- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ddani868 #9813 üzenetére
Reklámok tiltva vannak. CCleanert, IObit ASC-t, Tune Up Utilities-t és Yamicsoft Windows 7 Manager-t is szoktam használni.
Nem lassulással volt bajom, csak semmi riasztást nem kaptam már legalább 1 éve, legutolsó akkor volt és egy játék rajongói oldalát blokkolta a Kaspersky mert állítólag adathalász oldal volt bár azt én erősen kétlem, max. feltörhették. Viszont sokkal gyorsabban töltődnek be az oldalak Chrome-ban, mondjuk ez lehet a 18-as verziónak köszönhető. Szóval igazából nem volt bajom, csak kíváncsi vagyok, egyelőre ez csak egy kísérlet, meglátom majd hogyan boldogulok, meddig jutok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs