Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudasj

    tag

    válasz wilburwalsh #8716 üzenetére

    Első körben a tűzfalban és az ahhoz tartozó alternatív dns szolgáltatásban lévő többmilliós adatbázis blokkolja ezt. (Dlink van nálunk mert ez jár a hardverhez de van ilyen pl. Vipre-nek is amit bárki ingyen használhat ha van routere).
    Ezt láttam már párszor működni.
    Második körben az Fsecure böngészővédelme blokkol, a központi szabályozásban úgy állítottam hogy ne megkérdezzen hanem tiltson.
    Ha esetleg tudnál küldeni ilyen linket azt megköszönném, néha letesztelek ilyet (itteni linkeket főleg) de már az is ritka hogy láthatom működni mert Dlinkék "elhappolják" előle a védelmi teendőt :)
    Egyébként bár mindenki szidja az IE9-et de én pl. csak azt engedek meg használni a cégnél - ott pont be lehet állítani központi házirenddel hogy ami nincs a biztonságos helyek zónájában annak nincs joga programot futtatni a gépen. És persze mert csak ez kompatibilis az Fsecure-vel 100%-ban, gyakorlatilag teljesen lecseréli a védelmi rendszerét a sajátjára.
    Hozzáfér fizikailag - és? Ezt nem értem, ha kifejtenéd sokat segítenél hogy esetleg biztonságosabbá tegyem a rendszerem, én nem bírok rájönni milyen veszéllyel jár ez.
    Szét nem tudja szedni, usb akkor van ha engedélyezem neki, vizet mondjuk önthet bele az tény... De hát nálunk teljesen értelmes emberek dolgoznak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák