- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz Semplar #49749 üzenetére
Figyelj, ez nem hit kérdése, minden av lassít, csak a mérték változó, a gdata meg általánosan a jobban lassítók közé tartozik.
Plag meg nem minősítette le, mivel ő is tudja, hogy védelem tekintetében a jók közé tartozik, csak annyit írt egy gyors menet után, hogy lassít, nála érezhetően, amire Plag amúgy is háklis.Mérd le gdataval és nélküle a boot időt, a netezés sebességét, a fájlok megnyitásának és másolásának idejét stb és majd meglátod a különbséget.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Jack Oneill
veterán
Kinek mit jelent a lassulas? Ez kicsit olyan, mint egy PC-s jatek. Valakinek a 60 FPS alatti sebbesseg lassu, ezzel szemben en elvagyok 35-40 FPS sebesseggel es nem erzem lassunak. Szoval az, hogy kinek mi a lassu, egyeni dolog. De kar ezeken vitazni, egyetertes nem lesz, ahogy latom. En tartom magam ahhoz, hogy a GData a lassito termekek koze tartozik es nem hiszem, hogy regi gepet ne fogna meg. Ugyanakkor azt is megjegyzem, hogy Semplar kolleganak lehet tenyleg nincs semmi baja a sebesseggel, ahogy nekem sem a 40 FPS sebesseggel
-
Dévacsen
senior tag
válasz Semplar #49753 üzenetére
Nálam pl: a G-data IS-sel, 5 nap teszthasználat után is kiegyensúlyozott maradt a géphasználat és minden rendszerfolyamat is,hogy legyen viszonyítási alap,olyan volt mintha a defender lenne használatban.Win 10 x64 en, Intel atom proci újabb variánsa (bay trail) dobog a laptopban,aki ismeri annak nincs mit magyarázni a proci képességeit illetően(hurka).
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Semplar #49747 üzenetére
A Sentinel 288 napos használatot ír! Ez nem egy 15-20 éves vinyó vagy legalábbis 15-20 éve nincs használatban! Szerintem!
Ha felrakok a gépemre egy AV-t és az elején már jelentős lassulás tapasztalható, akkor az később is azt csinálja nálam!
Felraktam a terméket az asztali gépemre tegnap (nem 10 percre) és érezhetően lassított! Nem azt mondom, hogy megállt a gép, de semmi nem úgy reagált, ahogy mondjuk a Kaspersky vagy az EAM esetében! Ez az én személyes tapasztalatom, ami bőven megállja a helyét tapasztalat gyanánt! Ennek semmi köze a bulvársajtós megnyilvánuláshoz! A laptopomon is ez a jelenség volt, de ott igen, levettem 10 perc után. Felfrissített, restartot kért és utána használtam 10 percet és leszedtem!
Víruskeresést meg nem feltétlen kell azonnal lefuttatni és köze nincs ahhoz, hogy gyorsabb lesz az adott AV ettől vagy sem! A GData nem tudom, hogy használ e ellenőrző összegeket, de a Kaspersky igen. Ott az iChecker és iSwift technológiája. De ezek egyike sincs hatással arra, hogy gyorsabban fog e futni, vagy kevésbé fogja e terhelni a rendszert!Arra van hatással, hogy első teljes keresés után, a következő keresések gyorsabbak lesznek!
Ettől függetlenül minden AV- ha kerestetsz vele, ha nem- a háttérben futnak és ellenőrzik a memóriát, rendszerfájlokat, stb. Szóval, attól még nem fog kevésbé problémás lenni a gépemen a GData, mert lefuttatok vele egy teljes szkent!Az egyéni ízléseket, meg hogy kinek mit lehet bemesélni azt hagyjuk meg a "számtek bulvár" sajtónak.
Ezt szerintem ebben a topicban gondold át! Ez nem egy termékről szól, hanem A vírusirtókról! Ergo, aki kipróbálgatja a védelmeket lehet sajátos véleménye izés tekintetében, hogy neki mi tetszik és mi nem, illetve lehet személyes tapasztalata aminek van valós alapja, hogy neki adott termék hogyan működött, stb.
Ahogy pedig blattida állította én háklis vagyok arra, hogy egy védelmi termék ne okozzon lassulást! Nem azért veszek számítógépet, hogy eltartsam az adott AV termék erőforrás igényét, illetve nem azért, hogy elfogadjam, hogy rosszul optimalizáltak egy terméket és elfogadjam azt, hogy lassíthat még egy erősebb gépen is!
Viszont, mivel többen írtátok, hogy gyenge gépeken jól teljesíthet a GData, azt tudom ebben az esetben elképzelni, hogy maga a termék úgy van elkészítve, hogy másképp optimalizálja magát egy gyenge hardveren!
Én nagyon szívesen megkövetem magam, ha ez így van! Azt viszont, ha ez így van furának tartom, hogy erős gépeken meg okoz, okozhat gondot!
Mivel nem egy gépre raktam rá, így a tapasztalat nálam mérvadó![ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
válasz Szellem. #49757 üzenetére
A sentinelről ezt találtam:
Megjegyzés: bizonyos típusok esetén a működési idő kijelzés pontatlan lehet.
Nálam portable verzió van, amivel nagyon ritkán ránézek.
A 400 -as samsungra valami 17xx napot írt, pedig az jó pár évvel újabb.A teljes ellenőrzés előtt nálam is fogta nagyon a gépet, ezért javasoltam már az elején lefuttatni.
Gondolom az ellenőrzött fájlokat megjegyzi, mert utána már gördülékenyen futott, szinte észre sem lehetett venni.[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Semplar
őstag
válasz Jack Oneill #49754 üzenetére
Hát ja, ettől az öreg "masenykától" nem is várok el többet.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Pano
addikt
Ha meg vagy vele elégedve, akkor egész nyugodtan. Esetleg még az Emsisoft megoldása jöhetne szóba, de az is használ bitdefender motort. Csak éppen ott a support klasszisokkal jobb.
De ha valami teljesen bevált, akkor ne zargasd.. AV esetében ez különösen igaz[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Ezt azóta kapom, amióta fent van az ESET. Hogyan tudom eltüntetni? Gondolom semmi baj nincs vele.
PSN ID: marquuard
-
dqdb
nagyúr
válasz marquuard #49767 üzenetére
Gondolom semmi baj nincs vele.
Az ESET SSL szűrésével alapvető biztonsági problémák voltak a múltban, a 9-es verzió még rejtett kellemetlen meglepetést, a 11-essel nem tudom, hogy mi a helyzet. Kapcsold ki az SSL szűrést, alapvetően jobban járhatsz vele, a böngészők SSL/TLS implementációja sokkal jobb és naprakészebb, mint egy átlag vírusirtóé (ami szégyen), és több cégnek sikerül erős védelmet létrehoznia ezen alapvetően felesleges lépés nélkül is.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Mi a vélemény egy olyan trióról hogy:
-win7 64 bit prof gyári tűzfala
-"adblock plus" a böngészőkben
-spyblocker
-Panda Antivirus (tűzfala nélkül)[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
marquuard
veterán
Gondot nálam sem okoz, csak a figyelmeztető üzenet jelenik meg. De ha a böngésző-oldali szűrés naprakészebb, akkor letiltom az ESET-ben.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #49770 üzenetére
Rosszul irtam. Nem oldal letiltast, hanem tanusitvany letiltast.
-
Cs1csó
félisten
Itt ezt a kombót szerintem senki sem díjazza:
- win 7 helyett win 10 (alapban biztonságosabb, modernebb bármint elfut kb. amint a win 7)
- adblock plus helyett - ublock origin vagy adguard (böngészőnek chrome vagy valami chrome alapú esetleg firefox
- spyblocker - ? - nem elavult egy kicsit? helyette ha kiegészítő védelmet akarsz (kiegészítő védelem= nem szükséges hogy folyamatosan fusson, bőven elég hetente egyszer lefuttatni) pl. MBAB free, Adwcleaner - összefoglalót érdemes elolvasni ott amúgy bőven le van írva
- Panda? ingyenes vagy fizetős? - helyette:
- ingyenes vonalon - Avast free, Comodo IS vagy Cloud AV, 360 TS
- fizetős vonalon - Emsisoft, Kaspersky, Bitdefender, ESET termékei közül (az összefoglalóban erről is bőven megtalálsz mindent.) -
törölt tag
válasz Semplar #49758 üzenetére
A Gdata témát a részemről lezárom 5 éves laptopon semmiben sem veszem észre jobban a jelenlétét mint pl.az ESET 11-nél.
Gdata Antivirusnál Én is azt vettem észre teljes ellenőrzés után gördülékenyebb egyelőre marad.
Mint minden védelem teljesen gép és szoftverkörnyezet függő pl.nálam azok lassítottak amit mások dicsőítettek hogy észre sem veszik.Csak egy példa a Win10 topik tele van problémával az új gépeken az 5 éves laptopon érezhetően gyorsabb mint a win7.
Az oprendszer SSD-N van.[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Lopja a gombleütéseket a kínai billentyűzet.Gondoltam berakom hátha belefut valaki..és megelőzhető a baj.[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
marquuard
veterán
ESET-ben hol lehet letiltani az SSL szűrést?Megvan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az esetnél miért van ilyen gyakran a Live grid hiba?másnál is előfordult?
-
Golota
aktív tag
BD:
User:
If you are using Private Internet access VPN along with Bitdefender you might have noticed that after a certain amount of hours the PIA application might crash and disconnect you from your VPN. I have found that this is due to BD Total Security 2018. I did many tests until I narrow it down. When i uninstalled the Bitdefender application the PIA program never crashes and works perfectly but when i have BD installed it makes PIA crash after a number of hours. The problem is that BD does not report any issues, it just blocks something with PIA and makes it crash...
BDSupport (pénteken):
Really sorry about the inconvenience this issue has generated. At this time our devs are working on providing a fix.As mentioned previously when there is a fix or more information I will update the thread.
Nem csak nálam probléma...
-
tpeter77
addikt
-
Golota
aktív tag
válasz tpeter77 #49787 üzenetére
Tegnap még nem volt meg. Ezeket frissítéssel szokták küldeni, nem kell patch. Rendkívül bosszantó, ugyanis nem kell a VPN kliensnek futnia, magától is összeakad vele. Egyébként nem ez az egyetlen probléma a 2018 BD-vel. Vannak még ilyen aknák benne, mások is panaszkodnak. Szerintem nem tesztelték ki rendesen.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ezzel az oldallal van problémája a Defendernek és az Opera-nak.
Más böngészőből megnyitva nem ugrik rá.
Mennyire kell aggódni miatta?Mi lehet az ok?Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
dqdb
nagyúr
A fenti screenshotból csak annyi derült ki, hogy az Opera lemezre mentette a cache-t, az, hogy lefuttatta-e a scriptet vagy sem, az, hogy másik böngésző lefuttatta-e a scriptet vagy sem, nem.
A típus alapján ez oldalba ágyazott bányászscript, ami addig fut, amíg az oldalon vagy, nem fertőzi meg a géped, "csak" az erőforrásait pörgeti. Legegyszerűbb védekezés az ilyenek ellen az uBlock telepítése és ott a hasonló scriptek szűrése.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Egyszerű felhasználó vagyok, csak böngészek, képeket töltök le és email amit használok,
csak kíváncsiságból!
Tudtok olyan programot ami csak meg mutatja hogy milyen kártevő van a gépemen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
Állásajánlatok