Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Joker88 #60345 üzenetére

    Hasonló (most olvastam a többiek hozzászólását akik utánam írtam és lehet abban valami, hogy alapban jobban rágyúrtak a Windows 10-ben a biztonságra pl. az EMET alapban integrálva van amíg a Windows 8.1-ben nincs + ezt már csak "foltozgatják" nemigen törődnek vele olyan szinte - se - mint a Windows 10-el)

    bár a kérdés, hogy az ESET-nek "mennyi" dolga akadt? Mert kb. 90%-ban a felhasználó sara a megfertőződés, tehát ha az ESET-nek sem volt sok dolga - tehát megfontolt, óvatos felhasználó vagy - akkor bőven jó a Windows 8.1 védelme is (klasszikus kérdés: miért nem váltasz Windows 10-re?)
    Persze azért pár kiegészítéssel: adatmentésed legyen, akár egy rendszer mentés is lehet, legyen a böngésződben tartalomblokkoló Ublock Origin vagy AdGuard, és persze a rendszered és a programjaid is legyenek naprakészek.

    Még egy dolog, nézz utána, hogy ha nem akarod tovább használni az ESET-et akkor mondd le mert ha bankszámláról fizetted és be volt állítva akkor akár le is vonhatja automatikusan a következő évre valót.

    Dumi86

    Nálam a netsebesség nem csökkent, a PING talán 3-al több de ezt nehéz tesztelni mivel sokszor hullámzó a net minősége. Emiatt nem fogok másra áttérni, ez egy fontos szempont de nem minden. Ha lesz kedvem majd csinálok egy tesztet - Defender, Kaspersky Free, Avast Free és még valamivel, hogyan változik a PING és a sávszél.

    tyan

    A felhasználón múlik sok miden megfontolt géphasználat - amit fentebb írtam - és nincs gond.

    Kékes525

    Köszi, "régen minden jobb vót!" :DDD

    Nagy kár, pedig szerintem egy védelemért azért érdemes fizetni, hogy ha gond van akkor ANYANYELVEDEN tudj tőlük segítséget kérni. Amelyik védelem ezt nem tudja biztosítani, arra nemigen látom értelmét előfizetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák