Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz GEPESZ66 #45348 üzenetére

    Kell-e még valamit telepíteni, ill. mi volt felesleges felrakni?

    A böngészőben az ublock kiváló, az avast kiegészítőjéről már volt szó, webreputációban van jobb max ha jól tudom a Cookie-kat, blokkolja, ha ez fontos

    Esetleg az az antispamat - bár ha már van levezelezővédelem akkor ennek a szerepe nem tiszta.

    Az avast védett böngészője ha jól figyeltem egy átszabott chrome tehát abban ugyanúgy nem fog futni az a cucc ami a chrome-ben igen, ma jelenleg talán a firefox és az edge/explorer ami nem chromium alapú böngésző, egyszerűen jobb a chrome és nem olcsó mulatság egy teljesen önálló böngészőt fejleszteni.

    A kódot beírtad? Akkor az már elkezdett ketyegni? mert ez az ingyenes opció amit linkeltek itt a topikban azzal érdemes kezdeni és ha lejár - egy év múlva - akkor folytatni a másikkal de ha már beaktiváltad akkor lehet elkezdett ketyegni, vagy csak van olyan opció ami megmutatja hogy az adott kódhoz mennyi idő tartozik aktiválás után?

    A komponensek közül inkább a másik oldalról közelíteném meg azaz mi fölösleges vagy nem biztos hogy jó
    - programfrissítő,(secunia psi vagy valami ilyesmi volt anno talán még ingyenes is) böngészőtakarító (inkább adwcleaner) passwords (lastpass vagy valami hasonló bár már lehet kiforrottabb) vpn (nem tudom pontosan mit is nyújt de lehet hogy keveset és inkább vagy más komoly önálló vpn-re fizess elő vagy ne használj vpn-t ha nem feltétlen szükséges megnövekedett ping idő stb.) clenaup( ccleaner, wise care stb.)
    Játék mód (nemsokára jön a creators update a windows 10-hez és abban már alapban lesz egy ilyen funkció

    Alapvetően így hogy ingyenes érdemes ezt használni ameddig lehet, utána 1-2 év múlva akár mehet vissza az ESET. A kérdés hogy ez a bankolásos dolog mennyire fontos vagy mennyire tudod kiváltani vagy más módon használni pl. a safe price-ot sem ismerem az tud e esetleg valamit. próbálj rájönni, és ez alapján dönteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák