kijelző mérettel nincs problémám.
Függetlenül kellene vennem, nem akarok hűséget (céges telefonom van, cég fizeti, így nem akarok még egy saját előfizetést is pluszba... elég a kártyás).
esetleg valami jobb ötlet ezen kívül?
néztem, hogy sok helyen van 30körül a telefon, angol nyelvvel.
40körül lehet magyar nyelvvel venni.
ha romot cserélek azzal tudok rá magyar nyelvet varázsolni ugye? vagy valami hardveres követelmény is van? a billből van többféle kiosztású is?esetleg itt vagy privátban örülnék webshopnak is, hogy melyik megbízható, honnan érdemes venni, ha valakinek van tapasztalata
köszi
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Telomanikus
senior tag
válasz BalazsKKa67j #30432 üzenetére
Szerintem Motorola Milestone 1. A flash-ről nem tudom, hogy pótolható-e.
-
aggleány
addikt
válasz tzsolesz #30436 üzenetére
Igen, ez jól sikerült! Végre valaki, aki nem lecsesz azért, mert szeretem a SAmoled túl színes kijelzőjét. Szerintem is gyönyörű, viszont mióta nekem megvan, mindig igyekszem másokat megvédeni attól a hibától, amit én elkövettem: már csak SAmoled jó.
Én is pont így írtam egy párszor, semmi gond, csak olyan viccesen jött ki.
krokk
Ha leírod, hogy mikre használnád a telót, akkor máris tudunk ötleteket adni. Én megtoldanám egy kicsivel azt az összeget, és akkor be lehetne szerezni egy Xperia Minit (vagy +10-ért egy Pro-t), ami már sokkal-sokkal jobb, mint a sima X10 Mini Pro. Sokkal erősebb proci, nagyon szép kijelző. Maga a készülék csak icipicivel nagyobb, viszont a kijelző is nőtt.
janes74
Nem találom.
-
krokk
senior tag
válasz aggleány #30441 üzenetére
hát igazából semmi extrára nem használnám a telefont
egy sima tégla is elég lenne amivel telefonálni lehetkomolyabban:
telefonálásra, naptár funkciók a legtöbbet, meg, hogy bárhol bármikor meg tudjam nézni a leveleim. szóval nem tervezem 1000 programmal telenyomni. fotózni, ha épp nincs nálam fényképező. Zenéhez, videóhoz,
Viszont egy sima téglát se akarok amivel a telefonáláson kívül csak szögetbeverni lehet
Megtoldani meg tudnám az összeget csak nem akarom
Tudom, hogy újabb android van rajta meg a réginek már nem lesz hivatalos frissítése.
Viszont a régi rendszer is tetszik. Szóval ez nem probléma.Van egy E51-em igazából ezt cserélném, nagyjából hasonló szervező funckókat szeretnék. Ami tetszik az az 52 csak az 50körül van, és hát nem nyújt sokkal többet, elavult, stb stb. az újabb nokiák meg vagy szarok vagy drágábbaj sokkal. Úgyhogy android az alsó középkategóriából, amit aztán testre szabhatok pár szervező programmal.
őő asszem kiveséztem rendesen
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Blackberry telefont kapok valahol újonnan, gyári garanciával, függetlenül?
Let the Zone take me if I am.
-
aggleány
addikt
Ezekre, amiket szeretnél csinálni, tényleg bőven elég egy X10 Mini Pro. Most már csak azt áruld el, hogy ha nem akarsz sokat írni rajta, akkor miért a Pro kellene? Nem olyan szép, mint a sima X10 Mini. Nekem sima Minim volt sokáig, és nagyon szerettem, nagyon jó kis telefon. Most éppen az utódja van, amit Neked is javasoltam.
Netezésben és levélnézegetésben az X10 Mini nem az igazi, mert elég kicsi a felbontása, és a proci sem túl erős, de alapvetően megteszi, ha nem zavar, hogy kicsit kockás a kép.
-
kisorosz
tag
Üdv, sziasztok!
Telefont keresek barátnőmnek, és legfontosabbak:
- QWERTY/Z (rengeteget FB-zik és SMSzik)
- WiFi ( 3G, HSPA nem muszáj, de nem hátrány)
- jó kinézet (ugye egy lánynak lesz )Eddig Nokia E72-őt meg E6-00 tetszik neki (meg talán a legújabb BB-k), csak neki fölösleges ilyen felszereltség (meg ilyen árban . Esetleg valami butább telefon, a fenti paraméterekkel?
Angliába vagyok, eBay-ről gondoltam.
Előre köszönöm a válaszokat!
Üdv!"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
krokk
senior tag
válasz aggleány #30444 üzenetére
Az x10 mini az aksi kivétel hiánya miatt nem tetszik. (könnyebb resetelés ha szükség van rá )
De ezen gondolkozom én is, hogy lehet nem pro lesz hanem mini...
MM-ben most van akciósan 29. gondolom az X10es és nem a sima mini.
A bill. meg azért mert nem kerül sokkal többe, a keretbe belefér ha meg írok akkor meg sokat írok ahhoz meg jó.
Jah meg a méret az az egy cm magasság számít nagyon.
A jó közepes méretű és olyan telefonokat szeretem aminek van súlya.
A nagyon picit nem a nagyon nagyot szintén nem.
A pro az pont ideális nekem. (k750i-m volt régen és az még most is a kedvenc telefonom, méretileg, az x10 pro az elvileg pár mm eltéréssel akkora)Netezni levelezni nagyon ritkán fogok rajta. Mivel a munakidőm 95%ban gépnél ülök, meg otthon is van net. Szóval inkább vészhelyzet és utazás közben (napi 1óra), ha épp kell.
Viszont ha kell akkor meg tudjam nézni azért a leveleim és egy gyors választ tudjak rá írni.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
aggleány
addikt
Akkor így valóban tökéletesen meg fog felelni az X10 Mini. 29-ért egészen biztos, hogy X10-es változat lesz, mert a sima Minik még jóval drágábbak. Ha néha sokat írsz, akkor tényleg jó lehet a Pro verzió, én nem szeretem, de nem is írok sokat a telóról. Nálam az X10 Mini soha nem fagyott le, úgyhogy ez a kivehető akksi dilemma engem nem érintett meg.
-
krokk
senior tag
válasz aggleány #30447 üzenetére
áraktegóriában van jobb androidos választás? 30-40e körül?
tudom van galaxy mini meg gio, utóbbi van munkatársnak, de nem gyere be.
Galaxy mini jobb rosszabb? erősebb? tesztet olvastam itt, de az nem tükröz egy hónapos használatot mondjuk, amikor mások jönnek elő.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
nggabi
félisten
felteszem ide is a kérdést: szerintetek érdemes lenne lecserélni a galaxy minit egy telenor alcatel one touchra?
tobb helyen mar nem kerdezem meg
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest