- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
Aktív témák
-
mohow
tag
válasz aggleány #30700 üzenetére
Igazság szerint az első okostelefonom lenne és nehéz a választás.
Eleinte a ZTE volt a favorit, de rájöttem hogy berhelni úgysem akarom.
Szóval most az X8 és a Galaxy Mini között vacillálok, nem tudom mennyire fontos a kijelző. Nem is sok hasonló telefont bámultam még..."Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
Necc
addikt
válasz aggleány #30698 üzenetére
Sose fogom megérteni, hogy a mobilok parányi, moslék minőséget adó kameráját miért kell minden alkalommal döntést befolyásoló tényezőnek megemlíteni?
Esetleg elmagyaráznád? Vagy valaki más?A mobil kijelzőjén az összes mobil saját kamerájának képe jól néz ki, de ha már megnézi az ember egy értelmesebb kijelzőn (HDTV, PC monitor) akkor az összes mobilkamera minősége csapnivaló, de ez legyen a legkisebb gond, olyan egyéb dolgok amiket mindenki használna mint pl. optikai zoom egyáltalán nincs egyikben se (a nyíévánvaló okokra most nem térek ki).
Ha az ember mobilvásárlás mellett dönt, a leges leges legutolsó dolog amit megnézne, az az hogy "hány gigateramegapixeles a kamerája?!?!?!?"
Tehát az én magyarázatom:
A hirtelen pillanatok lekapására bármi jó ami éppen kéznél van. Arra meg tök mindegy milyen "minőségű" kamerát ránt elő hirtelen az ember.Viszont az szerintem ezerszer fontosabb szempont egy mobil vásárlásánál, hogy a kijelző mérete +0.5" -al nagyobb vagy jobb minőségű (fényerősebb, napfényben is jól olvasható, színhűbb, jobbak a betekintési szögei, stb...), az anyagminőség vagy az összeszerelési minőség, netán a hangszóró ésszerű elhelyezése.
Ha pedig valaki komolyabban vagy rendszeresebben akar fotózgatni, neki ott van (legrosszabb esetben a) kompakt digitális kamera, vagy bridge kamera vagy hobbi tükörreflexesek.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
aggleány
addikt
Jelen esetben azért említettem, mert a Blade és az X8 kamerája nagyon karcsú, az X10 Mini viszont elég elfogadható képeket csinál. Nem mindegy, hogy van autofokuszod, vagy nincs, akármilyen is maga a felvétel. Ráadásul nem minden mobilkamera csinál moslék minőséget, mert nem egy DSLR-hez kell hasonlítani, hanem egy alapszinthez. A hirtelen pillanatok lekapására meg egyáltalán nem jó minden, mert azért számít, hogy látszik-e valami a képen, vagy csak egy elmosott folt van ott, amiről a fotós tudja egyedül, hogy az egy akrobatikus mozdulatokkal mosakodó macska.
Sőt, vannak olyan elvetemült emberek is, akiknek nem vesznek DSLR-t, mert csak néha lőnek el egy-egy képet, és ehhez nem szükséges nekik külön fényképezőgép. Ha figyelmesen olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy sokan írják is, hogy a kamera számít/nem számít. Honnan veszed, hogy egyáltalán tudja mindenki, hogy mi az az optika zoom? A nagy többség ott tart fotótechnikaügyileg, hogy legyen minél több megapixel, és az a jó. Nyilván ez hülyeség, de akkor is ezt gondolják nagyon sokan. Nekem egy nyomtatóból kijövő 10x15-ös kép megfelel, ha éles és nézhető minőség.
Ha Te veszel mobilt, Te valószínűleg nem ezt nézed, de biztosan van, aki ezt is figyelembe veszi. Régebben sokszor kaptam le egy-egy képet a telefon kamerájával, mert az volt kéznél. Nem fogok mindig pattogni a fotómasináért, ha a telefon ott van az orrom előtt.
Szerinted fontosabb a kijelző mérete, van, aki szerint nem. Mindenkinek más lehet a fontos, és nem Te, és nem is én vagyok az etalon. Ha figyelted, amit írtam, akkor láthattad, hogy ott volt, hogy ha neked ez vagy az a fontos, akkor... Nem utasítgattam, hanem javasoltam dolgokat, aszerint, hogy ő mit szeretne.
Mi van veled mostanság? Mindenkibe belekötsz, semmi nem tetszik...
Tudom, hogy nem ellenem megy a dolog, mert alapvetően jó fejnek tartalak, de ez most már egy kicsi túlzás, nem gondolod?
-
nagyúr
válasz aggleány #30704 üzenetére
Én pont az vagyok, aki inkább a telefonnal fotózik, minthogy cipeljen magával egy plusz félkilós fotómasinát, hisz a teló mindig kéznél van és zsebrevágható. A xenon vakut hiányolom nagyon, hisz anno az SE K7-8xx-as sorozatban ugye benne volt, és sztem kimondottan jó fotókat csinált sötétben is!
Mivel tájékozottabb vagy nálam (nem nehéz ), mi a véleményed a Sensation XE-ről? Megéri megvenni mondjuk karácsony tájt, vagy addigra lesz valami ütősebb hardveres HTC? Illetőleg alternatív megoldásnak egy Moto RAZR??Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok kinéztem 2 telefont: ide katt Mindkettőt a T-nél venném és 80-pénz a keret tehát sok variáció nincsen (a Galaxy S a gyenge gps és a file rendszere miatt is esik ki az S+ ban gyengébb a GPU a sima S-hez képest és nem ugyan az a hangporcija sem tudtommal a GPS javítva lett, de vaku abban sincsen és maradt a pentile matrix) A két készülék oprendszere más, de hasonló árkategóriában indulnak. Az Arc MMs_ben: 75.000-Huf az i4 8GB 80.000-Huf. Arc-nak nagyobb a kijelzője az iPhone-nak jobb a felbontása, az Arc jó félévvel fiatalabb készülék a kamerája nem rossz az oprendszer szépen elfut rajta. Volt már iPhone-om nagyon szerettem és van néhány megvett játékom, alkalmazásom elmentve. De komoly Droidos telefonom még nem volt mert a Blade nem nevezhető annak sem a mostani x10 mini pro. Amire használnám, zene, fotó/videó, böngészés és játék. Tudom fotózni nem mobillal kell, de nem viszem folyton a tükörreflexes gépem magammal. Ami az iPhone ellen szól részemről, hogy az iTunest utálom, nekem egyszerűbb ha külső meghajtóként látszik az eszköz és ez a letisztult menü jó meg minden, csak unalmas. De viszont jó a support, jól van optimalizálva, jó az anyaga használat az árát is elég jól tartja, kép és videóban is jól teljesít, igaz 1-év a gari de gond esetén új készüléket adnak. Az Arc ellen szól, hogy az Android nem olyan optimalizált nagyobb a gépigénye, de Arc "csak" 1magos, a fórumban olvastam a nem megfelelő anyagválasztásról (repedő előlap) néha laggol. Szép és nagyméretű a kijelző cserélhető és bővíthető a memória elviekben a support is jó már. Mókolni nem szeretek mindent teljesen gyári állapotban szoktam használni. Tehát sem jailbrake sem root nem érdekel. Persze tudom, hogy helyettem nem dönthettek de érdekel mások véleménye is. Szóval szerintetek melyiket és miért?
-
horrorshoes
csendes tag
válasz manome #30697 üzenetére
Lehet, hogy érdemes megnézned, bár szerintem okés a billentyűzete, hacsak nincs valami extrém nagy kosaras kezed, aligha lesz gondod vele. Szokni persze mindent kell, ami egy kicsit más, mint a korábban használt dolgok, de nem gondolom, hogy nehezebb lenne megszokni, mint mondjuk az érintősön gépelést, vagy akár a hagyományos telefonbillentyűkön, na ehhez a kettőhöz képest mindenképpen felüdülés egy rendes qwerty, más meg ugye nincs mobilra, szóval ha sokat írogatsz, akkor szerintem ideális megoldás.
És igen, az tény, hogy ebben a kategóriában ezen a téren nincs vetélytársa, bár ha az árát nézzük, akkor más téren sem nagyon...i freak you freaky freaker
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Lassan esedékessé válik a már már kövületnek számító (okostelefonokhoz viszonyítva mindenképp) SE C902-m nyugdíjazása.
Tudtok tippeket adni, melyik okos telefon a legtuttibb? Néztem a teszteket, de sajnos elvesztem a sok mobilarénás írás között (kéne egy topic az Ajánlott a Tetszett telefonoknak...lehet hogy van! )
Szóval, olyan teló lenne az álmom, ami 2-3napig biztos bírja a kiképzést, közepes felhasználás mellett...csak Voda 100megás "hobbi" csomagom van, ezért nem vagyok hardcore netező. - arra ott a notebook (és a céges net ). Facebook/Email/esetleg kis TeCső az, ami színesítené a mindennapjaimat, havi 100megabájt erejéig.
Tutti GPS (viszonylag sokat járom az országot), aránylag nagy kijelző, és üzembiztos működés (ne kelljen lefagyások miatt újra-újra indítani a gépet).
Ha olyanom van, "egérmoziznék" is, s örülnék neki, ha nem kéne agyonkonvertálnom a filmeket. (ha bírná az .mkv-t, nagyon, nagyon jó lenne)Típus mindegy, lehet az Samu, SE de akármi más is...nem vagyok a márkahűség szobra.
Szerintetek létezik ilyen teló 60-70..maaaximum 80.000ft-ig?
Szolgáltatónál nem vásárolok, mert piszok drága annak ellenére is, hogy 2 évig magukhoz láncolnának....elmennek oda, ahová gondolom ezzel a mentalitással!
Árgépen nézném...a legjobb ajánlatot adó bolt "nyer"Testvéremnek a Samu Wave-je nagyon baráti......lehet hogy az lesz, de fene tudja, van más teló kb wave tudással? (hasonló áron) Android /Bada sztem nekem mindegy, csak tegye a dolgát.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Üdv.:Lacam
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz zsoltyyy #30713 üzenetére
azért pixon 12 meg n8 kamerát elviselnék valami androidos telefonon
van még régi kompaktom aminél nem csak ezek a telefonok jobbak már
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
aggleány
addikt
válasz Tsebacsi #30705 üzenetére
Eddig azért nem írtam neked, mert én nem igazán szeretem a HTC-ket, ebből következően nem is igazán ismerem őket. A teszt alapján az egy nagyon jó kis telefon, de én nem venném meg. Fotózásban a HTC-k elég gyengén szoktam teljesíteni. A RAZR már sokkal komolyabb gépnek tűnik, azon elgondolkodnék, ha nem lennék teljesen elégedett az enyémmel.
-
TMT7TMT7
tag
Nem tudja valaki véletlenül,hogy Budapesten hol van kiállítva egy kipróbálható darab? Csak mert a hivatalos kiállítóteremben sem találtam........
Köszi az infókat előre is -
Kicsikatona7
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni. Én a Sony Ericsson Arc-ot és a Ray-t néztem ki. Mind a 2 szimpatikus bár igazából a Arc jobban tetszik.
Van akinek ilyen telefonja van?
Mi a vélemény róla? -
Necc
addikt
válasz aggleány #30704 üzenetére
Dehogy a dSLR-t veszem alapnak, soha az életbe nem szállok el annyira, de mint létező dolgot megemlítem.
Középkategóriás kompaktokat veszem mindenhez alapul, ezzel fotózik a nép legjava.Ugyanakkor sok mobil volt már nálam, akár csak kipróbálásra, alapkategóriától egészen a felsőkategóriás készülékekig, és tudom, van különbség a mostani SE Xperia mobilom és a fene se tudja már milyen öreg Nokia E63 as mobilom képe között is (ebben AF sincs, se EDOF vagy mi a szösz) és ennek ellenére is ragaszkodom a fenti állításomhoz ami lehet hogy megváltozna ha valami totál használhatatlan képet készítő mobil botlana a kezembe, de ilyenbe én még nem futottam.
"Mi van veled mostanság? Mindenkibe belekötsz, semmi nem tetszik... "
Biztos most vannak Azok a napok
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
CHIPman
nagyúr
Galaxy S. De nem a sima, hanem a plus. Itt leírták róla a tudnivalókat. Szívem szerint a sima S-t ajánlanám, de a GPS-e ipari hulladék, szóval hagyd ki inkább. Tudtommal egyedül a Samsungok viszik csuklóból az mkv-t, az S2-t és a Tab-eket kivéve maximum 720p felbontásig.
Van nálam egy SE, ami alapból mp4-et visz csak, hát mit ne mondjak... Elég gyenge, amit videolejátszás terén produkál külső programokkal, egy playlistet összehozni zenékből meg kész agyrém, belső és külső programmal egyaránt.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
aggleány
addikt
Tudom, hogy nem a DSLR-t veszed alapul, az elég érdekes lenne.
Nálam is volt már egy pár teló, elhiheted.
Sokan viszont tényleg viszonylag sokat fotózgatnak a telefonnal, ezért szoktam kiemelni a fotós képességeket.
Nekem máig a legjobb fotós telóm a K750i és az Innov8 volt, azóta sem jobb egyik 8 megapixeles kamerával felvértezett csoda sem, de arra azért alkalmasak, hogy lekapjam a céges macskát, ahogy büszkén ül az asztalon.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Nekem van még egy K800i-m elfekvőben, de megnézve a fotókat vele inkább csak az emlékek szépítik meg a képminőséget. Meg az akkori konkurencia hiánya, talán az N73 N93 volt ellene viszonylag még elterjedve azonkívül.
De az innov8 tényleg baromi jó
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
nagyúr
válasz aggleány #30715 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál
Most is HTC-vel fotózok (Nexus One) és relatíve elégedett vagyok a teljesítményével, szóval nem kiállítást tervezek belőle A Sensation XE a kinézete-fülese-Sense 3.0-ja miatt fogott meg, plusz mert egy erős hardver is van benne, habár a játék nálam kimerül az Angry birdsben meg hasonlókban
A RAZR-tól 2 dolog miatt félek: Magyar nyelv esetleges hiánya és hogy nem SenseDe már döntöttem, hogy e kettő közül igyekszem választani, ha addig nem jön ki valami csodatelefon!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aggleány
addikt
válasz Tsebacsi #30724 üzenetére
Szívesen. A RAZR-ban elvileg már lesz gyárilag magyar nyelv, de nem biztos, nem akarok hülyeséget mondani. A Sense-hez hasonló launchert pedig tudsz rá tenni, ha akarsz.
Ha megfelel a HTC képminősége, akkor semmi gond, mert amúgy szerintem nagyon jól összerakták ezt az XE-t. A fekete-vörös összeállítás nekem is gyengém.
Még van rá esély, hogy lesz addig valami új, úgyhogy érdemes bújni a híreket.
-
dokee78
félisten
Nem találtam más topikot a kérdésemre.
A karcállóság a kijelzőknél csak akkor él,ha rajta van a fólia?
Ugyanis a videó ezt szemlélteti. -
-
zsoltyyy
senior tag
-
mohow
tag
válasz #40993792 #30734 üzenetére
Köszi!
Közben számomra is kiderült hogy elfogyott...
Mindegy úgy néz ki az X8 lesz... oltári nagy szerencsvel az új xperia mini, de arra az esély majd a lottó ötössel egyenlő
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Most hívtak a T-től, hogy vegyek telefont, mert lejár az előfizum és akciósan kapnék. A nagy kérdés az, hogy mi a lópikulát vegyek? Jelenleg Blade-em van. Ami ebből kicsit hiányzik, az a vaku és egy normálisabb kamera. Most LG P500-at akarnak adni 1900ft-ért, de az gyengébb, mint a Blade, viszont bármi másra is lenne némi kedvezményem. Van szerintetek jó áron most olyan készülék, ami megéri náluk? Szerintem lesznek itt még nagyobb kedvezmények is jövő hónapban. Igazából Blade-ről ami megérné az egy minimum Galaxy Ace/Nokia 500 és onnan felfelé szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Egy 18 éves lánynak mit ajánlanátok inkább az alábbiakból:
Galaxy ACE
Galaxy S/S+
Galaxy S2
Optimus ONE
Optimus 2XAz ártól mint limittől, most tekintsünk el, belefér mindegyik, ha valós többletet nyújt a dolog. Fontos, hogy ne geek szemmel nézzük, hanem mint egy 18 éves lány első okostelefonja a Samu S5230 után.
Személyes vélemény:
Az Optimus ONE-t kizárnám, mert az ACE jobb paraméterekkel versenyez ugyanabban a kategóriában.
Az Optimus 2X-et kizárnám, főleg azért, mert az akkuidő nagyon alacsony, és ez nagy kompromisszum, a teljesítménybeli előnyök ebben az esetben ezt nem kompenzálják, és nem is biztos, hogy ki lenne használva a plusz kakaó, amit a felárért kap.
A Galaxy S-t kizárnám, mert ott van az S+ és az S2 már.Marad az ACE az S+ és az S2.
Az S+ és az S2 nagyon jó telefon, de két bajom van vele:
1: méret: lány kézbe túl nagy, még nekem is túl nagy lenne, tepsi, nehéz zsebbe rakni, sérülhet könnyebben
2: másfél-két éves távlatban - mondom még egyszer, átlag fiatal lány szemmel nézve - szükség lesz az S+ S2 teljesítménybeni előnyére az ACE-szel szemben?Ezek alapján én az ACE-t ajánlanám, de nagyon kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, mert csak fél szemmel követem a piacot.
-
aggleány
addikt
válasz DeFranco #30740 üzenetére
Szia DeFranco!
Szerintem teljesen jó az, amit levezettél, és úgy gondolom, hogy igazad is van. Én is lánynemű vagyok, és én nem találom túl nagynak az SGS II-t, nekem is az van.
Nem tudom, hogy milyen a hölgy. Cicás, nőies, vagy inkább sportos, vagány típus.
Ha inkább a nőies személyiség, akkor szerintem még vedd számításba az Xperia Minit is, mert az is nagyon jó kis telefon, erősebb is, mint az Ace, és van hozzá nagyon szép bordós hátlap is, ami különlegesebbé teszi a többieknél. A Mininek 3"-os a kijelzője, éppen ezért sokan mondják rá, hogy nőies telefon, ami szerintem nem igaz - bár kicsi, de erős.
Ha inkább a sportos alkat, és érdeklik az ilyesfajta kütyük, akkor szerintem teljesen boldog lenne az SGS II-vel, mert jelenleg az a csúcs, és tényleg komoly teló. Ez viszont zsebbenhordásra már nem igazán alkalmas, hacsak nem a saját méreténél több számmal nagyobb nadrágot visel az ember lánya. Én a táskámban tartom, és így nincs vele baj.
Ha adsz még valami plusz infót a hölgyről, akkor lehet, hogy könnyebb lesz olyat ajánlani, ami fog neki tetszeni.
-
Cyrin
addikt
válasz DeFranco #30740 üzenetére
hamár eljutottál az ace-ig, akkor inkább nézesd meg vele az Xperia Mini-t, az teljesítményben is jó, és méretre is.
Sztem külsőre legjobb egy wildfireS lenne (méret, színválaszték), nyilván teljesítményben le van maradva, de én ilyet vettem az asszonynak, és tökéletes, nem akadozik, ha nincsenek magasabb igények (pl flash lejátszás) akkor tökéletes. MInőségérzetre ezerszer jobb mint az ACE.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz aggleány #30741 üzenetére
Nagyjából megerősítettél
Néhány plusz infó:
- a telefonok listája fix. Ebből kell választani, az okát nem tudom.
- a lány sportos is, de közben igazi "csaj". 100% nő de abszolút kiegyensúlyozott normális jellemvonásokkal, nem is plázacica, nem is élsportoló.
- a technikai eszközök mint kütyük, teljesen hidegen hagyják. Használja őket, de nyomokban sem geek, nem "ért" hozzá, teljesen tisztán "felhasználó". Okostelefon esetében romot nem cserélne, valószínű még a kliensszoftver javaslatára sem, launchert a gyárit használná, de a marketről appokat tenne fel, amennyi belefér. Játékok nem hiszem, internet nagyonis, zene/filmek igen, social networking igen, cloud cuccok (calendar, docs, nem talán még a contacts sem) nem.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz DeFranco #30743 üzenetére
Értem, tehát fix a lista. Úgy látszik, hogy akitől kaptad, nem ismeri a Minit.
Szóval ha nem akar vele szórakozni, csak mezei júzerként használná, és nem téma az ár, akkor én az SGS II-t ajánlanám. Filmet nézni élmény rajta, stabil a szoft, gyors, egyáltalán nem lassul, nagyon-nagyon sok app elfér rajta, anélkül, hogy át kellene pakolászni a kártyára. Ha szükséges, átpakolja saját magának, bár ez nem mindig jó. A felsoroltak közül ennek a legszebb a kijelzője, és netezni is nagyon jó rajta. Egy-két évig még biztosan jó lesz, mint ahogy az elődje is jó ideje a piacon van.
Azt lenne jó eldönteni, hogy méretre melyik lenne a megfelelőbb. Az Ace kb. iPhone méret, ez meg nagyobb. Viszont filmnézéshez, esetleg olvasáshoz az SGS II a jobb.
-
BKazar
csendes tag
Mit javasolnátok a következő kondíciókkal:
- 50 év körüli nő, első okostelefonja, tehát még ismerkednie kell vele
- T-Mobile - nál vennénk
- "olcsó kategória"
- az aksi azért kibírjon 1 teljes napotKöszi!
-
CHIPman
nagyúr
válasz DeFranco #30745 üzenetére
Én azt mondom, hogy Ace-et az vegyen, akinek nincs pénze másikra. Másnak nem érdemes. Kózeli tapasztalatból tudom, hogy eszméletlen ronda a képernyője még az átlag LCD-khez képest is. Ha az s2 túl nagy, akkor inkább vállalja a "kompromisszumokat", és vegyen s1-et vagy s+-t.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Továbbra is üzleti telefonban gondolkodva döntenem kellene a Nokia E72 és a Blackberry 8900 között. Árban a BB egy tizessel olcsóbb, eddig a Nokia volt a favorit de egyre több negatív véleményt olvasok róla a bugos szoftver miatt, márpedig a megbízható működés nekem nagyon fontos, továbbá érdekes a BIS szolgáltatás amire a Nokiának csak kb megoldása van.
Melyik lenne érdemesebb szerintetek?
Let the Zone take me if I am.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest