- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Avira, AVG után most ESET. Link
Zene is frankó.
-
Orlin
addikt
Az eset sem megy már
Mi a zene?
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #23706 üzenetére
Na most lekapcsolták a bitdefender oldalát.
De az eset oldalán még hallgathatjuk a zenét
Nem tudom mi a szám, biztos a Palesztin himnusz kérdezd meg tölük facebookon : https://www.facebook.com/kdmsteam.3
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
ESET
Dear fans, for a few moments on Saturday 12th October 2013, a group of pro-Palestinian activists were able to spoof a request to change the DNS settings for the ESET.com domain name servers, resulting in a defacement where visitors to the ESET.com website were redirected to one set up by the activist group.
ESET responded immediately and the name server records were corrected minutes after the incident. The defacement site may have been visible for slightly longer due to the time taken for DNS changes to propagate. At the same time, we requested our registrar to bolster domain transfer security to ensure no similar incident will happen again.
At no time was any ESET infrastructure component compromised, and no data or sensitive materials have been breached. ESET operations were not affected except for the visibility of the ESET.com website for a short period of time.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Met
nagyúr
Melyik ingyenes vírusírtó eszi a legkevesebb ramot?
Xp-s gép, 512MB ram van benne, ennek most a felét elvitte az Avast"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
mrszitya
senior tag
-
-
Satra74
tag
Sziasztok!
A nemrégiben telepített win7 esetében előfordul, hogy önállóan tesz valamit a gép. Elindít 1-2 alkalmazást (számológép, outlook) vagy megállít valamit (pl: vlc media player), esetleg filmnézés közben leveszi a hangot nullára.
Mi okozhatja?
Eset Smart security 6 van telepítve. Ez korábban talált 1-2 trójait, illetve 1-2 kéretlen alkalmazást.
Jelenleg a keresés végével nem jelez kártevőt a gépen.Előre is köszi az ötleteket.
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
-
netpeti98
addikt
Valaki találkozott már Hitman PRO vizsgálat közben kék halállal?
Napi szintem futtatom, de 1-2 havonta a vizsgálat közben kimerevedik a kép és jön a kék képernyő, utána hosszú ideig megint problémamentes minden. Amikor lefut soha nem talál semmit, de a G Data és a MBAM szerint is tiszta a gép.
Azért nem gyanakodok vírusra, mert akkor rendszeresen blokkolná valami a védelmet, nem csak random jönne elő a jelenség. Mondjuk még a Kaspersky Resouce CD hátra van.Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Köszönöm!
Most már elkezdtem kicsit gondolkozni gondolkozni a G Data lecserélésén, 1-2 hét múlva úgyis teljes rendszertelepítést csinálok a Win 8.1 miatt. Amúgy védelmi szempontól elégedett vagyok a G Data-val.
A Comodo IS 6.3 Safe PC módban a szükséges programok telepítése után, mennyit kérdez HIPS-el? Régebben említettem, hogy nem csak egyedül használom a gépet, ezért nem rakok fel egy sokat kérdező programot.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz netpeti98 #23722 üzenetére
Tiszta pc vagy biztonságos módra gondolsz? Nem mindegy.
Tanulóra csak akkor rakd, ha már megbizonyosodtál arról, hogy a gép, amire felkerül a cis, az valóban tiszta.LiLxWaYnEx
A Smadav valódi av, nincs vele probléma, legalább is, ami a viselkedését és a működését illeti, nem tartalmaz kártevőt.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Satra74
tag
Köszi a tippeket!
A Chip Magazin dvd mellékletén lévő Malwarebytes-t telepítettem, 11 olyan találata volt, amit a már említett ESET Smart Security 6 nem vett észre.
Remélem most már rendben lesz.
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
Satra74
tag
válasz GEPESZ66 #23730 üzenetére
Biztosan igazad van, de kellemetlen, hogy a film a közepénél egyszer csak visszalép az elejére stb. egyéb trükk.
Ez pedig egy dolgot befolyásol: a hangulatomat!
-
-
kornel9
csendes tag
Adott egy Toshiba Satellite A60 laptop
Proci: Intel Pentium 4 Celeron 2.8 GHZ
Ram: 192MB
Winyó: 40GB+80GB
Videókártya: Valami ATI kártya
Hangkártya: Realtek AC97(mi más).
Szerintetek erre a gépre milyen antivirust tegyek?
Előtte ráraktam az avast!ot de annyira lelassult hogy újratelepítettem.
A másik,asztali gépemen az avast! jól megy és az meg ilyen:
Proci:Intel Pentium 4 Prescott 3.2 GHZ Socket 478
RAM. 2GB
Winyó: 80GB
Videókártya: ATI Radeon 9200 128MB (Nem kell nekem az Aero)
Hangkártya: CMedia CMI9789 AC97
Alaplap: Asrock P4i65G.I LOVE Windows Millenium Edition
-
micafighter
nagyúr
válasz kornel9 #23737 üzenetére
Mivel kevés a RAM, mindenképpen valami felhő megoldás jöhet szóba. Vagy egy Hitman Pro, vagy Malwarebytes Anti Malware rendszeresen futtatva, mivel ezek ingyenes verziója nem valós idejü védelem. (bár nem tudom, hogy ezek le tudnak e futni ilyen kevés RAM-al ) Ha pedig valós idejü védelem kell, a webrooté a legkisebb erőforrásigény. 2 MB ramot eszik, keresés közbe is max 20-at.
[ Szerkesztve ]
-
kornel9
csendes tag
válasz micafighter #23738 üzenetére
Lehet majd veszek bele RAMot. De addig megnézem ezt a Webroot-ot. Egész jó kis felülete van,és lehet nem is leszek vírusos.
[ Szerkesztve ]
I LOVE Windows Millenium Edition
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! Egy kis olvasnivaló.
Melyik a legjobb céges vírusirtó?[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
PCMag letesztelte a 2014 es Webroot-ot. Ami érdekes, hogy leírják azt is mi van, ha iszonyat szétfertőzött gépet kell menteni. Továbbra is EC de már nem good hanem excelent minősítéssel.
-
Satra74
tag
-
micafighter
nagyúr
válasz szaki26a #23741 üzenetére
A 2013-as tesztben a phising védelemmel volt problémájuk pcMAGnak, úgy tünik, az új web filterrel már elégedettek.
(#23742) Satra74 PUP = Potentially Unwanted Program - Pontenciálisan Nemkívánatos Alkalmazás. Ezek általában nem jelentenek közvetlen veszélt. Programok telepítésekor szoktak felkerülni a gépre, ha nem olvassa végig az ember, csak next -> next -> continue a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
A Malwarebytes kiadta az mbam mobil változatának első béta verzióját, mely szintén ingyenes.
Letöltés erről az oldalról.
Az app egyelőre csak innen letölthető, a tesztelés és adat- valamint hibagyűjtés miatt a malwarebytes-os fiúk kérik, hogy aki csak teheti, engedélyezze az adatküldést az app számára.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Satra74
tag
válasz micafighter #23743 üzenetére
Köszi!
Mint azóta kiderült, nem ezek okozták a nemkívánatos működéseket.
Mivel már két program sem talál semmit, ideje lecserélni a vlc médiaplayert valami másra. Hátha.
Az outlook, számológép és media player indulásokat ez sem magyarázza...
Nem a billentyűzet a ludas.
Kaspersky-t még nem próbáltam.
Ötlet?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Pár napja egy Daemon tools lite progi telepítése után a kezdőoldalam átváltozott a do searches keresőmotor kezdőlapjára, amit sokféle módszerrel, amit a neten találtam, próbáltam eltávolítani, de minden általam használt böngészőn állandóan visszaáll kezdőoldalnak (Firefox, IE 10, Google Chrome), ami már roppant módon idegesít Előre is köszi a segítséget
-
daimonion
senior tag
válasz Tappancs2001 #23749 üzenetére
Internet Explorer kezdőlapjának visszaállítása
Firefoxchrome na azt nem tudom hogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest