Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz qpakcovboy #23425 üzenetére

    Hitman pro és Malwarebytes anti malware nagyon jó kiegészítő védelmek.

    Hitman pro fizetős és ingyenes között a különbség, hogy ingyenes csak keresni tud, eltávolítani csak 30 napig, ha aktiválod, míg a hitman teljes az eltávolít is.

    Malwarebytes fizetőse pedig realtime védelemmel és automatikus frissítéssel tud többet. A malwarebytes egyébként lifetime liszensz, ez azt jelenti, hogy nem előfizetés, mint a legtöbb antivirus, hanem egyszer megveszed, azt kalap.

    Ezek viszont csak kiegészítő védelmek, a hitman és a malwarebytes anti malware (mbam) fejlesztője is úgy reklámozzák, mint kiegészítő védelmek, és itt a forumon is úgy ajánljuk őket. Néhány promót próbálj ki, az általam említetteket, vagy nézz szét PH!n a nagy program promók topicban, vagy a malwaretips forumon, vagy a wilderssecurity forumon, vagy a mostiwant honlapon, mindegyiken vannak promóciók. Semmibe nem kerülnek, illetve tudtammal minden antivirusnak van trial, azaz próba verziója, amivel egy rövid ideig (általában 30 nap) a fizetős programjukat tudod kipróbálni ingyen. Ha pedig fizetős is képbe jön neked, akkor itt érdemes szétnézni: http://store.v3.co.uk/

    Ha már kinézted, hogy miket szeretnél kipróbálni, érdemes írni ide, nehogy legyen köztük valami iobit szerü szemét, és bekapj mellette egy vírust. Írunk majd hogy az általad említettek közül melyeket érdemes kipróbálni.

    Aztán ha már kipróbáltál egy jópárat, válaszd ki azokat, amelyek a legjobban bejöttek, (nem a külsöre gondolok, hanem funkciók, sebesség, kezelés, stb). Ha leszükitetted a választási lehetőségeket egy párra, akkor kérdezd meg itt, az általad kedveltek közül mi melyeket ajánljuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák