Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
-
zsomle98
csendes tag
Egy iPhone 2g miben jobb egy touchnál?
-
Ricardo
titán
válasz Zsolti900114 #29843 üzenetére
Nokia E52?
Nem mai darab, de minden kritériumnak megfelel. Egyedül a fényképező a kivétel, az nem az igazi.
-
Devid_81
félisten
válasz #40993792 #29859 üzenetére
Nekem elég kevés időm volt utána járni, egyik fórumtársam ajánlotta.
Pár órányi fórumozás után mennem kellett megvenni (a régi telóm erősen haldoklott)
Jelen pillanatban (2 nap használat után) kijelenthetem, hogy mindenre jó amire vágytam.
Akkuja...hmmm sajna párszor fel lett dugva usb-re majd le, mire megalkottam a "megfelelő" oprendszert...remélem nem szenvedett nagy kárt, majd ezután lemerítettem teljesen és most már 12 órája töltőn (usb-n) van...bízom benne, hogy a kezdeti fel-lehúzásokkal nem tettem benne kárt....
-
Devid_81
félisten
Köszönöm az infókat!
Megyek a penge topikba!...
-
kingpeti
csendes tag
Sziasztok!
Lejárt januárban a hűségem és most szántam el magam hosszabbításra.
Kb egyforma áru készülékek közül választanék 70-es szolgáltatónal. Az ár 35-50 ezer forint közül mozogna. Bár ha van ugyanilyen tudású olcsóbban is, azt szívesen venném
3 készüléket néztem ki igazán:
- Samsung Galaxy Ace
- Motorola Defy
- HTC Wildfire SEsetlegesen:
- Galaxy Mini
- Galaxy 3Főként a felső 3-asból választanék. Segítséget kérnék, hogy Ti melyikre gondolnátok, mi láttok egyik előnyének a másikkal szemben. Mindenféle segítség jól jönne. Korábban volt egy Wave 8500-ám. Az tetszett, igaz nem androidos volt...
Ilyesmi szintű telefonra gondoltam - remélem véleményetek szerint a fenti 3-as megállja a helyét ez ügyben is.Várom segítségeteket!
Köszönöm!Szép napot!
Peti -
Sütemény
csendes tag
válasz kingpeti #29867 üzenetére
nagyon jó kis telefon ilyen árban szerintem a legjobb. a wildfire s nek 3,2" os kijelzője van ennek 3" nem eget rengető a különbség és nagyon szép a képe, nem pixeles.
nőies a Samsung diva , szerintem nem igen van olyan hogy nőies vagy nem. kicsi az igaz de akinek nem halálosan fontos a nagyobb "tepsi" annak ez ugyan azt kínálja csak éppen kisebb méretbe. és az első 3 közül amit írtál azoknál ez igen csak jobbSE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
Sütemény
csendes tag
válasz kingpeti #29869 üzenetére
ilyet fogok rendelni valószínűleg még ma.
1ghz-es proci.
hd felbontású videó.
2.3.4 (és megkapja majd az icecream-et is )
de szerintem nálam többet elmond a teszt:
http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_xperia_mini_nem_a_meret_szamit/bevezeto_tartozekok.html
és a különösen ajánlott plecsni
xperia mini pro-t kipróbáltam többször is nagyon jó kis telefon a mini annyival "rosszabb" hogy nincs benne előlapi kamera illetve nincs billentyűzete.SE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
StFefe
csendes tag
Üdv!
Gondolkodok telefon vásárláson.
Tulajdonságok alapján már jó pár telefonnak utána néztem, viszont az elmélet meg a gyakorlat között nagy a különbség.
Időm az nincs sok, így nem nagyon tudok utazgatni keresgélni olyan boltokba ahol kipróbálhatom ezeket a készülékeket, ezért a Ti segítségeteket szeretném kérni hogy melyik telefont érdemesebb megvenni? Melyiknél milyen tapasztalatotok volt?1: LG optimus Gt540
2: Sony Ericsson X8
3: Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro
4: Samsung Galaxy Mini
5: Samsung Galaxy Spica
6: Samsung Galaxy AceElőre is köszönöm.
-
zsomle98
csendes tag
MInden Nokiának rezisztív a kijelzője?
-
greenstone
csendes tag
Sziasztok!
Androidos okostelefon vásárlása előtt állok. A kérdésem, hogy milyen lényegi különbség van Galaxy mini, LG P500 és ZTE Blade között a kijelző felbontásán kívül (valamint hogy a Mininek gyengébb a kamerája)? Valamint még az a kérdésem, hogy melyiket választanátok ha a következő alternatívák vannak: Galaxy Mini 15k, LG P500 20k és ZTE Blade 25k? Ha ezek az árak, ár érték arányban melyiket választanátok? Vagy melyiket tartjátok a legszimpatikusabbnak?
Köszönöm a segítségeteket! -
Sütemény
csendes tag
válasz Zsolti900114 #29879 üzenetére
nos az xperia mini helyett kép be került egy esetleg iphone 3gs vásárlása csak az a baj hogy nem merek belevágni, mert annyi hibáról lehet hallani a rossz nyomópontú gombtól a repedésen át az sok sok szoftveres gondig mint a wifi, gps, térerő ipad bb. stb
véleményetek szerint hogy járnék jobban egy teljesen új t-mobilos xperia mini-vel 50ért garival mindennel
vagy egy használt 3gs ami valószínűleg postán érkezik olyan 50 -60 ig az apple még is csak apple mondjuk igaz nem mai telefon.
vélemények?SE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
aggleány
addikt
válasz Sütemény #29881 üzenetére
Először azt kellene eldöntened, hogy akarsz-e mindig ugyanazzal a számítógéppel szinkronizálni, és iTunes-t használni. Engem ez tartott vissza az iPhone-tól.
Részemről a Minit ajánlom. Én teljesen elégedett vagyok vele, nagyon gyors, és ugyanúgy lehet rá programokat telepíteni, mint az iPhone-ra.
Dönts a két rendszer között, és már meg is van a megoldás.
-
Sütemény
csendes tag
válasz aggleány #29883 üzenetére
köszi, mini-ben gondolkozok inkább én is igazából nincs nagy kezem szóval szerintem teljesen jó és kezelhető lesz. meg azért az csak TELJESEN új lesz ami azért sokat számít
azt hiszem meg is rendelem
aztán majd írok én is tapasztalatokat ha valaki esetleg abban gondolkozik
üdvSE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
galusz72
tag
Sziasztok!
Pda vásárlás előtt állok, mégpedig S2 és a sensation között vívódok. Ezelőtt 1 samsung omniaHD-ém volt aminek a romja kiéget, na meg az a tapasztalatom h samuék gyorsan lemondanak a gyerekeikről. Gondolok itt a frissítésekre. Az S2-ről olvasva pedig sok kamera és kijelző hibákról hallottam.
Eddig a htc felé hajlottam a minőség, tartósság, nem melegedés, kamera miatt, de néhány hszt olvasva elbizonytalanodtam.
Köszönöm h segít bárki is a döntéshozatalban. -
zsoltyyy
senior tag
válasz greenstone #29880 üzenetére
Mini vagy az optimus one. Attól függ mire. Szerintem p500 szebb képeket készít.
-
aggleány
addikt
válasz Sütemény #29884 üzenetére
Szerintem is sokat számít, hogy új vagy használt kütyüt vesz az ember. Ráadásul nagyon jó a Mini itteni topikja is, sok segítőkész emberke van, úgyhogy mindent könnyen megtudhatsz róla, ha kérdezel, és nemrég az első hsz-be bekerült egy csomó érdekes és hasznos dolog is.
galusz72
Nem értem, hogy min vívódsz. Jelenleg ezen a téren az SGS II a legjobb. A Samsung a zászlóshajóit azért rendesen frissíti, szóval jó eséllyel ezzel sem lesz gond. Ha nagyon a HTC tetszik, vedd azt, de arra készülj fel, hogy kijelzőben sokkal gyengébb, mint a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
greenstone
csendes tag
válasz zsoltyyy #29886 üzenetére
Akkor valószínűleg a P500 lesz a befutó. Igazából azon gondolkoztam el, hogy a Blade WVGA-s kijelzője megéri-e a plusz pénzt, mert ahogy elnéztem másban nem jobb. Hardver ugyanaz, kamerája P500nak jobb, talán az akksija is tovább bírja....Egyébként átlagos használat, wifit gyakrabban, gps-t kevésbé használnám. Fontos hogy jól lehessen vele írni, de mivel a Blade kijelzője sem sokkal nagyobb mint a One-é, ezért gondolom nem sokkal más...legalábbis nem hiszem hogy a nagyobb pixelszám pontosabb gépelést tudna biztosítani.
-
Ricardo
titán
válasz galusz72 #29889 üzenetére
Ahogy írták is a tartósság megállapításához mindkettő fiatal még.
ha hosszú távra tervezed én mindenképpen S2-őt ajánlom, hiszen rengeteg fogyott/ fogy belőle. Ha megnézed akkor láthatod az S1 nek is jó volt a támogatása, és tartozék ellátottsága. A hivataloson felül (pont azért mert sok embernek van ) a user támogatása is nagyon jó. A mai napig jönnek rá az okosságok.[ Szerkesztve ]
-
m0ngoose
csendes tag
Üdv!
Nemrég írtam ide telefonvétellel kapcsolatban, azóta sikerült picivel feljebb tornásznom a keretet, tehát újabb kérdés merül fel: Melyik a jobb készülék, LG Optimus GT540 vagy SE Xperia X8 2.1?
Ki szeretném használni a legtöbb funkcióját és a hardvert is.(csak külföldön támogatott alkalmazásokat pl Layar is, valamint programozóként előfordulhat, hogy a közeljövőben bűvölni fogom komolyabban is a gépet.
Érdekelnének a tapasztalatok strapabíróság terén is, mert jó ideig nem szeretnék telefonra költeni, és a tesztekben nem nagyon írnak ilyesmiről.
Előre is köszi a válaszokat!
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok! Nokia 5310 helyett szeretnék telefont venni. A zenelejátszás minősége és az lenne fontos, hogy ne legyen vastagabb a Nokiánál. Mit ajánlotok max. 40-50k-ig? Tudtok olyan mobiltelefon kereső oldalt ahol a méretre lehet szűrni?
-
Árpád78
csendes tag
Anyámnak kell teló android vagy simbianos nokia
40ezerigami kell:
jó zenelejátszó
wifiEgy messzi messzi Galaxy S-ban...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest